Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקציב הזה אתה יכול להביא מגבר טוב מיד שניה (700-800 כמו שאמרת) ובמקום להביא C12 להביא איזה P2 חמוד כזה :-).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גם אני משתתף בהמלצה לקנות P2 על C12 כי הוא פשוט טוב יותר. אבל תעיף מבט על ההצעה הבאהhttp://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=143684 :arrow:

נראה לי לא בכלל וזה סאב מצויין לדעתי.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

כן כן כן!!! תקנה את הסאב הזה!! יופי יופי של הצעה איך שכחתי ממנו שהוא מוכר את הסאב הזה. זה הסאב הכי משתלם במחיר הזה. לך עליו! ושוב מי המפרסם? נו איך לא...

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני אצור קשר איתו, וסתם שאלה, איך אני יודע שהציוד במצב טוב (כשאני אני רואה אותו)

קצת גם מחשיד אותי, יש לו SUB-KICKER COMP 12 בחתימה, האם זה לא ה C12? נשמע שהוא מעדיף אותו משום מה.

פורסם

מה לעשות שאנשים אוהבים להגיד "יש לי קיקר" ולא אכפת להם אם זה CVR או L7 או C12 העיקר שיהיה קיקר.

לך תראה אותו רצוי עם חבר שמבין בזה שיראה את המצב שלו.

ושומאכר, מה קרה? מקנא? :)

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

למה מקנא? אני? במי?! חחח

באמת הכי טוב ללכת עם עוד מישהו שקצת מבין וגם תמיד זה יותר בטוח (2 על 1 :lol: ) סתם בצחוק.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

סליחה,

למחיר שלו הC12 סאב מעולה ומדוייק, בתיבה קטנה הוא ישמע נהדר, כרגע יש לי פניקס גולד זד אר12 סאב מעולה ומדוייק.

אבל? הקיקר לא היה הרבה פחות מדוייק ממנו, רק חלש יותר, וזאת הסיבה שהחלפתי אותו הקיקר פשוט לא הצליח לעמוד במגבר.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...