Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שבכותרת, אני רוצה לדעת מבחינת המחיר וגם האיכות.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

דיי קשה לענות על זה

הסדרה הכי נמוכה של החברה זו האקסס

לא יצא לי לשמוע רמקולים בסדרה הזאת המחיר של קומפוננט מהדרה בארץ מתחיל ב 890 לפי זאפ

http://www.focal.tm.fr/car/en/access1/index.htm

כאן יהיה לך נתונים על הסדרה

הפולס הוא רמקול המיוצר בסין ומקבל מדבקה של מורל הוא לא נראה לי מתחרה ישר לפוקל בתימחור

ברמת הפולס אולי יש מתחרים כמו הJBL אותו שמעתי אצל NIVO, רמקול לא רע

אבל הוא חד יותר מהמורל ויש כאלו שלא יאהבו את הסט (כמובן)

אם אתה בכל זאת אוהב את הסגנון של הפולס למצוא משהו שידמה לו באותו מחיר בארץ זה דיי קשה

אולי המקרום שבזמנו את הטוויטר שלהם יצרו מורל

לאחר עיון באתר של מקרום http://www.macrom.caraudio.com.pl/macrom/speakers/m3s60.html

הסט הזה מזכיר לי בנתוניו את הפולס http://www.morelhifi.com/products/mob_2way_pulse.html

פורסם

אז בקיצור ולעניין הסט הכי נחות של פוקאל יותר טוב מהסט הכי נחות של מורל? וככה זה גם עם הסטים הגבוהים נראה לי שהפוקאל יותר מוצלחים וטובים מהסטים הגבוהים של מורל, או שכאן אני כבר טועה?

כי לפי מה ששמעתי את ה-K2P ואת ההייבריד ה-K2P היה יותר חזק איכותי ויפה לשמוע מאשר את ההייבריד.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא , אני חוזר ואומר, כל אחד פה אוהב צליל אחר, כמו שאני בקושי מבחין בין הוופר של המורל לוופר של ההיבריד

יש מישהו שיגיד שהטוויטר חותך לו את האוזן

(למרות שלא מעט אנשים שישבו אצלי באוטו אמרו שהטוויטר אומנם חד אבל לא באמת מפריע למוזיקה)

אין ספק שהפוקאל יותר אגרסיביים שלדעתי זה יתרון גדול, אך יש כאלו שיאמרו שזה פוגע באמינות למקור.

אני אישית לא מתקין רמקולים בשביל להשתתף בתחרות SQ ולהגיד שהרמקול שלי נאמן למקור, אני נהנה ממוזיקה שנשמעת טוב, מעטים האנשים שאמרו שהפוקאל משמיעים סאונד משעמם, או לא טוב.

ושוב בקטגוריית המחיר מאוד קשה להתחרות במורל שמייצרים את הרכיבים מהדוטק ומעלה בארץ, המחיר באמת לא רע,

כמובן שהם גם יכולים למכור את הרכיבים במחיר זול יותר כאשר החנויות עושות רווח של מעל 70 אחוזים, אך זהו חלק מתהליך מיתוג הגיוני (מבחינה עסקית) על מנת לא להפוך את המותג ל"זול"- זו דעתי בנוגע למחירים.

פורסם

אולי המקרום שבזמנו את הטוויטר שלהם יצרו מורל

לאחר עיון באתר של מקרום http://www.macrom.caraudio.com.pl/macrom/speakers/m3s60.html

הסט הזה מזכיר לי בנתוניו את הפולס http://www.morelhifi.com/products/mob_2way_pulse.html

אני חושב שמורל ייצרה למאקרום דרייברים עד שנת 2000 או 2001. מאז אני לא יודע מי מייצר להם, אבל זו לא מורל.

הסטים שמורל ייצרו עבורם היו מצויינים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הפולס הוא רמקול המיוצר בסין ומקבל מדבקה של מורל הוא לא נראה לי מתחרה ישר לפוקל בתימחור

סתם שתדע לך הטויטר "המסכן" (שהוא דרך אגב טויטר מצויין) של פולס TW-1 הוא אומנם טויטר סיני\מדבקה אבל הרבה מהחברות היותר מוכרות בשוק הקומפוננטים והטויטרים משתמשים באותו בסיס ובאותו טויטר ממש ואני מדבר על חברות "נחשבות" אך פלסטיק שונה, כלומר מה שמבדיל טויטר בהרבה מערכות קומפוננטים כדוגמת ה-Pulse הוא המדבקה עליו. דרך אגב הידעתם ש - Morel Pulse בספרד נחשב HI-END.

