Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חלקים קטנים במנוע אפשריים ,לא מחפש לעשות מהפך כולל .יותר חשוב לי בקטע הקוסמטי .

תודה מראש לעונים

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

פורסם
למה הכוונה חלקים קוסמטיים במנוע ? מכסה שסתומים בגימור עור מהודר ?

לא אחי הכוונה הייתה לחלקים קטנים במנוע

ובנפרד חלקים שונים לשיפור קוסמטי חיצוני (או פנימי) כמו הגה ג'נטים שעונים למינהם (אם יש שינוי בכלל ,אני ממש לא מכיר את הrsi מבפנים)

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

פורסם

החלקים הקטנים במנוע הם לא לקישוט, ויש להם תפקיד אמיתי שמותאם למנוע שהם מותקנים בו.

בנוגע לפנים הרכב - חפש בפירוקיה RSI ובדוק איזה אבזור אתה יכול להתקין אצלך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מה זה חלקים קטנים במנוע? מהיותה 1.8 לא הופך אותה לשונה מבחית תא מנוע, כן המנוע נראה אולי שונה אבל מי אמר שיפה יותר?

אתה יכול לקחת ג'אנטים, פגושים, ספויילר קטן וכל דבר אחר שיש ל RSI, אמור להתאים אחד לאחד כי בסופו שלדבר זה אותו רכב אך במרכב דלתות שונה (בבסיסו).

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

טוב אז אני יחזור על עצמי בנוסח חדש

הכוונה לחלקים קטנים במנוע על מנת שיועילו במשהו לא שיעשו אותו יפה יותר ......

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

פורסם
אזיקונים מהודרים.

טוב הבנתי את הבדיחה הדבילית הזאת ואם אתה לא יודע לענות על השאלה אז אל תענה

השאלה הייתה אם יש חלקים שניתן להעביר מ 1.8 ל1.4 על מנת להגדיל את כוחו ויעילותו של הרכב

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

פורסם

חלקים קטנים במנוע אפשריים ,לא מחפש לעשות מהפך כולל .יותר חשוב לי בקטע הקוסמטי .

תודה מראש לעונים

ומצד שני אתה גם כותב:

השאלה הייתה אם יש חלקים שניתן להעביר מ 1.8 ל1.4 על מנת להגדיל את כוחו ויעילותו של הרכב

זה לא שזו הייתה בדיחה דבילית, פשוט אתה לא היית ברור או שהתביישת לשאול שאלות קונקרטיות ולכן קיבלת כזו תשובה.

ואתה רוצה תשובה לעניין?

תשקיע ברכב שלך ה1.4 הרגיל במתלים טובים יותר,היגוי,מערכת בלימה,צמיגים טובים יותר וזה יתן לך את השיפור הכי משמעותי שתוכל לקבל, לפני שיפורי מנוע וכדומה.

כח זה לא הכל צריך גם משהו שיתנהג איתו.

מצד שני, זה רק בכלל אתה מוכן ורוצה להשקיע ברכב הזה, כי יכול להיות מאוד משתלם למכור את הקליאו 1.4 ולרכוש קליאו RSI...

under construction..

פורסם

אם כבר עלה הנושא אז כמה לדעתך יעלה לי בערך החלפה על rsi בהנחה שבשלי יש 140K קילומטר שזה ממש מעט לשנת 92 והמצב המכני מצויין (פשוט הייתי נוסע לפני שקניתי אותה על של ההורים -בורה 2.0 שנת 2003 ואני מרגיש פתאום שהאוטו נורא חלש יחסית)

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

פורסם
אם כבר עלה הנושא אז כמה לדעתך יעלה לי בערך החלפה על rsi בהנחה שבשלי יש 140K קילומטר שזה ממש מעט לשנת 92 והמצב המכני מצויין (פשוט הייתי נוסע לפני שקניתי אותה על של ההורים -בורה 2.0 שנת 2003 ואני מרגיש פתאום שהאוטו נורא חלש יחסית)
הוא לא חלש יחסית, אלא משמעותית.

יוצא לי לנסוע על הקורולה של ההורים שלי. ה106 1.4 שהייתה לי - פשוט הייתה עגלה לידו.

לדעתי עם אתה רוצה כוח - תחליף לRSI, אבל תקח בחשבון שמדובר ברכב שיהיה צורך להשקיע בו כסף,

לפחות בהתחלה.

שיהיה בהצלחה.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
אם כבר עלה הנושא אז כמה לדעתך יעלה לי בערך החלפה על rsi

לדעתי 100 שקל.

תמכור את הרכב שלך, תברר מה מחיר הקניה של RSI.

ההפרש בין 2 הסכומים (הגדול פחות הקטן) זה ההפרש ששאלת כמה לדעתנו הוא.

אם אתה לא רוצה להמשיך לקבל תשובות "דביליות" כדאי שתשאל שאלות "דביליות מינוס" לפחות.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

אני לא רוצה לקבל ממך שום תשובה כי מסתבר שאתה סתם ילד קטן ומציק שחש מבין אז אתה ממש לא חייב לענות בכל מקום עם העקיצות שלך ......אנשים כמוך מורידים את הרמה של הפורום כי במקום לענות לעיניין לאנשים שרוצים קצת להבין דברים אתה מזלזל בהם ומנסה להציג אותם כאידיוטים

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

פורסם

הוא לא מנסה להציג אותך כאידיוט או כל דבר אחר.

הוא פשוט אומר שאתה שואל שאלות דביליות, וזה נכון.

קיבלת מס' תגובות, אז פשוט תפנים את מה שאומרים לך.

under construction..

פורסם

קרא פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959

אם התשובות שלי לא מוצאות חן בעיניך יש 2 אפשריות.

1. עליך לשאול שאלות רציניות קצת יותר משיפור קוסמטי לחלקים טכניים שיועילו במנוע.

2. להמשיך לשאול שאלות על שיפור קוסמטי לחלקים טכניים שיועילו במנוע - אבל לא בפורום הזה, אלא בפורום עם "ילדים" גדולים יותר ממני.

אתה יכול לחפש פורומים אחרים ברשת - יש הרבה.

אם יש לך שאלות עניניות - אתה מוזמן להשאר לשאול - זו הסיבה היחידה שהשרשור לא נעול.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

• תוכן חדש...