Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי מחשב מסוג פנטיום 3 450, 64mb זיכרון, מערכת הפעלה 98 Windows ונגן מסוג "מדיה פלייר 9". כל התוכנות בעברית. (כן, אני יודע שזה מחשב גרוע, בכל אופן אני מסתדר איתו מצויין כבר 6 וחצי שנים).

הבעיה היא כזו:

הביאו לי דיסק שעליו צרוב סרט. העתקתי אותו למחשב.

מדובר בקובץ AVI ששוקל כ- 700mb. (קובץ התרגום בנפרד).

ניסיתי לפתוח את הקובץ בעזרת המדייה פלייר- אני שומע רק קול ואין תמונה.

נאמר לי שאין לי מקודדים. איפה ניתן לסדר את הבעיה?

תודה מראש,

גיא.

פורסם

סליחה על ההצטרפות הפתאומית לשאלה!:-)

פשוט היא בהקשר של המחשב חח. אוקיי ברשותי מחשב מסוג פנטיום 4,

בעל ארבעה מאוררים אחד של ספק הכוחףהשני של המעבד,ועוד שנייים.

שמתי לב שהמחשב מתחמם מהר מאוד לאחרונה ולעיטים מפעיל עצמו מחדש.

שאלתי היא: האם אפשר להוסיף עוד מאורר על מנת לקרר את המחשב?

פורסם

צלעות קירור לא יושבות טוב? הסבר!

המאוררים עוברים ניקוי בספרי לחץ כל חודשיים.

הבעיה שלך כנראה שהצלעות קירור לא יושבות טוב או שהמאוררים מלאים אבק
פורסם

בנוסף לדברים הנכונים של אופל, אתה יכול לבדוק האם יש לך סירקולציה במארז.

ראשית, הספק לא ממש נחשב - נשארנו עם 3 מאווררים - מקדימה אוויר נכנס, מאחורה יוצא.

תבדוק באמת שהצלעות יושבות היטב בסוקט, ושהמחשב כולו יהיה נקי - מומלץ לנקות מדי חודש/חודשיים - תתפלא כמה אבק יצא משם.

אם כלום לא עוזר, יתכן ואתה צריך לרענן את המשחה הטרמית של המעבד.

**עריכה אחרי שהגבת שניה לפני התגובה שלי :D **

מעל המעבד נמצאות צלעות קירור, תבדוק האם זה יושב היטב בתושבת שלו (ע"י 4 תופסנים), או שזה משוחרר במקום.

על פי התגובה שלך אני מבין שהמחשב נקי, כך שניקיון לא עקרוני כאן.

פורסם

אכן כן המאורר שיושב על צלעות הקירור(במקרה שלי מרובע) התופסנים שלו אחד שבור יש פתרון לזה?

כעיקרון הוא יושב טוב!

בנוסף לדברים הנכונים של אופל, אתה יכול לבדוק האם יש לך סירקולציה במארז.

ראשית, הספק לא ממש נחשב - נשארנו עם 3 מאווררים - מקדימה אוויר נכנס, מאחורה יוצא.

תבדוק באמת שהצלעות יושבות היטב בסוקט, ושהמחשב כולו יהיה נקי - מומלץ לנקות מדי חודש/חודשיים - תתפלא כמה אבק יצא משם.

אם כלום לא עוזר, יתכן ואתה צריך לרענן את המשחה הטרמית של המעבד.

**עריכה אחרי שהגבת שניה לפני התגובה שלי :D **

מעל המעבד נמצאות צלעות קירור, תבדוק האם זה יושב היטב בתושבת שלו (ע"י 4 תופסנים), או שזה משוחרר במקום.

על פי התגובה שלך אני מבין שהמחשב נקי, כך שניקיון לא עקרוני כאן.

פורסם

תוריד את

זה, תתקין, וכל בעיותיך יעלמו כלא היו.

עמוס

תודה רבה! עכשיו אני אכן יכול לצפות בסרט וגם לשמוע, אך אני עדיין לא יכול להפעיל את התרגום (שנמצא בקובץ נפרד). איך מפעילים אותו?

תודה מראש.

פורסם

יש לך 2 אפשרויות:

1) להחליף את שם הקובץ והכתוביות לשם אחד זהה מלבד הסיומת, ולהפעיל בMedia Player, דבר שיגרום לו להפעיל אותם - כמובן שהם יהיו באותה תיקיה.

2) תוריד את Bsplayer , רק תריץ את הסרט עצמו, ותדאג שהם יהיו 2 בתיקיה, שלא יתבלבל בכתוביות - וזהו.

צפייה מהנה.;)

פורסם

תודה, אך חזרנו לנקודת ההתחלה..

עכשיו שוב אני לא יכול לראות תמונה אלא רק קול בלבד, בנוסף הוא נותן לי את ההודעה הבאה:

מאיפה אני משיג דירקס 7?

תודה מראש.

פורסם
אכן כן המאורר שיושב על צלעות הקירור(במקרה שלי מרובע) התופסנים שלו אחד שבור יש פתרון לזה?

כעיקרון הוא יושב טוב!

אם אחד התופסנים שבור או שתחליף את בית הצלעות הזה(זה נישלף, צריך להוציא את הלוח אם)

או כפיתרון זמני תפתח בעזרת 2 הידיות(ככה זהצלעות יהיו רופפות ומשוחררות) ותשכיב את המחשב על הצד ככה שכל המשקל של הצלעות קירור יהיה על הלוח אם.

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...