Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כרגע בטנדר מותקן מאוור שמחובר למנוע עם קלאץ' כרגיל במנוע אורכי בטנדרים, הקירור אינו מספק, אין מאוורר שיסתובב מהר כשהרכב עומד במקום, מהירות המאוורר תלויה במהירות המנוע.

האם בתצורה כזאת ניתן להתקין מהצד השני של הרדיאטור מאוורר נוסף חשמלי?

אני יכול להניח שכן, ואם אכן כך, לאן מחברים אותו? מבחינת שליטה על הפעלה וכיבוי.

נוסף על כך, בעיית בלמים שתוארה בשרשור הזה ואשמח לתשובה.

בנוסף, עליי להחליף רדיאטור דיי במהרה, בטיפול האחרון תכננתי לבצע ניקוי והחלפת מי קירור, אבל אחרי הוצאת הרדיאטור, גיליתי שהוא סיים את חייו, ומפוצץ, כרגע אין נזילה בגלל האבנית שסתמה את החורים, אבל יש הרבה סימני נזילה לשעבר, וחלק מהצלעות רופפות. עקב כך, החלטתי לא למלא מי קירור מחשש לנזק סופני לרדיאטור.

היכן ניתן למצוא רדיאטורים חליפיים והאם ניתן להרכיב רדיאטור של איסוזו דיזל במקום הרדיאטור הנוכחי? האם יתאים מבחינת תושבות ומיקום פתחים?

תודה, ארז.

פורסם

חבל שלא ציינתה איזה טנדר מדובר. באופן עקרוני ניתן להתקין מאורר חשמלי כאשר ההפעלה ידנית עם מתג ON/OFF , או טרמוסויץ', אבל מבחינת מקום תלוי בסוג הרכב.

שבת שלום יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

יצחק מדובר בטנדר איסוזו.

ארז לדעתי יש להמתין עם המאורר, יש להחליף רדיאטור לשטוף את מערכת הקירור, להחליף נוזל קירור, ולבדוק שוב את הנחיצות של המאוורר החשמלי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

"נוסף על כך, בעיית בלמים שתוארה בשרשור הזה ואשמח לתשובה."

ארז,לפני מס' חודשים החלפתי אלטרנטור משופץ בטנדר איסוזו.

הבחור עשה סיבוב,חזר ואמר שיש לו בעיות עם הברקסים,מה שקודם לא היה.

לאחר שבדקתי התברר,שלא הכנסתי טוב את צינור הווקום על המשאבה המותקנת על האלטרנטור.

יכול מאוד להיות שהבעיה שלך במשאבת הווקום על האלטרנטור.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

חומר הסנדלים שהדביקו במכון לשיפוץ בלמים לא מתאים לבלמים אחוריים בטנדרים הדבר מוכר בעיקר בטנדרים אמרקאים, נבאדה, c15 ,סונומה קנה סט סנדלים מהיבואן לא משופץ בעייתך תפתר

יגאל

פורסם

לא חשבתי על מאוורר עם הפעלה ידנית, אני בחיפושים אחר רדיאטור, כשזה יותקן אני אבדוק את נחיצות המאוורר.

בקשר לבלמים, אני אבדוק צנרת, אבל, בקשר לנעילת הגלגלים, הקדמיים ננעלים.

• תוכן חדש...