Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי רוצה רכב אוטומטי. ומכיוון שהיא זו שמשלמת את הביטוחים, זה לא תלוי בי.

במקום לקנות קורולה, חשבתי לקנות וולקן אוטומטית. מה אתם אומרים על הגרסה האוטומטית?* (כח, התנהגות, וכו... ואגב ה-1900 באוטומט זה 120 כח בניגוד לידני לפי מה שקראתי). לפי מה שראיתי מחירי השוק ברצפה - אבל עד כמה המנועים אמינים? והגיר? ב-10000 זו נראית לי קנייה מאוד משתלמת - מה הקאצ'?

כמובן עדיף מאלה שנהגו על כזו!

* ביחס לוולקן ידנית. לא ביחס לקורולה חס ושלום.

תודה, אביעד

פורסם

הוולקן הוא רכב נהדר, מפנק ומאובזר ביחס לשנתונים ולמחיר. השמועה אומרת שהגירים של ZF מעט בעייתיים - מחברים שלי עם וולקן אוט' לא שמעתי על בעיות.

בקשר לנתון הכוח אני לא יכול לאשר או להכחיש, יש מספר דגמי מנוע של ה-1900. המחירון המצחיק נובע מזה שהרכב פשוט לא מבוקש.

אתה יכול למצוא אחת במצב טוב, יד נמוכה וק"מ נמוך בלי בעיה. שנת 92' תעלה לך בין 8K ל-10K.

מומלץ!

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

מומלץ ? השאלה למי.

לצעיר בן 24 שלא אכפת להצעסק עם הרכב כל שני וחמישי - סבבה.

לאישה מבוגרת שרוצה לנסוע ברכב שאפשר לסמוך עליו מנקודה א' לב' - התעללות...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

משנת 93' ומעלה היה ABS בכל הדגמים, ב-92' זאת היתה אופציה ולא כולן עם ABS.

כרית אויר יש רק מ-95' ומעלה עד 96' (אחרי זה אין וולקן).

וולקן אוט' יש עם מנועי 1900 (92-94) והם נחשבים חזקים יותר בקצת אבל פחות אמינים ורגישים יותר לנוזל קירור לא יעודי. ההבדל בכוח מזערי בידנית ואוט' הוא עוד פחות רלבנטי.

בדגמי 95-96 המנוע הוא 2000 והוא מוצלח יותר.

הגירים במכוניות האלו מעולם לא היו מוצלחים, לא בהתנהגות שלהם (מסרסים את המנוע) ולא באמינותם.

וולקן אוט' שמורה ב-10K? אין הרבה וולקן אוט' בכלל ולמצוא אחת במצב טוב ב-10K זה לא בדיוק משימה קלה למרות שהאוט' יהיו בד"כ שמורות יותר מהידניות.

ההמלצה שלי היא לחפש את הדגמים מהשנתונים המאוחרים ביותר (95-96) שיהיו אמינים יותר ואיכותיים יותר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לפני שבועיים אחד ממנהלי PSI רכש וולקן אוט' שמורה בטירוף, ייבוא אישי עם המון תוספות (סאן רוף מקורי, סלון עור, כסא נהג חשמלי) במחיר מצחיק.

יש כרגע וולקן לבנה אוט' למכירה בידיעות כבר המון זמן, אני מכיר את הבעלים הקודם. המחיר המבוקש עליה הוא כמעט פי 2 מהמחיר בו היא נקנתה.

שורה תחתונה - אפשר למצוא, במחיר טוב, רק צריך לחפש. אני בזמנו כמעט קניתי אחת יד ראשונה עם 75K ק"מ מנכה, ולבסוף בנו התחנן בפניו שלא ימכור. יש מציאות!

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם
למה בכלל הם שידכו גירים אוטומטיים לדגמים הספורטיביים שלהם (bx,zx)

לא מבין את ההיגיון

1. ה-BX לא היו ספורטיביות, רק יותר חזקות (למרות שקראו להם GTI)

2. הוולקן היתה החמימה במשפחה, ה-16V היתה הספורטיבית.

3. את תפקיד הספורטיביות יותר במשפחת PSI מילאו הפיז'ואים

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
1. ה-BX לא היו ספורטיביות, רק יותר חזקות (למרות שקראו להם GTI)

2. הוולקן היתה החמימה במשפחה, ה-16V היתה הספורטיבית.

3. את תפקיד הספורטיביות יותר במשפחת PSI מילאו הפיז'ואים

כבעלים לשעבר של וולקן 1.9 אוטומטית, אני מרגיש צורך לתבוע את עלבונה. אין ולו פז'ו אחת שיכולה לתת את התחושה הפנטסטית שהעניקה הוולקן. ואני מדבר על איכות הנסיעה והניהוג ומבחינה זו היותה אוטומטית לא שינה כלום. איני יודע אם מדובר בטעות, או בתכנון מכוון ומדוקדק, אבל היכולת המופלאה של הוולקן לשלב נוחות פנטסטית עם תחושה ספורטיבית ומדויקת להפליא, היא גם כיום כמעט ללא תחרות. ה 16V נתנה ביצועים טובים יותר, אבל תחושת נהיגה חדה, עצבנית וכמעט מעיקה ומבחינה זו דמתה יותר לפז'ו.
פורסם

תודה לכל העונים.

האם כל הבעיות של ה-205 GTI 1.9 (ביניהן חיישן AFM) נכונות גם לוולקן הזו?

נ.ב המנהל ש(טוען ש) ערך לי ההודעה - לא שמתי לב לשום שינוי. יש בעיות? :)

פורסם
תודה לכל העונים.

האם כל הבעיות של ה-205 GTI 1.9 (ביניהן חיישן AFM) נכונות גם לוולקן הזו?

נ.ב המנהל ש(טוען ש) ערך לי ההודעה - לא שמתי לב לשום שינוי. יש בעיות? :)

אני לא סגור על זה, אבל למיטב ידיעתי המנועים דומים אך לא זהים. יש הבדל בגודל המזרקים למשל.

ל-205 GTI 1.9 מזרקים בגודל 192CC, ואילו אילו שבוולקן 1.9 הם 214CC.

בכל אופן אני אשמח אם מישהו יאשר/יכחיש.

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם
אני לא סגור על זה, אבל למיטב ידיעתי המנועים דומים אך לא זהים. יש הבדל בגודל המזרקים למשל.

ל-205 GTI 1.9 מזרקים בגודל 192CC, ואילו אילו שבוולקן 1.9 הם 214CC.

בכל אופן אני אשמח אם מישהו יאשר/יכחיש.

עומר, עזוב נתונים טכניים מדוייקים - יש בעיות או לא??

פורסם

אני מניח שהיות והטכנולוגיה דומה יש פוטנציאל שכזה, אבל מצד שני - זה רכב אוטומטי, פחות מבוקש ע"י ילדים שיקיימו איתו יחסי מין ללא הגנה, לכן יותר סביר להניח שיהיה שמור.

בכל אופן, מנועי ה-2.0 בוולקנים הרבה יותר אמינים. חוץ מאלה שיוצאת להם בוכנה באמצע נסיעה.

קוואסקי EN 500 VULCAN

• תוכן חדש...