Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לאחרונה קניתי מכשיר סלולרי חדש שיש בו בלוטוף.

לא כל כך בטוח שזה קשור אבל כל פעם שאני באוטו והבלוטוף במכשיר מופעל האורות הפנימיים בסלון של האוטו כבים

וכך גם הרדיו. לאחרונה לא הצלחתי לנעול את האוטו (נעילה מרכזית) עד שלא כיביתי את הבלוטוף במכשיר.

האוטו הוא דייהטסו אפלאוז 99 וקשה לי להאמין שיש איזה שהו רכיב של בלוטוף במחשב של האוטו. הגיוני שזה סתם צירוף מיקרים

ו משהו באוטו התקלקל או שזו בעיה מוכרת ולא כדאי לי להשתמש בבלוטוף באוטו?

תודה מראש.

תודה רבה ויום טוב!

פורסם

האורות הפנימים של האוטו לא קשורים לשום מחשב, הנעילה המרכזית אינה קשורה לשום מחשב, כמו כן , הרדיו אינו קשור לשום מחשב.

הדבר היחידי שאזהר בהתייחסות ובקביעה נחרצת זה שאינני יודע באיזה אופן נעלת את האוטו כשהוא לא ננעל, בכל אופן אם נעלת אותו עם המפתח דרך המנעול בדלת, ולא פעל, חד משמעית לא אמור להיות שום קשר.

נראה שמדובר בצירוף מקרים, אלא אם מישהו ,ביצע ברכב אי אילו פעולות ממש שאינן סטנדרטיות.

אם האוטו היה לידי היתי יכול לקבוע תוך שניות או דקות את מהות התקלה.

ברכבים ממוחשבים ברמות אחרות , גבוהות יותר, אכן יכולות להיות הפרעות מסויימות ואשר יצרני הרכב נתנו ויתנו את דעתם עוד רבות בעניין.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
שלום לכולם!

לאחרונה קניתי מכשיר סלולרי חדש שיש בו בלוטוף.

לא כל כך בטוח שזה קשור אבל כל פעם שאני באוטו והבלוטוף במכשיר מופעל האורות הפנימיים בסלון של האוטו כבים

וכך גם הרדיו. לאחרונה לא הצלחתי לנעול את האוטו (נעילה מרכזית) עד שלא כיביתי את הבלוטוף במכשיר.

האוטו הוא דייהטסו אפלאוז 99 וקשה לי להאמין שיש איזה שהו רכיב של בלוטוף במחשב של האוטו. הגיוני שזה סתם צירוף מיקרים

ו משהו באוטו התקלקל או שזו בעיה מוכרת ולא כדאי לי להשתמש בבלוטוף באוטו?

תודה מראש.

bluetooth נשמה

מחפש הגה לclio b sport 2002 צורה ישנה

פורסם

תקלה באמת מופלאה..!

כפי שמר זומרשטיין ציין ברכב הזה אין שום דבר ממוחשב כמעט שעלול להיות מופרע מתקשורת אלחוטית.

מעבר לזו טכנולגיית ה BT לא מפריעה גם לרכבים מאוד מודרניים בעלי בקרות אלקטרוניות מתוחכמות - לפחות אני אישית לא נתקלתי בזה עד היום.

חפש את הבעייה במקום אחר.

פורסם

כל מכשיר שפועל עם b.t. כולל בתוכו גם התקן שידור. אולם אין אלה השידורים היחידים שנעשים מהרכב. כך למשל כשאתה מדבר (משדר) בטלפון סלולרי מדובר בהספקי שידור גבוהים יותר. יתר על כן - גם ללא התקני השידור הללו כל רכב מייצר 'רעש לבן', רעש זה מכיל ספקטרום רחב של תדרים. כך למשל פולסי המתח הגבוה שנשלחים לפלגים מייצרים רעש כזה. התקני הרכב מתמודדים עם ההפרעות הללו ללא כל קושי. לדוגמא מקלט הרדיו שברכב קולט את התחנות המבוקשות ללא כל הפרעה.

באותו האופן גם המערכת הממוחשבת של כלי הרכב מוגנת היטב מפני הפרעות חיצוניות. אם נוסיף לכך את דברי החברים הקודמים שהסבירו שמחשב הרכב ברכבך לא מחובר למערכות הללו, אז נגיע למסקנה שה- b.t. לא משפיע בשום דרך גם על מכונית שבה המחשב מחובר להתקנים הללו ובוודאי שלא ברכבך.

פורסם

תודה רבה לכולכם!

כנראה שזה צירוף מיקרים אם כך, אז כנראה יש איזה שהו קצר בחיבור לפיוז שאחראי על האורות בסלון, הפיוז אינו שרוף, בגלל זה זו בעיה שבאה ונעלמת. נצתרך לחפש כבל רופף באיזור.

תודה רבה ויום טוב!

• תוכן חדש...