Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי מחפש רכב, הקריטריונים הם: שלא יהיה חסר כוח (שהרכב לא ירגיש כבד) ובמקרה שיהיה חסר בעתיד אז שיהיה ניתן לשנות זאת בצורה פשוטה יחסית (ז''א שיהיו שיפורים מוכרים וניתנים להשגה בקלות ובמחירים שפויים), שהרכב ישב טוב בפניות ושיהיה הגה מתקשר. זה עקרונית הכל, כמובן שנתון מ 94-96 ומעלה. חובה שהרכב יהיה אמין עד כמה שזה אפשרי לרכב ספורטיבי (כמובן כהתחלה מציאת אקזמפלר שמור).

מה שהעלתי בפניו זה:

106 ראלי דור שני או GTI

306 לדגמיה

ZX16V

פולו GTI

וזה בנתיים כל מה שעלה בדעתנו.

אשמח לשמוע עוד אפשרויות, העדפות, התנגדויות וכו'

החלק של האמינות חשוב כי מדובר בבחור שרגיל לרכבים גרמניים, חובה שיהיה מספיק כוח למנוע (בגלל זה נמכר הרכב הנוכחי) , חובה שלא ירגיש מגושם וכבד בפניות, וכמובן הגה מתקשר.

קשה למצוא רכב שישלב בין כל אלה לכן ברורה הפשרה באחד הסעיפים, אבל רצוי שיהיה כמה שיותר קרוב לכל הסעיפים.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

שום עמית...

50K זה סכום גדול יחסית ואפשר לחפש הרבה רכבים, שנתון 94-96 זה אפילו מיושן מדי בשביל התקציב.. אם אתה מדבר על פולו GTI למשל אז שנת 2000 הדגם המיוצר יתאים לתקציב במידה ותמצא אקזמפלר שמור וידרוש בתחום ההגיון.

מבחינת אחיזת כביש והנאה מנהיגה אין ספק שהייתי מציע לך להציע לחבר את הצרפתיות אבל בין צרפתיות לבין אמינות יש מרחק...

ממה שאתה הצעת הייתי הולך על 106 GTI או פולו GTI, יש אפשרות גם לחפש 306 GTI6 אבל למצוא אחד מאלה זה משימה לא קלה בכלל..

בהצלחה :)

פורסם

אכן אכן מודע לקושי המשימה כי פעם אני הסתכלתי בכיוון הרכבים האלו וטעמתי קצת מהחיפוש.

לא כל התקציב חייב ללכת בקניית הרכב, כמובן לא לשכוח יישור קו (כפי שניתן לראות לפי שמות הרכבים, מה שימצא בכל מצב ידרוש ישור קו כי מי שמחפש את הרכב קפדן מאוד).

לגבי התקציב, כמובן כמה שפחות ילך יותר טוב, ואת האמת ניתן למתוח אותו אפילו לכיוון ה 60.

רזי, איך היא בכל השאר? ברור לי שלכל רכב יש את הפשרה שלו.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מה זה כל השאר ?

היא נעימה, היא זריזה, אבל היא לא מתנהגת כמו GTI או ספורטיבית של ממש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אמורה להיות פולקסווגנית - סבירה, אבל תקלות הן יקרות.

בכל מקרה, אני לא הייתי כולל אותה ברשימה.

מיאטה דור ראשון נכנסת בדוחק לתקציב, אבל זו הנאה (והנעה) מסוג אחר.

גם 156 דור ראשון נכנסת (ב60 בערך).

צרפתיות חמות הן אופציה טובה, אבל כדי לענות על בקשת הכוח, רק הגרסאות הבכירות רלוונטיות.

אם התקציב היה שלי, הבחירה הראשונה הייתה ה156, שנייה ה306 ואחרונה הראלי/GTI

PUG-306 XSI MK2

פורסם

הפונטו הבנתי לא פונה, אם מדובר במנוע הטורבו הבנתי שגם האמינות לא משהו אז הרכב יורד מהפרק.

206 לא ספורטיבית, ז''א דגם לא ספורטיבי וכמעט בטוח שיהיה חסר כוח.

איביזה טורבו? לא הייתי טורח לחפש אפילו בסכום הזה אחת שמורה, לא נראה לי אפשרי כ''כ.

מיאטה? כמו שנכתב על האביזה רק עוד יותר חמור. ובאלפות הבחור לא רוצה לגעת בלי קשר לשנה.

כל הקטע של הסכום זה שישאר עוד כסף ליישור קו.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מיאטה דור ראשון נכנסת בדוחק לתקציב, אבל זו הנאה (והנעה) מסוג אחר.

מיאטה מדור ראשון ממש לא נכנסת בתקציב, מחירון של שנת 95 הוא מעל ל50 והן נמכרות הרבה מעל מחירון.

אני ראיתי מיאטות שנת 95 שנחטפו באותו היום בעשירייה טובה מעל למחירון.

