Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אממ אהלן לכולם לאחר החלטתי שאני יגביר את הקומפוונט בבי אמפ החלטתי לנסות את מזלי

בעבודת פיבר (הפוליאסטר והיריעות ישבו לי קרוב לשנה בבית :\ )

אז ככה בנתיים הבסיס מוכן עכשיו לדעתי נשאר רק הפיניש

העניין הוא שרציתי לקבל קצת עצות ממביני העניין בפורום איך לעשות את הפיניש הכי טוב

תודה לכל העונים

נ.ב עשיתי 2 שכבות של יריעות פיבר באיזור הטוויוטר ושכבה אחת בשאר הפוד האם זה בסדר או להוסיף למרות שהפוד ממש קשה

קצת תמונות ...

DSCF0541.JPG

DSCF0555.JPG

DSCF0557.JPG

פורסם

אני הייתה משנה את הבסיס למשהו יותר עדין ונאה לעין מכל הבחינות.

בקשר לפינישים אתה עושה אותם בעזרת קארקיט(בודי פילר)+נייר שיוף ולאחר מכן צביעה מעל או מתיחת עור או בד כלשהו מלמעלה,אלו הפינישים הכי טובים שתוכל.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

בשביל טוויטר אתה לא חייב שהפוד יהיה חזק לכן אתה יכול לגשת כבר לקארקיט - תעשה לפחות 2 שכבות כאשר בן כל אחת מהן תשקיע שעה של שיוף - בשכבה השלישית אתה כבר אמור להגיע לגימור לצבע

עם שכבה אחת אפילו אתה יכול להגיע לגימור של בד אבל תעשה שכבה נדיבה ותשייף ידנית היטב - אם אתה עושה גימור לבד אתה גם יכול למתוח שכבת ספוג דקה לפני הבד - זה יעזור במתיחה ויתן מגע רך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...