Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא היתכוונתי בכלל לחיפוש היתכוונתי לבעיות שדיברתי עלייהם,לא האם יזיק חיפוש בפורום

אני רוצה לדעת מה דעתכם,ממה יכולות להיות הוויברציות העולות והיורדות האלה זה כאילו וויברציה ואז הכל שקט ואז עוד פעם וויברציה,אני רוצה לדעת מה הבעיה אז אני שואל בשביל שיהיה לי כיוון

פורסם

המוסכניק אמר לי שיכול להיות שזה הצ'וק האוטומטי בגלל שאולי הוא לא ניסגר עד הסוף כשהמנוע חם והוא זורק יותר דלק ובכך הרעידות מתחילות.

עכשיו אני רוצה להבעיר את עצמי טוב יותר בשביל שלא יהיו כל שנייה הודעות שלי פה אז הינה הסבר מדוייק לבעיה:

האוטו לא רועד ברעידה (או ויברצייה) מתמשכת אחת אלא הוא רועד ואז הרעידות טיפה מפסיקות ואז הם עוד פעם רועדות.

המד טורים שלי נימצא שהמנוע חם על 850-900 סל"ד והמחט משחקת בנייהם באופן מיזערי וכמעט לא מורגש,האם זה צריך להיות ככה?

האם צ'וק אוטומטי יכול לעשות את הבעיה הזאת? (כמו שציינתי למעלה)

האם פילטר אוויר פתוח יכול לגרום לבעיה הזאת?

כשאני פותח את המיכסה מנוע המנוע רועד בדומה לרעידות שאני מרגיש מתוך האוטו האם זה בסדר?

האם סקנר או דיאגנוזטיקה יכולה לגלות בעיה בצ'וק?

והרצתי חיפוש של 3 שעות בפורום ולכולם יש רעידות וויברציות אבל לא כמו התיאור שלי

בבקשה תענו לי אני ממש מיואש מכל הקטע הזה :cry:

תודה מראש ומצטער על כל ההודעות

פורסם

חזרתי עכשיו מהמוסך

החלפתי חוצי הצטה,פלאגים,שמתי את הפילטר IN BOX המקורי במקום הפתוח,עשו לי דיאגנוזטיקה ולא מצאו בעיות ועדיין יש וויברציות עולות ויורדות באוטו.

ממה נובעות הבעיות

פורסם

איך עשו דיאגנוסטיקה לרכב עם קרבורטור? :roll:

או במילים אחרות - או שאין לך צ'וק ומשהו בהסברים שלך לא נכון, או שעבדו עליך בעיניים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לקורולה 94 דגם XLI הזרקה,עשו לי בדיקת דיאגנוזטיקה והיה רשום שלא נימצאו בעיות

עכשיו החלפתי גם חוטי הצתה וגם פלאגים,כיוונו לי את ההצטה,עשיתי טיפול לפני 400 ק"מ ועדיין ממשיכות הבעיות,מה אתם מציעים לי לעשות,כשאני פותח את המיכסה מנוע אני רואה את המנוע עובד אבל כל כמה שניות הוא רועד ומפסיק ואיתו גם האותו אותו דבר (זה מה שאני מרגיש באוטו)

מה אתם חושבים שזה,מה מומלץ לבדוק ומה הם החשדות.

מחכה בקוצר רוח לתשובה\תשובות

בתודה מראש

דודי

פורסם

דודי היקר, לא כל תקלה ניתן לאבחן דרך הפורום.

העובדה שמחשב הרכב לא דיווח על תקלה לא אומרת שאין כזאת. זה פשוט אומר שצריך לחפש אותה בדרך אחרת.

המלצתי היא לגשת למכון דיאגנוסטיקה אחר המתמחה בנושא.

מאיזה אזור אתה בארץ?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זיופי מנוע, סיבות רבות להן.

בקורולה המדוברת, כדאי לנסות עם מפלג אחר תוך הקפדה על כיוון הצתה מדוייק.

יתכן ואם הייתי רואה את האוטו, הייתי חושב אחרת, בכל אופן, בעיה לעיתים בסוג זה של רכב, גם מנסיון מקצועי שלי, וגם מנסיון אישי שלי עם רכב כזה שהיה לי משנת 93 (דגם זהה!)

לא יזיק, אף יעזור, לחבר מכשיר 4 גזים .

יתכנו בעיות נוספות ו/או אחרות.

בברכה ובהצלחה--

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני מאזור אשקלון ואני מת לפתור את הבעיה הזאת זה כל כך מבאס הוצאתי כבר כ 1500 שקל על הבעיה והיא לא ניפתרה ואני ורק נער תיכון :-( בבקשה תעזרו לי.

הדיאגנוזטיקה שעשו לי עשו לי אותה פעמיים עם מחשב סקנר כזה ולא מצאו כלום(ביקשו רישיון רכב לזה)

דני היקר,מה הדברים האלה אומרים ואיפה אפשר לבצע אותם(בתודה מראש)

בקורולה המדוברת, כדאי לנסות עם מפלג אחר תוך הקפדה על כיוון הצתה מדוייק.

לחבר מכשיר 4 גזים .

תודה מראש דני.

פורסם

ומה ניתן להבחן מבדיקת קומפרסיה בלחץ.

תודה מראש מחכה לתשובות שיובילו לסוף הבעיה המטרידה ביותר שפגשתי בחיים שלי

פורסם

אחי הייתה לי בעיה דומה שהמנוע לא עובד בצורה עגולה כאילו מפסיק לשניה...

אצלי המפלג לא היה מכוון.לכן כיוון מפלג פתר לי תבעיה....אבל בכול אופן יש לי הרגשה שזה משהו עם המפלג

פורסם

עד עכשיו התקשקשת עם הנושא והוצאת 1500 שקלים על נסיונות סרק. קח את עצמך, סע לדני למרות המרחק, ותתקן את התקלה האמיתית בפעם אחת. בכסף שבזבזת עד עכשיו היית יכול לנסוע עשר פעמים לחיפה. איש דיאגנוסטיקה טוב לא נמצא בכל מוסך, וגם לא בכל עיר. שווה לנסוע רחוק בשביל אחד כזה.

פורסם

אני גר באשקלון אחי זה קצת קשה,נסיעה של 3 שעות ויותר,עכשיו שאלתי שאלה על המפלג,מה זה מפלג?זה מאיפה שחוטי ההצטה (חוטים שמחוברים אלייהם צינורות לתוך הראש מנוע ומציטים את הפלאג?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...