Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לידיעתכם, לאלכס יש שם עולמי ברמה גבוהה מאוד!!!( ולא אני לא עובד שם ולא מקבל אחוזים:-P )

אורן

על סמך מה אתה אומר את זה?

לידיעתך היה לי מזגן אלכס אוריגינל וזה חרא של מזגן, וזה מידע אישי (וגם השירות שלהם על הפנים).

ואני לא היחיד- שמעתי עוד תלונות רבות על המזגנים שלהם.

אני לא יודע מה הם מייצרים היום, אבל מרחם על הלקוחות שלהם...

( ולא אני לא עובד שם ולא מקבל אחוזים:-P )

פורסם
גם בסיטרואן כמו ה BX - המזגן הינו מקורי מהחברה עוד משנת 85

יש רכבים שלא היה להם מזגן מהחברה - כמו סיטרואן C15 למשל - שבהם הורכב מזגן של אלקס.

אתה טועה!

בזמנו, כשחיפשתי לקנות BX בדקתי הרבה מכוניות, וברובן היה מותקן "מזגן אוריגינלי" (לדברי המוכר), אבל היה ברור שזו התקנה מקומית (עפ"י כפתור הפיקוד והעובדה שהוא בקושי קירר:wink: ).

בסופו של דבר קניתי BX עם מזגן מקורי (התקנה בחו"ל) וההבדל עצום: אפשר היה לקבל דלקת ריאות באמצע בקיץ!

פורסם
אתה טועה!

בזמנו, כשחיפשתי לקנות BX בדקתי הרבה מכוניות, וברובן היה מותקן "מזגן אוריגינלי" (לדברי המוכר), אבל היה ברור שזו התקנה מקומית (עפ"י כפתור הפיקוד והעובדה שהוא בקושי קירר:wink: ).

בסופו של דבר קניתי BX עם מזגן מקורי (התקנה בחו"ל) וההבדל עצום: אפשר היה לקבל דלקת ריאות באמצע בקיץ!

צודק

רק אל תשכח של BX היו גם דגמים ללא מזגן במקורם

התכוונתי לדגם שבא עם מזגן לפי המפרט

זה היה TRS

השאר הגיעו ללא מזגן וללא הכנה.

פורסם

שלום,

ייתכן שהמזגן של אלכס הוא איכותי אבל מנסיון בגולף הקודמת שלי, ההתקנה שנעשתה בארץ היא חובבנית למדי.

אומנם היצרן VW יצר הכנה להתקנה של מזגן ברכב כולל תעלות ופתחים , אבל בארץ התיכנון היה שונה לכן יצרו פתחים חדשים בקיר האש והעברת חיווט חשמלי חובבני.

להזכירכם תראו כיצד מערכת שמע שמותקנת בארץ לעומת מערכת שמע שמגיעה מותקנת מראש בחו"ל.

אין מה להשוות וגם אזעקות,אימובייליזר.

לצערי רוב מתקיני האזעקות ומערכות שמע לא ראו שרטוט חשמלי וכיצד להעביר את החיווט.

מה שבטוח ברכב הבא שלי אני הזמין הכול מותקן מראש בחו"ל.

איזה כייף לי :)

פורסם
על סמך מה אתה אומר את זה?

לידיעתך היה לי מזגן אלכס אוריגינל וזה חרא של מזגן, וזה מידע אישי (וגם השירות שלהם על הפנים).

ואני לא היחיד- שמעתי עוד תלונות רבות על המזגנים שלהם.

אני לא יודע מה הם מייצרים היום, אבל מרחם על הלקוחות שלהם...

( ולא אני לא עובד שם ולא מקבל אחוזים:-P )

על סמך 4 שנים של ניסיון!!

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם
שלי שנת 95, המזגן מקורי.

איך אתה מסביר את זה?

מקורי של אלכס!!!

פורסם
אתה מאוד מזומן לבדוק לי את המזגן ולגלות לי שהוא לא של אלכס.

איש באמונתו יחיה...

שיבושם לך..

בזה מסתיימת הפרשה חברים.

אורן.

• תוכן חדש...