Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרעה - מזדה 3.

אולי היית נהנה ממינה בנס הרים - אבל בתוך רכב משפחתי חוץ מאורות מנצנצים של רדיאו אין לה מה להציע - צפופה, צרה, קשה, מקפצת, גימור פנים זול..........

פעם ראשונה שנתקלתי ברכב שכבר אחרי שבוע איתו לא יכולתי לחכות כדי להחזירו לאלדן............

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

איכזב מאוד

1) מאזדה 3 1600, בנסיעת מבחן היה לי מאוד איטי וכבד עם משקל של 1248 ורק 102 כוחות סוס ועוד אוטומט התוצאה עגלה עם סוסה ,צפופה מתאימה לגמדים.

2) טויטה קורולה אוטומט , בנסיעה של שעה וחצי גמרתי את הגב שלי וגם את האגן , אבל המכונית די מהירה לגיר אוטומט הרבה יותר מהמאזדה.

הפתעה לטובה :

1) אוטוביאנקי Y10 , מכונית ששוקלת 600 קילו עם מנוע פייר עצבני במיוחד ומחוג דלק של יורד (גם בעיר)

2) סקודה ניו פליסיה ידנית , באמת שהופתעתי לטובה ,מכונית מהירה וחסכונית וגם נוחה וגם די אמינה.

3) פג'ו 205 1100 גוניור היה לי שנתיים , מכונית סופר נוחה לא מרגישים את הכביש וגם בצבא על הקילומטרג' היה 250000 קילומטר ואנחנו חמישה אנשים במכונית והיא עוד סחבה לא רע.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

רכב שהכי הפתיע אותי לטובה היה לגאסי 1800 מהצורה ההכי הכי ישנה

אמרו לי זה גיר לא טוב האוטומטי והרבה דלק הוא לא נוח אבל שתדעו זה לא ככה

היה לו ביצועים טובים וגיר טוב לא עשה בעיות אבל נסיעה לא חלקה כמו בקורסיקה

היה הרבה דלק יותר מהקורסיקה אבל לא כמו שאמרו היה לי שנה וחצי עד שגנבו וזה היה אחלה אוטו מומלץ

והכי אכזב אותי היה דוקא חיפושית שיש לי

זה אוטו טוב לחקלאים לא לבני אדם זה לא נוסע ולא נוח ולא קל לנהוג בו

אני ביכלל קניתי בשביל הנעה אחורית בשטח וגם בזה זה לא טוב

אני לא מבין מי קונה את זה בהרבה כסף אין לאנשים על מה להוציא כסף

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

הפתיע אותי לטובה הפיאט אונו 1300 שנת 1989 שלי ,נכון זו הצורה הישנה היותר מכוערת מאונו הרגילה אבל באמת רכב קל חזק כן חזק ...לוקח כל1.6 אוטומט חדשה אני יודע שאני נשמע ערס ,אבל באמת הפתיע החתיכת פח האיטלקית הזאת.

הרכב שאיכזב סובארו אימפרזה 04 אוטומט במילה אחת "עייף"!

!Blue Subaru Impreza

פורסם

יש לך כניראה חוש שישי שבזכותו אתה יכול לזהות מכוניות מתנהגות על פי המראה :-P.

לא חוש שישי.

פשוט להסתכל שיש לה בסיס גלגלים מכובד, מנוע גדול וכבד (לטובת הסרן הקידמי) וחזק.

אפשר לראות שהיא מתאימה לדריפטינג, ורוני רק אישר מה שחשבתי דאז.

אני הולך לחפש מישהו שיתן לי סיבוב על XJ..:wink:

אביחי

פורסם

לגבי סוזוקי בלאנו, לנו היתה 98 אוטומטית. קנינו מהחברה, הרכב מאוד אמין, לפחות ב 5 שנים שהיה אצלינו, חוץ מטיפולים שוטפים לא נכנס למוסך עבר אצלינו כ 120K ק"מ. לגבי נוחות נסיעה, לא משהו מיוחד, רכב די חזק, אבל גם די נוקשה. מבחינת נסיעה לא תהנה ממנו הרבה. גם שלפי דעתי די מכוער. בסה"כ רכב טוב אם אתה מחפש אמינות ולא יותר מזה. צריכת דלק ממוצעת 1:8 בעיר.

דייטסו שרד, קלאסיק 97, ידנית. לא יצא לי הרבה לנסוע עליו הרכב של סבא שלי. רכב מאוד בסיסי, לא אמין במיוחד, צריך טיפול טוב וחלקים איכותיים. בגלל מים לא ירוקים הולך ראש מנוע מהר מאוד וחייבים לקנות חדש כי קשה מאוד לתקן ראש אלומיניום. היתה גם בעיה במחשב הזרקה ועוד כמה דברים. בסה"כ לא ממליץ, למרות שיש כאלה שיחלקו על דעתי. קשמחשב הזרקה עבד טוב הרכב היה חסכוני מאוד.

פורסם

לרעה- האמר H3.

אוקיי, לא ציפיתי למכונת דריפטים אכזרית או R1 בפתיחה ברמזור אבל כן ציפיתי למפלצת מגושמת וענקית(מבפנים) עם המון כח והרגשה של נהיגה במשאית.

הדבר היחיד שהאמר מתקרב אליו זה ההרגשה של המשאית, מעבר לזה, הוא לא מרגיש מרווח מדיי מבפנים, החלונות הקטנים מסביב מוסיפים לתחושת הקוקפיט הצפוף של מטוס תובלה מוזר.

הדש-בורד וההנדסת האנוש מרגישים כל-אמריקאי לחלוטין עם הרבה מתגים שלא הושקע בהם תכנון מוקפד.

המנוע- פשוט מגושם, מרגיש עצל, זולל דלק ודורש לחיצת דוושה בריאה כדי להרגיש באמת שהוא מזיז את המפלצת הזאת קדימה.

שדה הראיה נוראי כאמור לרכב.

לרעה 2- פיז'ו 407.

אחרי שנות נהיגה ב-6 שנקנתה הרבה לפני שה-407 יצאה לאור ציפתי למתחרה ראויה ל-6 בסגמנט המשפחתיות הגדולות.

גילתי רכב עם ביצועים נמוכים ומזוויעים, בשילוב עם גיר נוראי ומנוע עצלן בצורה מבישה.

המושבים לא נוחים, הנסיעה לא שקטה (כמצופה מהצרפתים) וסרח העודף מקדימה לא מוסיף נקודת זכות (מלבד אולי יופי בעיני המתבונן).

לטובה 1- אופל אסטרה 2001 DTI ידנית

גרסה ייחודית לסא"ל בצה"ל (מרכב 5 דלתות, מנוע דיזל חזק יותר עם טורבו וגיר ידני).

מפתיעה מאוד! המנוע הוא פשוט פנינה- כח זמין כבר בסל"ד נמוך מאוד, כמעט ללא השהיית טורבו, הילוכים ראשונים קצרים כמו שצריך והילוכים גבוהים עם יחס העברה ארוך.

שיוט במהירות תלת ספרתית בהילוך רביעי עם תאוצות ביניים משביעות רצון.

בכל נסיעה על הרכב נהנתי ממנו רבות.

(לרעתו אפשר לציין את המושבים הנוראים..בערך כמו לשבת על קרש)

לטובה 2- 206 XS (ידנית)

חשבתי שמדובר בעוד 206 טיפוסית רק עם מנוע מעט חזק יותר (1600).

מאידך גילתי רכב תזזיתי וזריז, נעים מאוד לנהיגה שמספק הרבה פאן.

• תוכן חדש...