Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על איזה שמן מנוע ,וגיר, שנחשבים לטובים ביותר עבור רכב אמרקאי מסוג פונטיאק סנברד אתם ממליצים כנ"ל לגבי מי קירור אדומים או כחולים

ואיפה הכי זול לרכוש אותם ?

העלות אינה חשובה העיקר שהם הכי טובים .

עד עכשיו השתמשתי בשמן 10/40 של EAGLE תוצרת ארה"ב אבל נאמר לי על ידי כמה מוסכניקים שזה לא שמן כל כך טוב ובמיוחד לאמרקאיות.

השתמשתי גם גם במי קרור ירוק לאחר שהבעלים הקודמים של הרכב השתמש במים שהיה מרתיח ושם ברכב .

כנראה זה מה שגורם או גרם נזק למנוע או מקצר את חייו

פורסם
על איזה שמן מנוע ,וגיר, שנחשבים לטובים ביותר עבור רכב אמרקאי מסוג פונטיאק סנברד אתם ממליצים כנ"ל לגבי מי קירור אדומים או כחולים

ואיפה הכי זול לרכוש אותם ?

העלות אינה חשובה העיקר שהם הכי טובים .

עד עכשיו השתמשתי בשמן 10/40 של EAGLE תוצרת ארה"ב אבל נאמר לי על ידי כמה מוסכניקים שזה לא שמן כל כך טוב ובמיוחד לאמרקאיות.

השתמשתי גם גם במי קרור ירוק לאחר שהבעלים הקודמים של הרכב השתמש במים שהיה מרתיח ושם ברכב .

כנראה זה מה שגורם או גרם נזק למנוע או מקצר את חייו

אני משתמש בשמן כיר של EAGLE ROAD וזה שמן טוב מאוד. אין לי טענות אין שום שינוי בין השמן הקודם שהיה, שאת שמו איני זוכר.

שמן מנוע של דלקול, 20W50. שמן טוב מאוד גם כן. אין לי שום טענות.

מי קירור של PERSTONE מים ירוקים. אחלה מים.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

השמתשתי בדיוק באותם שמנים וגם בירוק של PRESTONE אמרי לי זה יכול להזיק למנוע ועדיף להשתמש בנוזל קירור אדום או כחול

ושמן PRESTONE חצי סנטטי או ACDELCO

פורסם
השמתשתי בדיוק באותם שמנים וגם בירוק של PRESTONE אמרי לי זה יכול להזיק למנוע ועדיף להשתמש בנוזל קירור אדום או כחול

ושמן PRESTONE חצי סנטטי או ACDELCO

השמן האדום של AMERICAN EAGLE או EAGLE ROAD יכולים לגרום לנזק בגיר??

אז אם אני רוצה להחליף את כל השמנים והמים, אני צריך להכניס את האוטו לטיפול, נכון?

יש לך מושג כמה זה עולה?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

טיפול 10000 עולה 250ש"ח כולל החלפת מצתים שמן גיר שמן מנוע, מסנן אוויר ,מסנן שמן,מסנן דלק.

רצוי לקנות את השמנים הכי טובים שישמו לך את הכמות המדוייקת ככה שלא יהיו בעיות.

• תוכן חדש...