Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה לאחר ביבולי מוח חשבתי על המערכת הבאה רוב הרכיבים כבר יש לי ...

1 רדיודיסק : א.ALPINE 9853 ב.880PRS Pioneer

2 במה קדמית : היבריד + CDM54 - אקטיבי!

3 סאב\ים : א. ID12" X2 ב. IDMAX

4 מגברים : XENON600.1 אוריון 4004

P6002 Rockford או 3002 .

הדילמה על הרדיודיסק והסאבים כל השאר בטוח.

הקסנון יחובר לסאב\ים

אוריון יגביר את הגבוהים מיד+טוייטר

והרוקפורד הנבחר את הוופרים

מחכה להצעות יעול ..

תודה רוני

פורסם

רוני,

לגבי ההתלבטות שלך ביין הפיוניר לאלפיין, דעתי האישית זה ללכת על האלפיין.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

מספר הצעות ייעול.

1. תיקח את האלפיין, ואם כבר אז את ה9855 ההפרש הוא ממש זניח והתמורה עולה על המחיר.

2.תוותר על הCDM54, כי זה ידרוש ממך בנייה מקיפה לסט 3 חלקים דבר שיעלה את עלות ההתקנה באלפי שקלים.

וגם נדרשת עבודה של התאמת זוויות שאני לא מכיר הרבה מתקינים שיודעים לעשות זאת בצורה המיטבית.

3. לא ראיתי איטום, וזה אולי הדבר הכי חשוב,זה מתקשר לפיסקה 2.

סט טוב 2 חלקים כמו ההיבריד אוביישן בהגברה אקטיבית עם מיקום נכון של האלמנטים ואיטום מסיבי(דיפון פנימי,דופן פנימית וחיצונית) יוביל לתוצאה מדהימה.

4. האוריון 4004 חלש מידי, תשקול אם כבר את ה8004 , או כל מגבר שנותן מעל 80-90 וואט RMS לערוץ.

5. אם כבר סאב אז עדיף הכיוון של הIDMAX או IDQ ואתה יכול גם לקחת 15 אינטש.

עוד סאב טוב זה האליינט של פייז גם ה12 וגם ה15 אינטש.

12W6V2 או 10W7 של JL הם גם אופציות טובות במיוחד על מגבר בעל ספק מתח מיוצב כמו הקסנון.

6. תעדכן אותנו:wink:

ניר

under construction..

פורסם

סליחה על האיחור אבל .. ניר תודה על העצעות הבעיה היא שכל זה נכנס לרכב טנדר חד קבינה כך שאת עניין הסאבים ה"עמוקים" אני מוריד מסיבה אחת פשוטה אני לא מעניין להתקין אותם הפוכים בין המושבים

זה "נוצץ מדי כלפי חוץ :\

את ה9853 יש לי כבר ..

ירדתי מעניין הסט 3 חלקים (באמת התכוונתי לשבת ולשבת ולשבת ולשבת לעשות בניה איכותית ככל האשפר עם זוויות וכיוונים ) אבל .. אין לי כח לזה כבר יש דברים חשובים יותר

עכשיו .. שמעתי את הסט של "הרץ" לא זוכר את הדגם אבל הוא היה הסט שהמיד באס ממש דק כמו שתי אצבעות בערך .. איך הוא לעומת ההיבריד ?

בנוגע לאיטום זה גם יעשה עם דינמט באלק (איזה כייף לי לכסות את כל האוטו ב-900 שקל ):p

וזהו בנתיים מחר מתחיל להשגעון שכולל בניה חדשה של פאנלים לדלתות כלומר דלת חדשה לגמרי בסוף תעשה מעץ MDF 1 ס"מ ולא מפיבר מפאת העדיפות לבזבוז כספים על חומרים

הבניה תכלול זוויות לנהג \אליי וזהו בערך .

גם פודים חדשים לטוויטרים אשר יהיו ON ASIX יכוונו למרכז הרכב (שחקתי איתם מספיק והגעתי להחלטה שלדעתי ולטעמי ישמעו כך הכי טוב )

ונשאר לי לבנות את התיבה לסאבים שיהיו 2 ID 12 אינץ (אחד יש כבר השני בדרך)

השאלה שלי היא האם 60 ליטר יספיקו לשובבים ? למרות שמומלץ לתת להם מ- 24 ליטר

אני אוהב לחוש את התדרים הנמוכים ביותר אז 30 ליטר יספיקו להם ? כי שוב אין לי מקום כל כך ....

תודה לעוזרים

ולא לדאוג יהיו הרבה תמונות :):)

פורסם

אתה יכול לחבר את האוריון בבי אמפינג לקומפונט וייתן תוצאה טובה לדעתי שווה לנסות

HU-jvc kdlh810

amp-infinty 475a

comp-infinity refrence 6.5

sw- lanzar vibernat

פורסם

סה"כ נראה על הנייר יפה, אבל לדעתי המגברים של הקומפוננט צריכים להיות קצת יותר חזקים ו\או איכותיים.

כמו כן אני לא בטוח שברכב כמו שלך צריך שני סאבים 12. מספיק 1.

עם שני 12 הקומפוננט עלולים להיבלע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה איתמר ...

