Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי נזילת מים מהפלאנג יציאה מהמנוע, ראיתי שזה פלאנג מפלסטיק עם חיבור ליוניט הפלאנג עצמו גדול ובעל מתלים נראה שני ברגים למנוע השאלה האם צריך לחליף את כל הפלאנג הוא שאולי זה רק אטם סדוק,נראה להחליף פלאנג זה לא ממש עבודה קלה אם מישהו יודע אשמח לקבל תגובה

תודה.

פורסם

שלום.

הפלנץ' גמור הוא כניראה התעוות מהחום (תופעה ידועה).

יש להחליפו. אגב יחד אם הפלנץ יש לקנות פקקים ופרסות ליונידים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

איזה נוסטלגיה.. נתת קישור לפני הרבה זמן על פלאנגים! שגם אני כלול בו.

לפותח השרשור תחליף את הפלאנג לא סיפור רציני.

גם אצלי יש את הבעיה הזאת שהפלאנג התחיל לנזול, אז קניתי את הפלאנג, מי קירור, ואת היוניט חום נחליף על הדרך .. לא מזיק ולא עולה הרבה. אני רק מחכה להזדמנות לעבוד על הרכב כי כרגע אין זמן :|.

אם אתה עושה את זה לבד, שים לב לניקוז אויר במערכת הקירור ותעשה את זה שהמנוע קר שלא ישבר לך איזה בורג ואז תעשה סיפור...

ואם אתה עושה במוסך (לא מורשה כמובן) אז אל תשלם יותר מ-400 ש"ח (למי קירור, לחלק ולעבודה) ונתתי עוד קצת "ספר" במחירים.

• תוכן חדש...