Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני שנה שעבר החוק , היה נדמה שראינו את האור בקצה המנהרה .

כנראה שזה היה אור של רכבת שלא הצלחנו לקפוץ עליה .

דני

כיוון שאני יודע את המצב העגום של התקדמות תקנות החוק , ונראה שמשרדי הממשלה השונים הולכים לשחק איתנו ככדור

פינג פונג עוד שנים .

אני רוצה לשאול אותך בפומבי - מה דעתך , איך ומתי הפאקינג תקנות האלה יגמרו כבר ?

בא נחדד את השאלה - אם כל הספורטאים יתאחדו שוב אחריך ואתה תוביל את המהלך כפי שהובלת את מהלך חקיקת החוק

זה יקדם את המצב ?

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם
...אני רוצה לשאול אותך בפומבי - מה דעתך , איך ומתי הפאקינג תקנות האלה יגמרו כבר ?

בא נחדד את השאלה - אם כל הספורטאים יתאחדו שוב אחריך ואתה תוביל את המהלך כפי שהובלת את מהלך חקיקת החוק

זה יקדם את המצב ?

אני בהחלט מסכים עם אריה ורוצה לחדד בעוד שאלה -

- מה צריך לעשות בכדי לזרז ענינים ? מה אנחנו ,בתור ספורטאים יכולים לעשות ?

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אריה שלום

הפעם,לעומת העבר,שם עבדתי ללא תנאים וללא גבולות ,יהיו תנאים וגבולות.

באם נגיע לידי הסכמה במסגרת העובדות הללו ,אשקול מחדש את העניין שכן מאחורי הכל ולמרות הכל עדיין נשאר לי החלום

בברכה

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

העזרה הגדולה ביותר שניתן כיום לתת מצד כל הספורטאים היא התמיכה והאמון שיש לתת לכל העוסקים בנושא התקנות.

מלוא החופן של מכתבים נשלחו אל העוסקים בענף בתחומים שונים שיש בהם הערות לתקנות הבעיות הועלו בישיבה יו"ר העמותו ושל העוסקים בענף.

התקנות שעליהן דנו בישיבת וועדת החינוך היו על נושא ההתאחדות שלגביהן כמעט ולא היו ואם היו הייתה התיחסות.

לגבי נושאים אחרים כמו רישיונות מרוץ, רישיונות רכב, הפקת אירועים יש לנו עוד דרך ארוכה לעבור קודם כל מבית זה מפחיד אותי כאשר מי שמייצג את העוסקים בענף מצהיר "אני הייתי מחמיר פי עשר" ולא יצמד לתקנוני ההתאחדויות הבינלאומיות.

פרט לכך יש לקיים ישיבות עידכון של יו"ר והעוסקים בענף בכדי לקבל תמיכה על המשך הפעילות זה ייתן גיבוי לפעילים ברשות הספורט על הקווים נאדומים של הספורטאים.

מעבר לכך אנו צריכים לעבור את משוכת משרד הפנים-משטרה, משרד התחבורה ובוודאי עוד משרדים נוספים שני הראשונים עדין לא השתחררו מפקודת התעבורה כמו גם מספר משפטנים העוסקים בתקנות.

כרגע הועלו הצעות לדחיית התקנות עד לעידכונם לפרק זמן של 120 יום.

לגבי אמציה גזית - זה האיש שהחדיר את הספורט המוטורי דרך ממסי לארץ כאשר היה מנכ"ל ממסי ממנו אני מצפה להיות הרבה יותר "נשכן" כמי שידו הייתה בהתפתחות הספורט המוטורי לדעתי הוא פרווה ולא דוחף לכיווננו וכאיש שמקבל את שכרו מרשות הספורט הוא אינו "משרתם של שני אדונים" ואנחנו לצערי נדחקנו הצידה וצריכים לזכור אלו "שעמדו במכרזים" אתם אמורים ליצג את את הספורטאים ואת הספורט המוטורי.

ברוך שליט

פורסם

שבת שלום ופורים שמח

מדוע בעצם לא לקיים כנס הסברה גדול (מאד) לכל העוסקים בספורט המוטורי ולהסביר בצורה מדוקדקת מה היה עד היום ומה הלאה ?

יבואו כל הספורטאים וישבו ויעלו כל אותם נציגים שונים ויסבירו בדיוק מה קורה - יאירו את עינינו .

דובי

פורסם

למר דני לוי היקר שלום

כול מה שהיית צריך לעשות לפני שש שנים לתרגם להתאים ולהעתיק את תקנוני FIA ׁ(הדיין לא מאוחר).

ולרתום את ממסי ואנשי העמותה גבי, יובל וכול מי שיכול ורוצה לעזור לעשייה.(מה יותר פשוט מזה)

ואז לא ההיית צריך להלין על הבירוקרטיה בישראל במקום על עצמך.

ויובל מלמד אולי היה זוכה כיועץ לכתיבת תקנונים להפחתת הבירוקרטיה בישראל בשכר.

ואמציה גזית אולי היה זוכה במכרז להקמת גוף ממשלתי להקטנת הבירוקרטיה בישראל

ואנחנו ההיינו מתחרים בישראל.

