Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

הבוקר נכנסתי לתחנת פז חגור (צומת חורשים, צפונית למחלף קסם), הכנסתי את פיית התדלוק למקום והתחלתי לתדלק. מיד עם תחילת התדלוק ניגשתי לעמדה סמוכה על מנת לקחת עיתון ולאחר חצי דקה, כשחזרתי לרכב הבחנתי בנזילה לא מבוטלת מהצינור שמתחבר למשאבה (בנקודה העליונה בדיוק בחיבור). כמובן שמיד הפסקתי את התדלוק אך הדלק המשיך לזרום. על הרצפה.

מיד הודעתי על הבעיה לאחד העובדים שהפנה אותי לאחראי משמרת, וממנו למנהל התחנה.

במקום לקחת אחריות ולפצות אותי על הדלק שנשפך (ששילמתי עליו מן הסתם), צחק עליי הבחור והוציא לי 10 אגורות מהכיס בתור פיצוי.

רק לצורך המחשה הק"מ שלי עמד על פחות מ300 ק"מ (מאז התדלוק האחרון) והמשאבה הראתה 35 ליטר. יש לציין שהצריכה השגרתית שלי עומדת על 1:12.

עד כאן העובדות.

התלונה הועברה למחלקה המתאימה בחברת פז. תעודכנו כאשר אני אקבל תשובה.

חשבתי שראוי לספר על המקרה.

אני אישית לא אכנס לתחנה הזו יותר.

כל מי שגר בסביבה, לשיקול דעתכם.

פורסם

גועל נפש מה שעשה שהוציא לך 10 אגורות, הייתי מאכיל אותו בזה.

אם לא יתייחסו לתלונה שלך, תוכל לתבוע אותם בבית משפט לתביעות קטנות. לא תצטרך אפילו עו"ד.

פורסם

כתוב בחשבונית שלהם :

"פז מתחייבת לפעול בהגינות כלפי הצרכנים על פי כללי אמון הציבור"

אני מקווה שבאמת יפעלו בהגינות. אם התלונה לא תטופל בוודאי שאמשיך למשרד לתשתיות לאומיות ומשם גם לבית משפט אם יהייה צורך.

פורסם

התקשר לשירות הלקוחות שלהם בתור התחלה וספר על הסיפור.

הם יבקשו לפקסס אליהם חשבונית \ הצהרה וייטפלו בזה.

אם זה לא ילך - מכתב מעו"ד תמיד עוזר.

לי קרה מקרה דומה, מתדלק הניח לי פיית תדלוק והניח לה לרוץ. אני הלכתי לקנות שתיה, כשחזרתי המיכל כבר התמלא ונחל של דלק זרם מהתחנה לכל הרוחות.

הקבלה הראתה שישים ומשהו ליטר, המיכל של הרנו שהיתה לי בזמנו מכיל 35, פז פיצו והתנצלו. אמנם באיחור ואחרי מאבק לא קטן - אבל זה קרה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מעבר לפן הכספי ולקטע הבזוי עם ה-10 אג', זה פשוט מקומם שמאפשרים ללקוחות להשתמש בצינור תדלוק פגום, דבר אשר הינו בגדר האספקט הפלילי (ראה לדוגמא: ס' 338 וס' 339 לחוק העונשין התשל"ז - 1977)

פורסם
מן הסתם בגלל זה יש סנקציה פלילית...

הסנקציה הפלילית היא לא בגלל הסכנה אלא בגלל הנזק לסביבה.

הדלק הזה מזהם את הקרקע וחודר למי התהום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
הסנקציה הפלילית היא לא בגלל הסכנה אלא בגלל הנזק לסביבה.

הדלק הזה מזהם את הקרקע וחודר למי התהום.

ס' 338 > "...העושה אחת מאלה בדרך נמהרת או רשלנית שיש בה כדי לסכן חיי אדם ...".

ס' 339> "המחזיק, משאיר או מפקיר ...חומר נפץ או חומר אחר שבכוחם לגרום נזק לאדם או לסכן חייו, ללא נקיטת אמצעי זהירות סבירים למנוע אדם אחר מלגרום בהם נזק לעצמו או לאחר, בין בטיפול כלשהו בהם ובין בלא טיפול...".

מן הסתם ישנן סנקציות גם בשל הנזק הסביבתי.

פורסם

לא יאומן הזלזול בצרכן בארץ.

הקטע עם ה10 אגורות הוא קטע שאסור לעבור עליו בשקט.

תן לי לנחש - מדובר בערס קטן, שנקרע מצחוק ברגע שהתלוננת.

פשוט בזיון - ככה אנחנו נראים.

Passt scho...

פורסם

גם לי זה קרה, אבל מכיוון שמדובר בליסינג, רק אמרתי להם שיש להם חור בצינור.

מקרה אחר שהיה לי עם רכב פרטי, שמתדלקת רצתה לעגל לי את החשבון, אז היא התחילה להכניס דלק בכוח עד שקפץ דלק מהרכב לריצפה.

היא אמרה שהיא תוריד לי עשרה שקלים מהחשבון, וכך ניפרדנו.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אולי כדאי להתקשר למחלקת רישוי עסקים של שרותי הכבאות. הם לפחות יאלצו את התחנה לסגור את המשאבה עד לתיקון.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

אני הייתי משיב למתדלק כגמולו ויורק לו לתוך הפרצוף תוך זריקת ה10 אגורות לעברו ומאחל לו שזה יילך לו לתרופות.עם אנשים כאלה רק ככה ברומא התנהג כרומאי כמו שאומרים.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
אני הייתי משיב למתדלק כגמולו ויורק לו לתוך הפרצוף תוך זריקת ה10 אגורות לעברו ומאחל לו שזה יילך לו לתרופות.עם אנשים כאלה רק ככה ברומא התנהג כרומאי כמו שאומרים.

והשלב הבא - הוא שולף סכין ודוקר אותך..

זכור - אתה אמרת חיים פעם אחת.

שווה גם ניסיון לפנות למכון התקנים שאחראים לתקינת המשאבות ודיוקן.

משאבה נוזלת אינה מדייקת..דאהה....

זו סתם הערת אגב אבל דלק אינו כה "דליק" כמו שאתם חושבים.

מס' פעמים קרה לעבדכם הנאמן שהיו לו נזילות דלק ברכביו הקודמים והרכב לא פרץ בלהבות.

מאידך, אני מניח שאם הדלק היה מגיע לאלטרנטור היה שמח.

מצמץ- בדקת שהסעיפים הללו מתאימים? אין חקיקה ספציפית הנוגעת לטיפול בדלק?

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תוכן חדש...