Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המקרה הזה קרה בין יום שני לשלישי.

שמתי כמו תמיד את הטלפון שלי לטעינה ושקמתי בבוקר לא מצאתי אותו.

התקשרתי אליו והוא לא היה זמין וחיפשתי בכל החדר.

לאחר בירור שעשיתי עם כולם התברר שלעוד אחד מהחדר שלי נגנב טלפון ועוד 2 חיילים מהפלוגה שלי שנמצאים בחדר אחר.

גילינו מי גנב את זה כי החובש שלנו אמר שהוא ראה מישהו ב-4 לפנות בוקר נכנס לחדר שלו ומנסה לגנוב לו את הפלאפון אבל בגלל שהוא היה ער ואז הסתכל על הגנב אז הוא ויתר על זה ואותו גנב לו היה מהפלוגה שלנו אבל הוא היה מהגדוד שלנו וכבר הוא ישב בכלא על גניבה, והתברר שהוא כבר הלך לבית עד יום ראשון שבאנו להודיע למפקד שלו.

בנתיים ביטלתי את הקו.

השאלה שלי מה עלינו לעשות כדי להפליל את הגנב מבלי לבוא אליו ולהגיד לו חד משמעית "אתה גנב" אלא לגרום לו להבין לבד שהוא גנב ואיך יהיה אפשר לטפל בו.

אפשר גם לציין שאם הוא יתעקש שהוא לא גנב, יש לי בבסיס גם יחידה של מצ"ח שאני יוכל לפנות אליהם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

גם לי קרה אותו מקרה בדיוק, רק עם הבדל קטנטן, למזלי שירתתי במשמר הגבול... אז הגנב היה די טיפש,

עד כדי כך שהוא הראה לחברים שלי מהבסיס את הפלאפון החדש שלו עם הרינגטונים של סלייר ומטאליקה :-)

התקשרתי לאורנג', ולאחר מספר צעקות "למה את משחקת אותה כזה ראש קטן" קיבלתי מהם את המספר הסידורי של הפלאפון שלי.

הכנסנו את הגנב לחדר שלנו בבסיס, וביקשנו ממנו שיראה לנו את המספר הסידורי... בהתחלה הוא סירב,

אחרי דקה הוא כבר קלט שאין לו ברירה, החזיר לי את הפלאפון, והתנצל (יותר בכיוון של רצה לקבור את עצמו באדמה).

No worries 8)

פורסם

שמע רוב הסיכויים אין לך מה לעשות כי הוא בטח לא יחזור לבסיס עם הפלאפון.

לדפוק לו מכות לא ילך כי סתם תוכל אחד גדול בצבא אתה תישב כמה ימים טובים על כלום.

אז תחכה לו בשג :lol:

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם

מה רע בלהגיד לו בפנים, או שאתה מחזיר לכולם את הפלאפונים , או שמצח יבצעו בו את זממם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
מה רע בלהגיד לו בפנים, או שאתה מחזיר לכולם את הפלאפונים , או שמצח יבצעו בו את זממם

אתה חושב למצח יש זמן לטפל בשטויות האלה.

מדבר מניסיון עם גירעון בשקם שאני נימצא.

מיכאל.

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם

רק מכות, עדיף כמה שיותר חזקות, תשתדל להפיל את הגנב לרצפה ואז תוכל לבעוט לו בצלעות ולדרוך לו על הראש, מבטיח לך שהוא יקנה לך טלפון חדש רק בשביל שתפסיק.

haters will hate

פורסם
אתה חושב למצח יש זמן לטפל בשטויות האלה.

מדבר מניסיון עם גירעון בשקם שאני נימצא.

מיכאל.

אז עכשיו אני מבין מאיפה יש לך כסף לטורבו :idea:

פורסם

ואם יש יותר מגנב אחד?..

בנתיים מדובר בספקולציות , קח בחשבון שאתה עלול לדפוק מכות לגנב הלא נכון , או למישהו שלא גנב בכלל מאז בפעם האחרונה שהוא "ישב בכלא על גניבה".

אני חושב שאין מנוס מללכת ולהתעמת איתו מילולית , אולי אפילו תצליח בלהט הויכוח להוציא ממנו הודאה באשמה {לא רשמית ...משהו בסגנון : "סססאמאק ערס אני דפקתי לך הטלפון!!"}

במידה והצלחת , רק אז תסגור איתו חשבון.

GOT סחוג?

פורסם

מכות יעזרו אבל לא כרגע לך ובאמת תנסה לראות לפי המספר הסידורי אם זה באמת הפלאפון שלך אני חושב שכמה סטירות ושבירה של איזה יד ינערו קצת את הבחור והוא לא יחזור על המקרה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מכות בצבא=כלא! לא שווה להכנס לכלא בשביל פלאפון.

אתה צריך למצוא משהו מתוחכם אבל ללא אלימות.

בהצלחה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

בתור אחד ששבר את הארון של המפקדת שלו והלך למעצר לשבועיים על זה.

על תתערב !! שמשהוא שהוא לא חייל יתערב.

תעשה דבר אחד.

תתעמת איתו. ותשיג ממנו הודעה.

ואחרי זה עם הוא לא מחזיר את הטלפון. שיחכו מחוץ ל ש.ג. 2-3-4 חברים טובים שלך. (לא בצבא)

ושיתפסו אותו. ושיתחילו לפרק אותו. ולהגיד לו שיש לו עד הביקור הבא בבסיס להביא את המכשיר חזרה.

ולא כל פעם שהוא יצא מהבסיס הם יפרקו אותו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...