צביקה

פורסם

דובי שלום

כנס כזה היה לפני כשבוע בבית איגוד המוסכים

למקום התכנסו כל יושבי ראש העמותות ונציגיהם ובה התקבלה החלטה שמחזקת את העוסקים במלאכת התקנות

להפסיק את התהליך!!!!! עקב כל מה שהוזכר קודם.(הוזכר גם כי יועבר מכתב דרישות והבהרות למשרד הספורט)

אני תמה שיו"ר העמותה שבה אתה חבר לא העביר את המסר בישיבת הועד

צבי לייט?

סייג לחוכמה? שתיקה!

יש עוד כמה משפטים שהייתי מאפיין בהם את מה שאתה חושב וכותב, אבל זה ממש מיותר

שבוע טוב

מירוצי מכוניות

פורסם

לייט ידידי שלום

כיום לאחר אישור החוק לספורט מוטורי צריך רק דבר אחד לעשות למזער את הנזק שכבר נעשה בתקנות וכמו שדני כתב הייתה החלטה מה צריך לעשות ניראה לי על פניו שמי שצריך להמשיך ולטפל בעיניין לא פועל ברוח (מילה שכיחה כאשר נכתב החוק לספורט מוטורי) ההחלטות שנקבעו בישיבה (זאת דעתי הפרטית).

רבים מאיתנו לא חפים שבגללן נכתבו הוראות החוק מאחר ומספר כתובים בחוק ניראים על פניו די תמימים שבסופו של יום לאחר אישור החוק התברר למה התכוון המשורר וזו בדיוק הבעייה שאיתה אנו חיים בשלב זה.

מעבר לכך מדינת ישראל שונה בחשיבתה מהרבה מדינות אחרות בראש הרשימה יש נושא שנקרא "כיסוי תחת" אחריו בא כל השאר חוק הביטוח לנפגעי תאונות דרכים (הפלת"ד) אחריו פקודת התעבורה (מה שהיה קל לפרס בשנות ה-70 המוקדמות במאה שעברה קשה היום שבעתיים במאה 21) משטרה שרואה עצמה כרשות מחוקקת ומבצעת ועוד מגוון רחב של נושאים.

לכן ידידי אנחנו מכירים לא מהיום וכרגיל התעוררתה קצת מאוחר:lol:

ברוך

פורסם
דובי שלום

כנס כזה היה לפני כשבוע בבית איגוד המוסכים

למקום התכנסו כל יושבי ראש העמותות ונציגיהם ובה התקבלה החלטה שמחזקת את העוסקים במלאכת התקנות

להפסיק את התהליך!!!!! עקב כל מה שהוזכר קודם.(הוזכר גם כי יועבר מכתב דרישות והבהרות למשרד הספורט)

אני תמה שיו"ר העמותה שבה אתה חבר לא העביר את המסר בישיבת הועד

...

דני

יכול להיות שזה כן היה בישיבת ועד , אני לא יודע מה היה בישיבה, אבל לא לזה התכוונתי אלא לכנס גדול של כל הספורטאים שעוסקים בספורט המוטורי.

הגיע הזמן לשמוע את הכל ולדעת הכל , ואולי לצאת בהחלטה גורפת של כולנו.

דובי

פורסם

דובי, אתה לא קורא בעיון. היה כנס. לא ישיבת ועד - כנס. אמנם לא בהשתתפות כל הספורטאים אבל בהשתתפות נציגיהם הנבחרים. מטרת הכנס היתה בדיוק הצגת מצב העניינים, וקבלת החלטות.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

דובי שלום

אם אתה תוהה וחושב שעצתך תועיל להמשך העשייה וזאת ע"י ארגון כל העוסקים לישיבה

אתה מוזמן להרים את הכפפה ולארגן זאת

תרצה עזרה?

תבקש אין בעייה

בברכה

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

שבוע טוב לכולם.

ככל שאני קורא פה את מה שכותבים, אני חושב וכבר כתבתי את זה בעבר, אנו חייבים להתארגן להפגנה גדולה,ולעלות לכיון ירושלים. נראה לי שכל זמן שאנו יושבים בשקט, ומחליפים דעות פה, זה ממש לא עוזר? אנו יכולים למחזר מהיום עד 2008 ולא יצא כלום. נראה לי שבמידה וכן נעשה רעש,וכמה שיותר גדול,יתחילו להבין שאנו רציניים.נראה לי גם שהיום כשישנה תחלופה גדולה במערכת המשטרה,יהיה לעוסקים החדשים בעניין סיבה טובה להגיד אני רק נכנסתי לתפקיד, אני צריך ללמוד את הנושא, וזה אומר למשוך שוב את כל העניין? ואני כבר לא מדבר על כל תחלופת השרים למינהם.

והמשיכו לנהוג בזהירות זלמן

פורסם

למר דני לוי היקר שלום

איש חכם

אני מדבר על חוק+תקנונים שמקורם בטעות (הגולם עלה על יוצרו)

שגיאות הן במקרים רבים המקור העיקרי של למידה .

מה משותף לכל היזמים הגדולים דבר אחד:

כולם עושים טעויות "והרבה", אנשים מצליחים מרבים להיכשל-והסוד הוא שהם לא פוחדים מזה.

ולכן אני פונה אליך לך ותתקן ההצלחה שלך תהיה ההצלחה של כולנו .

תרתום את ממסי ואנשי העמותה לעשייה ולא לאובדן

בהצלחה איש חכם

לייט צבי

• תוכן חדש...