Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מבין על מה הוויכוח, היצרן של הרפידות, יודע בדיוק כמה זמן הן מחזיקות מעמד.

היצרן של הרפידות, יכול לייצר רפידות שיחזיקו יותר זמן מעמד.

אבל הוא מעדיף שלא, כדי למכור יותר רפידות בפחות זמן.

חשבת שאולי יש בעיה אחרת? הרי לא מייצרים רפידות לקורולה מחומר מיוחד רק לה, כנראה שיש בעיה אחרת.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום אני חדש פה בפורום

לי גם יש קורולה 2003 הדגמים של טורכיה וגם אצלי כל 15000 אני מחליף בלמים בד"כ את כל ה - 4

השאלה שלי האם זה רק בשנתון 2003 ו - 2004 ? (אני חושב שאלו השנתונים שייצרו בטורכיה)

תודה

שלומי

פורסם

זה לא קשור לדגם טורקי או אנגלי, וגם לא ליפני.

מדובר על חומר ממנו מורקבת הרפידה, מדובר על חומר יותר ידידותי לסביבה ותחליף לאסבסט.

בכל מקרה ניתן להשיג רפידות תחליפיות.

דובר על הנושא הזה כאן לפני זמן רב.

קישור

קישור נוסף

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

יש כאן בעיה ולכן יש לפנות לייבואן/יצרן בצורה רשמית בכדי שיבדקו את הבעיה, בחיים לא יצא לי לנסוע על רכב שיש להחליף רפידות כול 10K-15K (טוב אני נוסע רק על גולפים שזה ליגה אחרת)

ייתכן שיש בעיה או פשוט תיכנון לקוי של היצרן בהתאמת הרפידות לדיסקים.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...