Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דני, איך תסביר את העובדה הפשוטה שהרכב שנסעתי עליו אחז יותר באופן מוחלט מהרכב שלי? אמנם היו לו צמיגי 205 על 50 (לי יש 195 על 55) אבל אני בטוח שההבדל כאן לא ענק.

רוני

צמיג רחב יותר בחתך נמוך יותר משנה את האחיזה ביותר ממעט.

התנהגות הרכב שונתה כליל. אתה באמת חושב שעוד סנטימטר וחתך טיפה'לה יותר נמוך יתנו כל כך יותר אחיזה אבסולוטית?

רוני

אתה בטוח שאלו היו ההבדלים היחידים ?

פורסם

עכשיו אני נזכר, היו גם מוטות ייצוב...

טוב, תשכחו מזה. כל מה שאני זוכר זה שהאוטו פשוט אחז יותר טוב באופן מורגש.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני לא מכיר את הנהג של הרכב המשופר, אבל מעבר לעניין הצמיגים, חשוב לשים לב לסגנון הנהיגה !!

נהיגה נכונה מאפשרת להשיג מרכב יכולות גבוהות בהרבה ע"י ניצול נכון שלו והקטנה למינימום של בזבוזי אחיזה הנגרמים ע"י העמסתו בכוחות שאינם נחוצים.

בכדי להבין בדיוק על מה מדובר, תבוא לקורס הכבישים המפותלים ותראה שגם אתה יכול להוציא יותר מהרכב שלך !

דני G.

פורסם

אגב קורסים, דני אתה עדיין מדריך?

חסכתי קצת כסף, וחשבתי לעצמי שלפני שיפור הרכב כדאי לי לשפר את הנהג

השאלה היא אם זה באמת כדאי לי גם ללא רכב "ספורטיבי" במיוחד

יובל.

פורסם
אני לא מכיר את הנהג של הרכב המשופר, אבל מעבר לעניין הצמיגים, חשוב לשים לב לסגנון הנהיגה !!

נהיגה נכונה מאפשרת להשיג מרכב יכולות גבוהות בהרבה ע"י ניצול נכון שלו והקטנה למינימום של בזבוזי אחיזה הנגרמים ע"י העמסתו בכוחות שאינם נחוצים.

בכדי להבין בדיוק על מה מדובר, תבוא לקורס הכבישים המפותלים ותראה שגם אתה יכול להוציא יותר מהרכב שלך !

דני G.

מה, אני יכול לנהוג יותר מהר ברכב שלי? לא יכול להיות... :wink:

דני, בשמחה אני אעשה קורס, רק קודם צריך קצת כסף...

דרך אגב כנס לתפוז, יש שם ת'רד בנוגע למחלף בר-אילן. הזכרתי שם את השם שלך בנוגע למהירות בסיבוב הזה, פתחתי גם ת'רד חדש, אתה מוזמן להגיב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני חודשיים משכורת צבאית.... ויש לך קורס

אולי נארגן איזה משהו משותף מטעם הפורום?

אני גם רוצה קורס, ה-405 תאלץ לסבול קצת.... אז מה אם היא זקנה!

יובל.

פורסם

רוני פשוט אל תאכל, תדבר בפלאפון, אל תצא לבלות ואל תתדלק את הגרוטאה חודשיים ויש לך קורס!!

אז מה אם האוטו לא יהיה מותנע חודשיים זה יעשה לה רק טוב לנוח טיפה!

אל תדבר בפלאפון גם ככה אין לך הרבה חיי חברה אותו כנ"ל לגבי יציאות!

אל תאכל לא כזה קריטי בוא לא נהיה מפונקים רוני באמת! בכל זאת אולי הצבא לימד אותך טיפה מה זה להיות לא מפונק!

תעשה את כל זה חודשיים ויש לך קורס נהיגה ואפילו ישאר לך עודף!! איך לא חשבת על זה קודם?!?

ראלימן

ברגע של ציניות

:wink::wink::wink::twisted:

בצחוק כמובן!

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אם מדובר רק בשני משכורות צבאיות אז לא מדובר בהרבה כסף

מה גם שאני לא חייל ומתפרנס תודה לאל בכבוד

כל שנותר לי זה להשיג את מספר הטלפון

את השאר כבר המדריך יעשה :!::evil::evil:

אם העביר היצרן את סדרה 1 להיות הנעה קדמית ולא העביר את סדרה 2 דיינו.

• תוכן חדש...