Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיצובישי לאנסר שנת 1992 אדומה, יד ראשונה (!), 70,000 ק"מ (!!), הגה MOMO, בלי תאונות, בלי שאסי שמאסי, צמיגים חדשים, מצבר חדש. אז כמה אני אקבל עליה? 10,000? 20,000? מה אני יעשה עם הגרושים האלה? לא עדיף לשמור עליה???

פורסם

תגיד מה רצית לשאול פה?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

זה כבר תשאל את עצמך! אם טוב לך עם האוטו והוא משרת אותך היטב אז למה למכור??

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אם 10,000, 20,000 בשבילך הם גרושים באמת אני לא יודע מה אתה עושה עם לאנסר 92' אדומה...

שמעתי שיש כמה פורשה קאיין מסתובבים באיזור.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם אתה בקטע של להחליף כי נמאס אז תמכור.

כזו 92 במחירון בסביבות 15500 מחיר שוק בסביבות 9000/10000 .

קשה למכור במחירים שקרובים למחירון כי יש לאוטו שוק גרוע!!!

אם יש לך כמה אלפים פנויים אז תחליף.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

בשביל להחליף למשהו נורמאלי אתה צריך להוסיף - 10-15 לפחות, תוסיף עוד תיקונים יישור קו וכו והינה לך עוד 5, בקיצור, אם אין לך 20 בצד אז חבל לך לחשוב בכיוון בכלל.

נמאס לך, לך קנה סט ריפודים חדש, שטיחונים, מערכת יפה ותהנה.

פורסם
אם אתה בקטע של להחליף כי נמאס אז תמכור.

כזו 92 במחירון בסביבות 15500 מחיר שוק בסביבות 9000/10000 .

קשה למכור במחירים שקרובים למחירון כי יש לאוטו שוק גרוע!!!

אם יש לך כמה אלפים פנויים אז תחליף.

אורן

השוק ממש גרוע, עד כדי כך שאת הרכב שלי, לנסר 90 יד רביעית, מכרתי לאדם הראשון שהגיע ב-500 שקל מתחת למחירון, בלי בדיקה אפילו.

הלוואי ולכל המכוניות שאני אמכור יהיה שוק כזה גרוע.

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם

אם המיצובישי כל כך טובה, שמורה וק"מ נמוך למה לך למכור. אז מה אם היא מ 92 העיקר שהיא טובה. אם בכל זאת אתה "מת" על חדשה אז תהיה מוכן לפתוח את הארנק

פורסם
השוק ממש גרוע, עד כדי כך שאת הרכב שלי, לנסר 90 יד רביעית, מכרתי לאדם הראשון שהגיע ב-500 שקל מתחת למחירון, בלי בדיקה אפילו.

הלוואי ולכל המכוניות שאני אמכור יהיה שוק כזה גרוע.

שיחק לך המזל וממש במקרה.

האינטרנט מלא בכאלו שמפורסמות 3 חודשים וגם יותר ושעדיין לא נמכרו!!!

המקרה שלך אינו משקף את המציאות.

גם בעיתון עשו סקר בנוגע לשוק המכוניות ושם הופיעה אונו כמלכת המכירות.

אבל שה לא אומר שאם יש לך אונו אז תמכור אותה במחיר סביר ומהר!!

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...