מיאטות מתחת לשנת 95 הן בייבוא אישי והן 1,600, נמכרות גם "ללא מחירון" בסכומים דמיוניים (מוצדק או לא זו כבר שאלה אחרת).

מיאטה? כמו שנכתב על האביזה רק עוד יותר חמור.

מה נכתב על האיביזה?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
הפונטו הבנתי לא פונה, אם מדובר במנוע הטורבו הבנתי שגם האמינות לא משהו אז הרכב יורד מהפרק.

206 לא ספורטיבית, ז''א דגם לא ספורטיבי וכמעט בטוח שיהיה חסר כוח.

איביזה טורבו? לא הייתי טורח לחפש אפילו בסכום הזה אחת שמורה, לא נראה לי אפשרי כ''כ.

מיאטה? כמו שנכתב על האביזה רק עוד יותר חמור. ובאלפות הבחור לא רוצה לגעת בלי קשר לשנה.

כל הקטע של הסכום זה שישאר עוד כסף ליישור קו.

לפונטו מנוע 1.8 אטמוספרי בעל 130 כ"ס, היא פונה, טוב צאוד דווקא אבל ההגה החשמלי מנותק וצריך להתרגל אליו.

איביזה טורבו אפשר למצוא אקזמפלר שמור עם קצת סבלנות אבל שוב הבעיה כמו בפונטו היא פחות חדה ומנותקת.

206 XS מהנה לנהיגה אך קצת חלשה בגרסה הזו, חפש 206 GTI!

פורסם

KUNDASON כתב:

מיאטה מדור ראשון ממש לא נכנסת בתקציב, מחירון של שנת 95 הוא מעל ל50 והן נמכרות הרבה מעל מחירון.

אני ראיתי מיאטות שנת 95 שנחטפו באותו היום בעשירייה טובה מעל למחירון.

ולעומת זאת, מכר קנה מיאטה דור ראשון עם יד נמוכה ובמצב פנטסטי בכמה שקלים פחות מ60K, והוא לא היחיד עליו שמעתי.

זה שיהיה קשה למצוא אחת,זה נכון, אבל זה לא אומר שלא שווה לחפש.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

מה נכתב על האיביזה?

על האיביזה נכתב שבתקציב לחוץ לאותו דגם פשוט יורדים מהרכב, כי לא מחפשים רכב שבלחץ נכנס בתקציב וגם שיהיה שמור, זה כמעט ובלתי אפשרי לכן העדפתיאפילו לא לקחת את הרכבים בחשבון. הרי מה שיכנס לרוב בתקציב יהיה במצב לא טוב (בגלל שהתקציב לחוץ ואי אפשר לשלם על דגמים שמורים שלפי ההגיון מבקשים עליהם יותר).

יש אולי עוד רכבים?

ב.מ.וו 320? החל מ 91 (ידני חובה וקשה מאוד למצוא).

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

106 GTI תשרת אותו הכי טוב שאפשר!

היא סופר מהנה לנהיגה!

היא דיי מהירה ובטח לא מרגשיה כבדה !

תהיה הרבה יותר מהנה מפולו GTI בכל קנה מידה של נהיגה וכוח - כך גם הראלי MK2.

תחסוך לו הרבה כסף בקניה וגם החלקים לא יקרים.

מהניסיון שלי עם ראלי MK2 4 שנים - הרכב צרפתי אבל אמין פשוט וזול לאחזקה. מפואר- הכי לא בעולם!

אם הבחור רוצה משהו יותר מתקדם בשנים אז קליאו תהיה מהירה ומהנה! אבל עם זאת יקרה לאחזקה מבחינת טיפולים וחלפים..

206GTI - לדעתי דיי מאכזבת! אבל יכולה ליהיות בחירה לא רעה לבחור לא קיצוני..

אם הוא מוכן להתפשר על כוח אז גם יאריס T 2003 יכולה להוות רכשה לא רעה , אמינות מספר 1 ורכב נחמד לנהיגה אבל עם זאת המנוע מרגיש עצל ואין קצה (חסר פאנץ'..) מניסיוני המועט ביאריס ופולו GTI ההבדלים ביניהם מבחינת כוח דיי זהים , הפולו לא מהירה כמו שנתון במגזין הישראלי!! היא רחוקה משם! שוב מהניסיון המועט..

פונטו HGT זריזה יודעת לשחק עם הטוסיק , אמינה - לא ממש , לא של חבר שלי שקנה אותה מהחברה... הגה לא מתקשר בכלל!! אבל היא יודעת להעלות חיוכים.

אני הייתי לוקח את הקליאו בין כל אילו!

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

ההעדפות שלי לפי סדר:

1) 306XSI-16 (דור 2), זהה מבחינת שלדה ל-GTI6, עם מנוע חלש יותר (135 כ"ס. הבלוק זהה אבל ראש וסעפות שונים), אפשר למצוא בפחות מ-40K.

2) 106GTI

3) 206GTI

• תוכן חדש...