Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, את הקטע הטכני הבנתי. מה שלא מובן לי הוא שלפי חישוב זה יוצא לי סל"ד סרק כ-1000 - יותר מדי - אני מקבל 35 הרץ פולסים בסרק.

כמו כן קצת מוזרה לי צורת האות - ניתן לראות הרבה רעש - האם זה תקין?

דבר אחרון זה הקטע שאני יודע שאפשר לבדוק צורת גל של מזרק דלק אבל לא יודע איך בדיוק ולאן לחבר...

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
במנוע ארבע פעימות, כל בוכנה מוצתת פעם בשני סיבובים של המנוע. במנוע ארבע בוכנות, ארבעה

צילינדרים כל חצי סיבוב מוצתת בוכנה אחת. הפולסים שאתה סופר הם פולסי הצתה - ולכן יש לך 2

לכל סיבוב מנוע - פי 2 מהסל"ד.

מה קורה במנוע בעל שלושה צלינדרים?

כמה פולסי הצתה יש בכל סיבוב?

כיצד לחשב את הסל"ד מהתדר של הקויל?

יום טוב גם לך

פורסם
מה קורה במנוע בעל שלושה צלינדרים?

כמה פולסי הצתה יש בכל סיבוב?

כיצד לחשב את הסל"ד מהתדר של הקויל?

720 מעלות לחלק למספר הצילינדרים = ההפרש בין ההצתות.

בארבעה צילינדרים - 180 מעלות - חצי סיבוב. ב-3 צילינדרים - 240 מעלות. כלומר תדר

הפולסים היא פי 1.5 מסל"ד המנוע.

:turn-l:
פורסם

כמו כן קצת מוזרה לי צורת האות - ניתן לראות הרבה רעש - האם זה תקין?

תקין לדעתי, בהתחשב בעובדה שאין סיכוך על הקצה של הפרוב שלך.

איך מסננים את הרעש הזה? שאלה טובה...

אם תמיד הפולס מגיע לפני הרעש, אפשר להכניס אותו לתוך מעגל חשמלי שנקרא כמדומני "רב-רטט חד יציב", שמעריך למעשה את זמן הפולס ומותח אותו על פני הרעש.

אם לא, צריך לבנות מעגל של סינון רעשים, היות והפולס רחב יחסית לרעשים שמתלווים אליו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...