Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה נשאלת בשביל חבר, ברצונו לדעת את סביבת המחירים לאוברול למנוע? המנוע הוא 1100 של פיאט אונו שאוכל שמן.

סביבת מחירים של אוברול מבטיח?

השאלה קצת שטחית אבל זה המידע שיש ברשותי ונראה לי בתשובות עדיף להסתמך על מחירי אוברול מנסיונכם.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מסור לחברך שלא כדאי ולא כלכלי לשפץ מנועים היום, ויש להרכיב מנוע מיבוא, ברוב המקרים המחיר זול יותר, והמנוע משנתון גבוה יותר מגיל הרכב שבו הוא מורכב, והמנוע באיכות מעל לסביר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה אוברול לא נע מסביב ל 1500 ש''ח? ומנוע מיבוא אני מאמין לפחות 3K רק היבוא ללא ההתקנה.

זה בחור ללא תקציב שאני מבחינתי הייתי אומר לו זרוק את האוטו אבל הוא התעניין וביקש לשאול, אני גם מאמין שהוא לא יראה את זה כמונו ויעדיף לחדש מנוע ב 1500 מאשר להביא חדש ב 3K וגם שהמנוע תהיה הבעיה היחידה של הרכב שלא נדבר על כך שהרכב לא שווה יותר מ 5K.

הוא פשוט רוצה לנסוע עליה ולמשוך את חייה כמה שיותר זה הכל, אין מטרה כלשהי לאוטו ולא לשרת את הבעלים שנים על גבי שנים.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אוברול ב 1500 ש"ח? אולי לווספה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

העבודה כנראה לא תתבצע במוסך אלה אצל מכונאי (שאני אישית המלצתי עליו וניתן לסמוך עליו ב 100%) אז כנראה הרוב ילך על חלקים...

המנוע אוכל שמן בכמויות שכבר לא שווה להוסיף, הוספנו כבר פעם, כפי שהבנתי הפלאג טיפה בשמן אם זה אומר משהו.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

זה אומר שלנסוע מאחורי המכונית שלך זו כנראה חוויה שמריחה מאוד לא טוב. המנוע בסוף חייו המועילים, ובהחלט כדאי לטפל בו. יכול להיות שתגלה שמדובר רק בגומיות שסתומים, ואין צורך בשיפוץ מלא.

פורסם

דיברתי עם המכונאי שאמור לבצע את העבודה ואת האמת הוא אמר שזה יעלה הרבה מעל ל 1500 ש''ח אלה בכיוון של 2500 ואולי יותר (מי קבע? המוסך והמכונאי שראה את הרכב) ואין לי מושג מאיפה חבר שלי הביא את המחיר 1500.

רפי כנראה ההצעה שלך הכי הגיונית. אני אומר לו את ההצעה ואת השיקול שיעשה כבר לבד.

תודה לכולם.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...