Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי למי שעדיין לא יודע יש לי סובארו לגאסי שנת 91 מנוע 1600 אוטומטית = עגלה! :)

האוטו באמת נוח והכל אבל עושה כל הזמן בעיות משונות...

עכשיו התחילה בעיה חדשה... כאשר אני עומד ברמזור (או כל מקום אחר) ומתחיל נסיעה האוטו רועד חזק כמו במוניות (למרות שזה קורה במוניות גיר רגיל)* ...

אני לא מבין מאיפה באה הרעידה... אחרי שאני עובר את ה-20 קמ"ש הרעידה מפסיקה והאוטו נוסע כרגיל...

מה זה יכול להיות חבר'ה?

תודה,

גיא.

Pioneer DEH-80Prs Amp:Hertz HDP5TW:ScanSpeak D2004 Mid:Silver Flute 4Ohm Sw:JL Audio 12W3v2

פורסם

אפשרויות:

(1)בריחת ניצוץ-בדוק חוטי הצתה, מצתים, מכסה מפלג.

(2)כיוון קרבורטור-תערובת עשירה מידי, סל"ד נמוך מידי.

(3)גיר-טוב לזה לא נכנס.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לפי דעתי זאת יכולה להיות גם תושבת מנוע קרועה...

אתה מרגיש חבטות בעת החלפת ההילוכים?

ובייחוד שאתה מעביר מ-P ל-D או לR?

יש חבטות כאשר האוטו קר... חבטות חזקות! אך כאשר אני נוסע במשך 5 דקות אין חבטות יותר...

--------------------------------------------------------------------------------------

לקומפי:

(1)בריחת ניצוץ-בדוק חוטי הצתה, מצתים, מכסה מפלג.

(2)כיוון קרבורטור-תערובת עשירה מידי, סל"ד נמוך מידי.

(3)גיר-טוב לזה לא נכנס.

1.בדקתי, הכל תקין במקום ויושב מצויין...

2.מה אפשר לעשות עם הקרבורטור כדי שהתערובת תהיה פחות עשירה?

3.תיכנס... :)

עוד בעיה שיש לי זה שכאשר האוטו קר הוא לא סוחב בגרוש...

יכול להיות זה גם קשור לגיר?!

Pioneer DEH-80Prs Amp:Hertz HDP5TW:ScanSpeak D2004 Mid:Silver Flute 4Ohm Sw:JL Audio 12W3v2

פורסם

נתחיל מזה שהאוטו לא סוחב כשהוא קר כי הוא ישן והוא עגלה באופן מטורף..

כל אוטו (ישן) קר לא סוחב משהו, במיוחד סובארו לגאסי 91 1600 אוטומטית!!!

יש לי היכרות טובה עם האוטו הספציפי אפילו אותה שנה (לחבר טוב יש) - הוא סובל ממנה כמו אני לא יודע... היא כמעט נכבית כשמדליקים מזגן וכד'..

בכל אופן עם הקרבורטור אין לך מה לעשות.. לך למוסך של קרבורטורים, אולי לעשות לו ניקוי ו\או פילטר דלק חדש יעזור קצת..

פורסם

לחבר שלי הייתה את אותה בעיה בשרייד הידנית שלו שהייתה גם קרבורטור.

האוטו כל הזמן רעד בסלד סרק (ניוטרל). מה שעשיתי זה פתחתי את הקופסא של הפילטר אוויר, לקחתי ספריי לניקוי קרבורטור והשפרצתי לתוך הקופסא, ואז הוא שהיה בתוך המכונית לחץ על הגז עד הסוף, ואז התחיל לצאת לו מהאגזוז עשן שחור שלא היה מבייש אוטובוס של אגד. וככה השפרצתי לתוך הפילטר אוויר איזה 3 פעמים ומאז אין לו את הבעיה של הרעידה.

פורסם
לחבר שלי הייתה את אותה בעיה בשרייד הידנית שלו שהייתה גם קרבורטור.

האוטו כל הזמן רעד בסלד סרק (ניוטרל). מה שעשיתי זה פתחתי את הקופסא של הפילטר אוויר, לקחתי ספריי לניקוי קרבורטור והשפרצתי לתוך הקופסא, ואז הוא שהיה בתוך המכונית לחץ על הגז עד הסוף, ואז התחיל לצאת לו מהאגזוז עשן שחור שלא היה מבייש אוטובוס של אגד. וככה השפרצתי לתוך הפילטר אוויר איזה 3 פעמים ומאז אין לו את הבעיה של הרעידה.

אין לי בעיה של רעידות בניוטרל...

יש לי בעיה ברעידות ביציאה מהמקום...

פורסם

מן הסתם גם לי יש אותו כמו שלך .. סובארו לגאסי 1600 רק ששלי זה משנת 90 :lol:

וגם לי יש רעידות כאלה שאני בהילוך (D)

ובאמת האוטו הזה = עגלהההה :mad:

• תוכן חדש...