Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בשיקולים לפתוח מסעדה בין 2 מוסכים מורשים של טיוטה ופג'ו\סיטרואן חדשים שהולכים לקום בעוד כחודשיים.

מה לדעתכם האוכל שאמור להיות בשביל קודם כל לזכות בעובדי המוסך כקליינטים שלי וגם שאני יהיה מקורי ויצליח להביא עוד אנשים רבים מהסביבה,YES,רנו,סופרמרקט שיש בסביבה.

כ500 מטר ממני יש מסעדה ישראלית(שווארמה,פרגיות וכ"ד) מאוד מצליחה.

ככה שאני צריך משהו מקורי ותופס שיתפוס גם לשעות הערב,מה דעתכם?

פורסם

הנושא של מסעדה בין 2 מוסכים מורשים של טיוטה ופג'ו\סיטרואן חדשים כבר נטחן בפורום. השתמש במנוע החיפוש:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=126426&page=1&highlight=%E7%F8%E9%F3

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
מה לדעתכם האוכל שאמור להיות בשביל קודם כל לזכות בעובדי המוסך כקליינטים שלי
אינני יודע על אילו מאכלים להמליץ לך אך מחיר האוכל כנראה ויצטרך להיות זול-בינוני, הגשתו תצטרך להיות מהירה וכך גם זמן האכילה של המאכל.
פורסם

נו?ר?א פ??ש?ו?ט.

ל?מ?כו?נ?א?ים ש??ל טו?יו?ט?ה ת??ג??יש? מ?אנ?צ?'יז, פ??צ?ו?ח?ים ו?ש??ת?י??ה ק?ל??ה ל?ה?ע?ב?יר א?ת ה?ז??מ?ן. ב??מ?יל?א א?ין ל?ה?ם ע?בו?ד?ה.

ל?מ?כו?נ?א?ים ש??ל פ?ז'ו? ס?יט?רו?א?ן ת??ג??יש? ז?רו?ע, ב??יצ?ה, ח?רו?ס?ת, כ??ר?פ??ס ו?ח?ז?ר?ת. מ?רו?ר ה?ם כ??ב?ר או?כ?ל?ים ב??מ?ו?ס?ך?.

פורסם

העיקר - להיות קצת מקורי (אבל עדיין אוכל בגדר הסטנדרטי)

דגש מהיר לשירות מהיר ומקום נקי.

שווה לדבר עם המוסכים - אולי להגיש תלוש הנחה למי שמטפל במוסך (איזה קפה ועוגה במחיר מסוים או משהו דומה) מה שיצור גם קצת תעבורה מהכיוונים האלו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אין טעם לדבר עם שני המוסכים.

כידוע, במוסך טויטה אין לקוחות ואין עובדים. יש רק פקידת קבלה משועממת שמידי פעם מקבלת טלפון מלקוח זועם שנגמרו לו המיים בשפריצרים (ללא התראה בלוח השעונים).

לגבי המוסך השני - באנר ב-PSI יכסה את כל המשתמשים.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם
א?ת??ה עו?ש??ה COPY PASTE מ?א?ת?ר ש??יר?י י?ל?ד?ים? או? ש??א?ת??ה ב??א?מ?ת מ?נ?ק??ד א?ת ה?הו?ד?עו?ת?
כ??מ??ה ש??יר?י י?ל?ד?ים ש??עו?ס?ק?ים ב??מו?ס?כ?ים א?ת??ה מ?כ??יר?

א?נ?י מ?כ??יר ר?ק א?ח?ד:

ש??מ?ן, ש??מ?ן י?ש? ב??מ??י?ם,

פ??קו?נ?ג ר?אש? ש??ו?ה ל?ז??י?ן!

ט?יף ט?יף ט?ף, ט?יף ט?יף ט?ף,

מ?ח?או? כ??ף א?ל כ??ף!

:?

פורסם

כשהייתי במוסך, והלכתי לאכול ליד, יש דבר שמאוד מפריע לי ומעצבן.

הדוכנים חצי פתוחים, מיליון איש, תנורי שווארמה, חום בלתי ניסבל.

בשביל לעשות אווירה טובה ונעימה, דאג לקירור טוב.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

ה?הוד?ע?ה ב?ש?רשור הזה באמת לא נראית לי לקוחה מאתר שירי ילדים.

ההודעה הזו שלך העירה את תשומת ליבי.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם
אני בשיקולים לפתוח מסעדה בין 2 מוסכים מורשים של טיוטה ופג'ו\סיטרואן חדשים שהולכים לקום בעוד כחודשיים.

מה לדעתכם האוכל שאמור להיות בשביל קודם כל לזכות בעובדי המוסך כקליינטים שלי וגם שאני יהיה מקורי ויצליח להביא עוד אנשים רבים מהסביבה,YES,רנו,סופרמרקט שיש בסביבה.

כ500 מטר ממני יש מסעדה ישראלית(שווארמה,פרגיות וכ"ד) מאוד מצליחה.

ככה שאני צריך משהו מקורי ותופס שיתפוס גם לשעות הערב,מה דעתכם?

קודם כל - תחשוב על זה עוד פעם. ואז שוב. ואז שוב. ועל התהליך הזה תחזור עוד 20 פעמים לפחות.

הסטטיסטיקה לרעתך במקרה הזה. רוב עסקי המזון שאתה מתאר בסכנת סגירה (פשיטת רגל) תמידית. העסק פשוט לא נוצץ כמו שהוא נראה, יש המון הוצאות כדי להקים מקום מאפס, המון הוצאות כדי לשמור על הלקוחות שקיבלת והמון הוצאות בלי קשר לכלום. והרווחים חייבים להיות קטנים כדי שאנשים גם יוכלו לאכול אצלך מדי פעם.

אם אני מבין נכון - אתה מחפש מקום שיהיה מסעדת פועלים בצהריים ומקום בילוי בערב.. לא קל, היות ומדובר בשני קהלי יעד שונים מאוד.

צריך לבדוק את זה לעומק, אבל אולי חומוסייה אסלית עם חומוס טוב תוכל למשוך את אנשי המוסכים באזור וגם בליינים בערבים, אחרי שהשמועה תתפשט. אני יודע שלא אחת חיפשנו חומוס באמצע הלילה, ונאלצנו להתפשר על היחידי שאנחנו מכירים שפתוח - חומוס אשכרה - וגם אותו אנחנו ממש לא אוהבים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם אתה לא אוהב את חומוס אשכרה, הבעיה היא בך.. ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אם אתה לא אוהב את חומוס אשכרה, הבעיה היא בך.. ;)
לא רוצה לגלוש מהנושא, אבל אשכרה הוא אחד הפחות טובים שטעמתי.

חמוץ מדי, המרקם שלו לא מרשים ולא חלק מספיק והוא מוגש בקערית מרק מוזרה ולא קשורה לעולם.

היתרון היחידי של המקום הוא שעות הפתיחה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...