Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות רכב שנת 2005. ורציתי לקבל חוות דעת על פיאט פונטו

גיר משולב, מנוע 1300, שנת 2005.

אשמח לקבל כל ביקורת

תודה

פורסם

היתה מהמובילות כשיצאה לשוק, עכשיו היא כבר פחות מתקדמת.

בטוחה יחסית (4 כוכבים ב-NCAP), מרווחת, נוחה, אמינה יחסית..

מנוע חסכוני וזריז., אחזקה זולה.

פורסם

גיר משולב? אני מניח שאתה מתכוון רציף...

מהניסיון האישי שלי על הרכב, אחרי כמה אלפי קילומטרים:

גיר - מעולה. הגיר הרציף של הפונטו נותן זמינות כוח מדהימה בכל רגע שרק תבקש וכמעט בכל מהירות (מעל 140 קמ"ש הוא קצת מתקשה, אבל זה פונטו, לא F16). גיר מעולה, עד כה ללא בעיות מיוחדות (וכבר עברנו עליו כ90K קילומטר). מצד שני - הוא דורש תקופת הסתגלות קצרה. ההרגשה דומה מאוד לתחושה של קלאצ' מחליק למי שעבר מידני, ועל זה צריך להוסיף השעיה ארוכה מדי בפעולת התיבה.

אהה, והגיר הזה מאפשר גם להגיע לתצרוכות דלק טובות. לא נדיר לראות 1:16 על השעון ואפילו יותר.

וכל השאר - כמו בכל פונטו אחרת מהמודלים האלו. שקט, נוח ומרווח יחסית לקטגוריה.

הגה הכוח החשמלי מנטרל כל אפשרות להנאה מנהיגה - אם זאת המטרה שלך בחר משהו אחר. הוא בהחלט עוזר לנסיעה קלה ונעימה, אבל פידבק ממנו - אין.

מה עוד?

נטייה לשריפה מוגזמת של נורות ראשיות (ואת הנורה הקדמית בצד הנהג קשה להחליף), כפתורי כיוון מראות חשמלי במיקום גרוע (אבל זה לא נורא אם לא מכוונים כל רגע) וראות גרועה בנסיעה לאחור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חולק על הנוחות בדבריו של אלירן, עברתי לא מעט ק"מ ב2 פונטו שונות, אחת עם 90 ומשהו אק"מ ביום שנפטרה, והשניה עם 130 בערך...

הרכב, הוא אחד המכוניות הפחות נוחות שנהגתי עליהן ב4 השנים שאני נוהג, ואין לי דרך כלשהי לתאר את האי נוחות הזאת, המושבים רכים עד למצב של הרגשה שיושבים על הקפיצים לאחר כשעתיים של נסיעה, ובכלל, פשטות המושב, כלומר, האפשרות של לנוע אחורה קדימה, ולכוון את זווית הגב בלבד, מקשים על מציאת תנוחת ישיבה נוחה.

מאוד לא אהבתי, הגטס הייתה לי יותר נוחה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...