Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה שעלתה הרבה פעמים בראשי, אבל לא יצא לי לשאול.

הרבה מאוד תיקים ניסגרים "מחוסר עניין לציבור". עכשיו נישאלת השאלה,מיהו הציבור?

למה בעל רכב שנפגע כתוצאה מפגע וברח, צריך ללכת לתביעה אזרחית כי המשטרה סגרה את התיק?

האם אותו אזרח הוא לא "ציבור"? האם לא בשביל זה אנחנו משלמים מיסים,בשביל שהמשטרה תהיה שם בשבילנו?

אני לא מצליח להבין את הסוגייה הנ"ל.

פורסם

אני חושב שברגע שלמשטרה אין כלכך מה לעשות בנידון התיק הם סוגרים אותו.

מהי המשמעות "חוסר עניין לציבור" אני ממש לא יודע.

אולי זה צריך ליהיות "חוסר עניין לשוטרים" . המון תיקים נסגרים בטענה זו ו.. מצטער על השפה אבל

לך חפש עכשיו מי יעזור לך. כשהמשטרה אמורה ליהיות המוצא האחרון.

אני לא מדבר מידע ודאי או משהו כזה. אבל ככה זה נראה.

GS300.

פורסם

לדעתי זה מאוד פשוט,הכוונה היא בחוסר עניין לציבור היא כנראה הפעלת משאבי אנוש שהציבור משלם עליהם -לשווא.

משמע,המקרה "שלך" יעבור לטיפול "שלך" במקום להשתמש במשאבי האנוש הציבוריים.

לא מאמין בזה,לא דוגל בזה - אבל ממה שהספיקו להסביר לי זאת הכוונה.

פורסם

המשטרה לא יכולה להתערב בכל סכסוך בין אנשים.

בכל מקרה המשטרה והפרקליטות מגישים כתבי אישום להליכים פלילים בלבד.

הליכים נזיקים נידונים בבתי המשפט בתביעה אזרחית.

לכן אם משהו דפק לך את הרכב, ולא משלם, תבע אותו בבית משפט בהליך אזרחי.

מה בדיוק אתה רוצה שהמשטרה תעשה לו?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

חוסר ענין לציבור משמעו שהעבירה קלה בסוג העבירות שמטופלות על-ידי התביעה או שיש נסיבות מיוחדות של העבריין שאין מקום להאשימו,ומתחשבים גם בכמות התיקים ובעומס המוטל על החוקרים,התובעים והשופטים המעטים.

הרעיון הוא שניהול התיק יגרום לציבור בכלל(לא למתלונן..) יותר נזק מתועלת.

על סגירת תיק מחוסר ענין לציבור ניתן להגיש ערר לתחום עררים בפרקליטות המדינה באמצעות הגוף שסגר את התיק.

הפרקליטות מקבלת את התיק עם המלצה,והסיכויים שהערר יתקבל נמוכים למדי.

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם

מה עדיף? ענישה במסגרת ההליך הפלילי בשם החברה הנפגעת כגוף אמורפי, או פיצוי מוחשי ישירות לנפגע במסגרת ההליך האזרחי? אמנם חוש ה"צדק" אומר א', אבל המחשבה המעשית והפרגמטית נוטה לכיוון ב'.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
המשטרה לא יכולה להתערב בכל סכסוך בין אנשים.

בכל מקרה המשטרה והפרקליטות מגישים כתבי אישום להליכים פלילים בלבד.

הליכים נזיקים נידונים בבתי המשפט בתביעה אזרחית.

לכן אם משהו דפק לך את הרכב, ולא משלם, תבע אותו בבית משפט בהליך אזרחי.

מה בדיוק אתה רוצה שהמשטרה תעשה לו?

אם מדובר על סכסוך בין אנשים, אז מילא (וגם זה לא נכון, תיראה לכן מתדרדרים סכסוכים בין אנשים).

אבל ברגע שנהג עושה תאונת פגע וברח,גם אם אין פגיעות גופניות, זה בכלל לא המקום לדין אזרחי.

כי אם הוא עשה את זה עכשיו לאזרח א' ויצא מזה, מה מונע ממנו לעשות את זה שוב ושוב ושוב, מי מבטיח שפעם הבאה הוא לא יהיה זה שיגרום להריגתה של משפחה שלמה?

• תוכן חדש...