פורסם

סליחה שאני מתערב אבל אי אפשר להשוות בין מורל לפוקאל זה שני חברות בעלות אופי שונה

פוקאל יותר אגרסיביים כמו שאמרו המיד באס שלהם חזק לעומת מיד באסים ששמעתי

אבל המורל אך איזה צליל חלש כמו משי הסטים של מורל מלבד הסופרימו אני חושב שנבנו לאופי של מוסיקה שקטה ולא לרוק וראפ מה שאנחנו שומעים בד"כ

ולמה לא הכללתי את הסופרימו כי זה סט שעדיין לא הבנתי את האופי שלו יש לו מיד חזק וטוויטר שיכול לשגע אותך אבל עם תמשע בו גם ראפ וגם מוסיקה שקטה הוא יתן לך את הקבלות באמת סט משוגע

פורסם
סתם שתדע לך הטויטר "המסכן" (שהוא דרך אגב טויטר מצויין) של פולס TW-1 הוא אומנם טויטר סיני\מדבקה אבל הרבה מהחברות היותר מוכרות בשוק הקומפוננטים והטויטרים משתמשים באותו בסיס, כלומר מה שמבדיל טויטר בהרבה מערכות קומפוננטים הוא המדבקה עליו. דרך אגב Morel Pulse בספרד נחשב HI-END.

היי הנד? דיי הרגת אותי עכשיו :hihi: :hihi: :hihi::drinking: שיכורים הספרדים אה?

ומי אמר לך שהטויטרים של מורל לא טובים? דווקא הטויטרים הם הדבר היותר טוב בקומפוננטים של מורל.

SKYLINE GT - אז לפי מה שרשמת הסופרימו שווה את ההשקעה? לא משנה איזה מוזיקה אני אוהב?

יאללה לישון, לילה טוב,

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ה TW1 הוא לא מדבקה. סדרת הפולס היא "סדרת הכניסה" של מורל.

המפעל של מורל בסין מנוהל ומפוקח ע"י אנשי מורל מהארץ, ובקרת האיכות שם קפדנית ביותר. במפעל מייצרים דרייברים נוספים מלבד הפולס.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

"טויטר מצויין" הכל יחסי כמובן, ביחס למה הוא מצויין?

בספרד הוא היי אנד? דבר ראשון בשוק הספרדי אני לא מבין, אבל מה זה אמור להגיד לי?

מעניין מה מחיר הפולס בספרד

פורסם

לא שיכורים בכלל והם פיקחים לגמריי.

הטויטרים של מורל הם הטובים כמעט בשוק והם מראים תוצאות יפות מאוד במבחנים שעורכים להם מגזינים נחשבים מאוד בחו"ל בתחום הסאונד והמערכות לרכב.

איתמר ידידי, במפעל שמייצרים את הטויטר של מורל מייצרים עוד טויטרים של חברות נחשבות אחרות. אנשי מורל הולכים לפקח על תהליך ייצור המוצר כבקשתם , זהו לא מפעל של מורל זה מפעל המייצר עבור מורל.

פורסם

אבל זה סט לא רק זוג טויטרים. יש גם את המידים, מה איתם? כל הסט היי הנד? נו באמת :evil:

לילה טוב, גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

באמת כמה חבל שאין לקארס פורום צ'אט פעיל זה היה עוזר המון למערכת כולה ולא היה הופך את הויכוחים למיני צ'אט.

הסט נחשב HI-END ביחס למה שקיים בספרד בלבד. יש להזכיר שמסתובב שם הרבה קומפננטים של חברות סיניות (יותר מכאן בהרבה).

פורסם

הובהר. אז תגיד ככה מההתחלה שנבין יותר טוב. ולא, לא אמרתי שמורל פולס הוא סט חרא. עובדה שלי יש מורל ולא סתם קניתי כי זה מורל.

בברכה,גיא.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...