אבל . מה אתם רוצים מהמגבר המסכן הזה ? שמעתי אותו על היבריד בביאמפ והסט היה מרוצה מתמיד אני חושב לפחות לפי האוזן שלי ..

זה ישנה אם אני יחליף אותו ויוסיף עוד איזה 1000 שקל על מגבר אחר ...?ואני לא מדבר על זפקו אז בבקשה ...

עריכה :

דרך אגב עם סאב אחד זה לא זה ... אני לא SQ ולא SPL אני רוצה לצאת מרוצה מכל העניין

ולכן אני חושב שאחד לא מספיק ...היה לי CVR היה לא רע היה P2 חלש לגמרי ועכשיו עם ID אחד הייתי כמעט מרוצה ממש

לכן אני חושב על 2 יותר נכון אין דרך חזרה הוא בדרך אליי כבר תיהיי הי הי

פורסם

הגיע זמן התמונות (קצת לבנתים)

הנה אני ואלי מכינים את הפוד זוית הראשון למיד באסים של ההיבריד הזוית פשוט מצוינת למרות שהיה לנו קצת פיקשושים עם המדידות הראשונות .. אבל לא נורא הפוד חזק מספיק הנחתי את אלי עליו ולא קרה כלום :)

תמונות :

נ.ב זה לא התוצאה הסופית כי זה יחובר לדלת ואז יכוסה וסקאי שעדין לא הוחלט הצבע לגביו (שחור, כחול , אפור)

DSCF0592.JPG

DSCF0595.JPG

DSCF0598.JPG

DSCF0600.JPG

פורסם

היי

1. לדעתי, צריך הגברה חזקה יותר. אצלי מוגבר ההייבריד על מגבר שנותן 140 וואט RMS לערוץ (eclipse) ונשמע שמיים וארץ לעומת הגברה קודמת של 80 וואט. מציע לשקול מגבר חזק ואיכותי יותר.

2. סאב אחד חזק, יספיק בהחלט. הכל תלוי באיזה סאב מדובר.... מחובר אצלי כרגע סאב של ''10 ברכב מסחרי והוא מכוון על 4 מתוך סקאלה של 15 (באלפיין 9855) ומפרק לי את האוטו. אני פשוט לא מסוגל לשמוע יותר מכך. אה...הסאב הוא בעל הספק של 1000 וואט RMS, נתון שולי כמובן.:-)

אין כאן מקום לדבר בכלל על CVR ו P2. נו באמת....זה קצת מעליב את ההייבריד, אתה לא חושב?

כל הכבוד על העבודה וההשקעה. הכי כיף לבנות הכל לבד.

העיקר, תהנה ותתחדש!

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

בגלל זה אנחנו כבר לא מדברים על הP2 או הקיקר, אלא הוא החליט לעבור לאימאג'י דיינאמיקס סדרת ה ID.

יש לנו עוד כמה שעות בריאות של עבודה על ליטושים, דרמל, ציפויים, הברגות בלה בלה בלה ידה ידה ידה.

אבל בכל מקרה זה פרוייקט מהנה :) [במיוחד שלא שמים מסיכת מגן כמשתמשים בפוליאסטר:)

עומד לצאת משהו ז'ונגלאייייר:)

שבת שלום.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תשמע אומן אני קצת משוחד(בעל K2P) אבל אם אתה שומע רוק ,הופעות ,ישראלי,וטראנס

אני באמת ממליץ לך על הK2P -מיד חיי ובועט וטוויטר מפורט מאוד מאוד

ששמעתי את ההי בריד על מגברים איכותיים (גם DLS) פשוט זה לא היה זה

לא הבנתי על מה המהומה על הרמקול הזה הוא פשוט אנמי

אגב לפי התמונה האחרונה נראה כי לא השתמשתם בנשמית לסינון אדיי הפוליאסטר

וחבל (:

פורסם

כנראה שפספסת מה שכתבתי :) באמת לא השתמשנו.. הפריע לי עם הזקן :)

בכל מקרה.. המוזיקה היא לא רוק, יותר כיוון של שחורה, האוס ווקאל, ניו יורק האוס, וקלאסי,

יש המון אנשים שהיו מחליפים את הסט טוויטר של הפוקאל במורל, אבל זה כבר תלוי בך :)

אני אישית, הולך על הסט סופרימו של מורל שעומד להיות מותקן אצלי ברכב בקרוב,

נחכה ונראה, בינתיים יש לנו להשלים את הפרוייקט הנוכחי להשלים עד שנעבור להבא

אני אשמור את הבקבוק פוליאסטר מתחת לכרית :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אתה קונה עדיין בבקבוק?

אני קונה במיכלים של 5 ליטר

הרבה יותר כיף ואפשר להזמין חברים

סופרימו זה נחמד, אבל מאוד מזמין ללחוץ עליו ולבדוק מה קורה (מקווה שלא יסעו באוטו הזה ילדים ונשים טיפשות)

פורסם

ששמעתי את ההי בריד על מגברים איכותיים (גם DLS) פשוט זה לא היה זה

לא הבנתי על מה המהומה על הרמקול הזה הוא פשוט אנמי

מצטרף לדעתך,

אני גם לא מבין על מה כל המהומה,

רמקול בינוני , לא מעבר לכך.

ZZR

• תוכן חדש...