Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב לשימוש יום-יומי יש ועל כן אין צורך בשימושיות אמיתית במרצדס מלבד קצת לוק וכיף.

לאילו ביצועים אני יכול לצפות ממנו? עד כמה שמורים רכבים בשנתונים הנמוכים יחסית (90+-)?

האם שווה לקחת רכב במצב שאינו טוב במיוחד ולשפץ אותו או שמא כדאי לחפש אחד משופץ?

עד כמה רכבים אלה סחירים? כמה אמינים? מהי צריכת הדלק הממוצעת? האם נהוג להוריד מחיר לרכב שהיה בעבר מונית?

אשמח לקבל עוד עצות, טיפים, חוו'ד על הרכב ודעות נוספות לגבי הרכישה.

(טוב נו, אולי גם המלצות על רכבים ספציפים במידה ויש לכם :-)

תודה

פורסם

הכל תלוי במה שאתה מגדיר כ FUN.

מה התקציב שלך? מה הדרישות מהרכב?

כדאי ורצוי מאוד למצוא רכב שמור ומטופל עם הסטוריית טיפולים ולא אחד מוזנח.

תקרא את השירשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=153737&highlight=190S

ואם יש עוד שאלות אשמח לענות.

אסף

פורסם

מבחינתי FUN FUN FUN!

אבל זה תלוי גם מהו הרכב עליו נסעת קודם... יש כאלו שמורים, רק ברחובות שלידי יש שניים כאלו (יחד עם שלי 3!) שנהוגים בידי אנשים מבוגרים ובעלי אמצעים. לשים יד על אחד הרכבים שלהם נראה לי עסקת המאה (במיוחד על השחורה עם סלון העור!!!). מוניות שעברו אלף ידיים... טוף, לא יודע... אישית לא עושה לי את זה.

המוניות זולות יותר, סחירים, אני לא יודע וגם לא אכפת לי, לא מעוניין לסחור בשלי!

צריכת דלק במנוע ה-2.0 בערך 1 ל-10 ממה שבדקתי (אני נהג רגוע, במצב נסיעה E ולא S בבורר ההילוכים, אף פעם לא בדקתי את הS למען האמת... אני מניח שזה קשור להחלפת ההילוכים לפי סל"ד)

190 תמיד בלב, אבל כבר לא בחניה.

פורסם

אני מסכים עם נקמיצי שעדיף 230E

אני במקור מכפר בצפון ולא מחיפה ואתה בטח מבין שהיה לנו הרבה 230E והם עדיין נוסעים שם

עם הרכב הזה

ה190 זה לא אותו דבר זה רכב ראשון שמרסדס ניסו לעשות קטן כנראה גם חסכו בכל מני פינות

מרסדס זה כמו אמריקאיות וכמו עוד כמה דברים

מה יותר גדול יותר טוב

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

ועדיין ה-W201 בעולם פופולארית ונאהבת הרבה יותר נדמה לי. רק מהחיפוש בגוגל ומספר מועדוני המעריצים של הרכב הזה אפשר להתרשם מכך.

למרות שאצלנו יש המוני 230-220 למיניהן, אולי בגלל שיש הרבה מאד מוניות לשעבר. ואם כבר "יותר גדול, יותר טוב" אז למה לא ללכת על ה-S קלאס? או ה-SL? ועוד שנה וחצי אפשר להתחיל להביא G קלאס אספנות!!!

בשורה התחתונה זה עניין של טעם אישי...

190 תמיד בלב, אבל כבר לא בחניה.

פורסם

230E יותר גדולה וכבדה מה- 190E. עם המנוע הזה ה230 תרגיש מעט "כבדה".

אצלי ברכב המנוע זהה למנוע של ה 230 (2300 סמ"ק כ 20 קג"מ) והרכב שלי שוקל 1150 ק"ג לעומת ה 230E ששוקלת כ 1400 ק"ג.

היתרון של ה 230 הוא מושב אחורי מרווח לעומת ה 190 שדי צפוף מאחורה.

אם כבר אז 300CE (ורצוי עם 24 שסטומים) , אבל לך תמצא בארץ אחת למכירה. :twisted:

אסף

• תוכן חדש...