Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

חיפושי הרכב שלי כרגע בhold.

זוגתי מחפשת רכב למטרת התנייעות לעבודה. דרישות הסף:

ידני

טורבו דיזל (היא תגמע כ90 ק"מ ביום רק לעבודה)

אמינה (כנראה ממשפחת VAG אלא אם למישהו יש המלצה טובה יותר).

במהלך השיטוטים לחיפוש רכב חשבתי לרגע על החיפושית החדשה, מצאתי ביד2 רכב מיבוא אישי, שנת 99 עם 150,000 ק"מ (לא נורא לשנתון). המחירון בעייתי - הרכב לא קיים שם... המחירון הקרוב (שנת 2000) אומר 43,000 ש"ח.

זה נשמע לי נמוך אז הסתכלתי וראיתי שלוי יצחק מתמחר את הגולף TDI באותו השנתון בלא פחות מ50,000 ש"ח(!) למיטב זכרוני החיפושית החדשה - מותג אופנה ככל שתהיה עלתה יותר כחדשה מאשר הגולף... מה בדיוק לוקח לוי יצחק? אני גם רוצה...

בכל מקרה - מוכר הרכב אמר "לא רוצה להשמע לא נחמד אבל לוי יצחק לא מעניין אותי" ודרש לא פחות מ75K (לא גמיש).

כמה שאלות:

1. מה בד"כ עושים במידה ואין מחירון מדוייק? הערכה לפי רכב אחר? (נניח - לראות כמה ירד המחירון בגולף בין 2000 ל99 ולהוריד באופן יחסי ממחירון ה2000 של החיפושית שקיים)

2. האם אפשר להסביר את הסטיה במחירון?

3. מן הסתם לא נקנה את הרכב במחיר כזה - בהנחה ונצליח להוריד אותו במחירון קצת (אחרי שהוא יראה שאף אחד לא קונה במחיר שהוא רוצה...) האם נשמע לכם שפוי לקנות רכב כזה בכמה עשרות אחוזים טובים מעל מחירון???

תודה.

פורסם

ב70, 60 ואסתכן ואומר שגם ב50K אפשר למצוא מכוניות כלכך, כלכך יותר טובות מהחיפושית הזו. אבל כנראה שלא חידשתי לך הרבה.

כשתרצה למכור, זו תהיה הבעיה שלך להסביר "שלא מעניין אותי לוי יצחק".

לדעתי, קח קסארה HDI. אמינה לא פחות מVAG, מנוע נחמד וחסכוני, עמידה, נוחה מאוד ואפילו השלדה מצויינת (אם כי ההגה הארוך פחות).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

זה אומנם לא הדבר שבד"כ חושבים עליו בקניית רכב, אבל גם להפטר מהרכב יהיה לך בעייתי והמוכר עומד לגלות זאת ממש עכשיו.

הייתי מציע לחכות מספר ימים/ שבועות ולצלצל שוב (המחיר יתפצל?! בצורה דרסטית), הר הביטל היא רכב יותר אופנתי מפרקטי והשוק שלו מתבסס על ילדות רמת אביב שהן לא בדיוק קהל היעד המועדף לרכבי דיזל מרעישים ואיומים (לא באמת).

אני לא חושב שתקבל אותו ב40K אבל הצעה הגיונית תהיה סביב ה50K, הרכב הוא די נישה באופיו ולכן בסופו של דבר המוכר יכול לדרוש עליו כמה שירצה ואולי בסוף אף לקבל.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

לדעתי דוקא שילוב נחמד.

שמעתי שהחיפושית פחות מוצלחת מהגולף, אבל השילוב של רכב אופנתי יחד עם מנוע דיזל שמספק את צרכי הקילומטרז' הגבוה לוקח לדעתי.

לגבי המכירה, לכל סיר יש מכסה. כמו שאתה מעוניין לקנות, כך תמצא מישהו אחר. בסופו של דבר הכל עניין של מחיר.

פורסם

אני יכול להסביר את הסטייה במחירון.

רק אתחיל בכך שהחיפושית החדשה היא באמת רכב מטופש להחריד. לקחו גולף, הקטינו אותה כך שיהיה מקום רק לשניים, העלימו כמעט לחלוטין את היסוד הפרקטי שלה והשאירו הצהרת אופנה מגוחכת. לבסוף, שמו לה תג מחיר היסטרי כדי שאנשים יחשבו שהם קונים מוצר פרימיום (בתקווה שילדי הבייבי בום התעשרו מספיק עם חלוף השנים בכדי להיתקף בפרץ נוסטלגיה, או ההורים שלהם).

לענייננו:

1. חיפושית חדשה חדשה נמכרת בהמון כסף. המון. 280000 בערך לגרסת הקבריולט, 225000 לגרסה הרגילה. אי לכך ובהתאם לזאת המחירון של הדגם שנמכר כאן מ-2004 והלאה הוא גבוה מאוד (לדוגמה, חיפושית מ-2005 עולה כמו משפחתית גדולה חדשה).

2. המחיר של הדגמים החדשים משפיע גם על אלו שנמכרו כאן בין 2000-2002, כמובן, ומעלה להם את המחיר.

3. מעבר לזאת, הנדירות של המכונית מאפשרת למוכרים להתפרע עם המחיר - לך תמצא עוד חיפושית דיזל משנת 2000. זו השנה היחידה בה היא נמכרה ויש יחידות מעטות מאוד. לכן המוכר יכול להרשות לעצמו לזרוק מחיר מטורף וחסר פרופורציה, ולך אין מה לעשות...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בהחלט המחירון גבוה, וכשיגיע זמן המכירה בהחלט יהיה קשה מאוד למכור את הרכב ללא השוק הזה!

אם אתה מעוניין ברכב קטן, דיזל, בסביבות ה-40-50K ממשפחת VAG בהחלט הייתי ממליץ לך על הפולו =)

רכב שכל כך מתאים לאישה, קטן, נוח, אמין מאוד. יותר טוב מזה בהחלט יהיה קשה למצוא.

בהצלחה בהמשך,

מאור.

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

פורסם

C3 מומלצת בהחלט בגרסת הדיזל. בנוגע לאמינות קשה לי לענות לך, כיוון שהרכב של חברה שלי הוכיח עד כה אמינות טובה, אבל הוא די צעיר (מודל 2003 עם פחות מ-50000 ק"מ).

האוטו חביב מאוד, מאובזר באופן מרשים ביותר בגרסת ה-PACK. נוחות הנסיעה בינונית בלבד והתנהגות הכביש חסרת השראה (במילים עדינות), אבל הרכב בהחלט נעים לשהיה גם בכביש המהיר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...