טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,279 נושאים בפורום הזה
-
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם.. רציתי רק לשאול מה אפשר להוסיף לאימפרזה שנת 95 באופן מכני איך אפשר לשפר את המנוע עם בכלל? וכמה עולים השיפורים שתדברו אליהם... תודה...
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכם..... קניתי היום דוד פתוח של סופרספרינט! חיברתי אותו במקום הדוד שלי ולא היה רעש בכלל!!!!! כאילו אגזוז רגיל! הרמנו את האוטו על ליפט שוב.... והורדנו את הדוד האמצעי שבמקרה רשום עליו SILENT (משתיק) האגזוז עושה רעש אבל מאד חלש... אני חייב לציין שאין לי ממיר באוטו. האוטו ישן. ונשאר רק בתחילת האוטו דוד שחור קטן כזה! הדוד מקצועי ועם תקן והכל... מה אני יעשה כדי שיעשה הרבה רעש? אני מאד ישמח לשמוע תשובות.תודה!
הודעה אחרונה מאת 620SI, -
- 3 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לכולם. לפני כמה חודשים נדלקה לי המנורה של ה service כאשר היה 57,000 ק"מ הייתי צריך לעשות טיפול אבל דחיתי ודחיתי את זה. כרגע הרכב עומד על 65,000 ק"מ, רוב הנסיעות היו של אמא שלי שנסעה לסידורים כך שהרכב לא עבד בתנאים קשים. מה שצריך לעשות בטיפול זה להחליף את הפלגים, פילטר אוויר, פילטר שמן ושמן מנוע הברקסים תקינים, במוסך רוצים על זה 1000 ש"ח, זה לא קצת יקר? והאם יכול להיות נזק למנוע ? הרכב הוא גולף שנת 2002
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- 1 תגובות
- 837 צפיות
שלום, לפני כמה ימים המזגן באוטו עשה בעיות , היה נשמע כאילו הוא מתעייף נורא מהר.. הוא התחיל לעשות רעשים של מין "פטששש" כמו משהו שמתעייף ( כמו הרעש שנשמע בדרך כלל שמכבים אותו).. הייתי במוסך, הוחלף תרמוסטט , המזגן פעל בסדר גמור ,והיום נסעתי והוא קירר בסדר גמור , לאחר חצי שעה המזגן החל להוציא חום . מהי הבעיה? עזרה בבקשה. תודה, עידן.
הודעה אחרונה מאת Chevy 57, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום, בעת סיבוב ההגה , מדי פעם נשמעות נקישות מכיוון הגלגלים. נשמע יותר מצד ימין , אולי רק בגלגל הימיני.. לא מזמן הוחלפו רפידות וצינור לחץ הגה.. האם ייתכן וישנו קשר ? אולי לאחר הרכבת הרפידות משהו נשאר רופף ולא מחוזק ? תודה למשיבים, עידן.
הודעה אחרונה מאת Chevy 57, -
-
רעשים במנוע
מאת Red Speed-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי בעיה קטנה כאשר אני מתניעה את האותו (כשהמנוע קר) יש לי רעשים של משהוא חורק מהמנוע וזה מפסיק לאחר שהמנוע טיפה מתחמם אם אתם יכולים לעזור אז אנא עזרו כי הייתי רוצא אם זה רציני וצריך לישלוח את הרכב למוסך
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הבאתי (אני כותב הבאתי, כי הבאתי אותו ממקום למקום, אני רק לא זוכר לאן) היום אגזוז לחץ של דרגון חוקי עם תו תקן ..! עכשיו השאלה היא האם האגזוז יעשה רעש חזק ..? או רעש שבקושי מבדילים שזה אגזוז לחץ ? עכשיו שעמתי את האגזוז הזה על כמה מכוניות ועושה רעש יפה אבל אני לא יודע מה שוםר באוטו שהיה לו את האגזוז הזה ... יש לי קאיה ספיה 96 מנוע 1600 סטנדרטית ללא שיפורים ...! תודה רבה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת HuSqVarNa, -
סל"ד וצריכת דלק
מאת DRS- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
טוב אני מבין שככל שנוסעים בס"ד גבוהה יותר הצריכה של הדלק גבוהה יותר ... מןהסתם כדי לסיסוע בסלד גבוהה צריל ללחוץ על דוושת הגז (ולמשוך מעט הילוכים).. השאלה שלי !! נניח שני בהילוך רביעי 65 קמ"ש מהירות נורמלית, אני מגיע לרמזור לוחץ קלאטצ' מוריד לשלישי ומרים קלאטצ' הרי האוטו נבלם (בגלל הילוך) והסלד נזרק למעלה (כמובן שבבלימה עם הילוכים א-י-ן שימוש בגז) , האם גם במצב של בלימה כזו הצריכה גבוהה?
הודעה אחרונה מאת DRS, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, בחברה בה אני מועסק מוחזקות בנוסף לכלל צי-הרכב 2 "סוואנות" מפוארות הכוללות שטיחים פנימיים לכל אורך האוטו. עם השנים (הן בנות 4) השטיחים מן הסתם התלכלכו ואנו מעוניינים לנקות אותם בצורה יסודית. שאלותיי הן: 1. מישהו מכאן התעסק/מתעסק עם רכבים בעליי ריפוד פנימי יכול להפנות אותי למקום בו הוא מנקה אותם? 2. מישהו מכיר מקום (ללא קשר לעבודותו) אשר מתעסק בדבר הנ"ל? 3. עלויות... יש לציין כי הדבר חייב להעשות באיזור המרכז "רבתי" (עדיפות לאיזור ת"א - נתב"ג). רפי לין, לך בטוח התשובה לדבר (למרות שחיםשתי באתרך מקום אשר מתעסק עם ניקוי ריפודים ולא מצאתי). תודה מראש לעוזרים, אלעד.
הודעה אחרונה מאת Elad 106-xsi, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מזמן לא שאלתי איזה שאלה מופרכת...אז הנה זה בא: אני רוצה להחליף באימפרזה שלי את המנוע מ1600 ל2000 סמ"ק. עבור מנוע משומש זה יותר זול מאשר להחליף לרכב משנתון זהה עם 2000 סמ"ק (הרכב שלי שנת 2000, ועבר 95K), אז אל תטיפו לי בנושא זה בבקשה שיקול נוסף לא להחליף את הרכב הוא שאני מכיר אותו היטב על כל היתרונות ומעט המגרעות שלו, כך שחבל לסכן בקניית רכב אחר. עד כמה שידוע לי לא צריכה להיות בעיית רישוי, אך השאלה היא אילו התאמות נוספות אאלץ לבצע, והערכת עלויות של הספור כולו. כמו כן, אם מישהו מכיר מקום טוב לבצע החלפה שכזו, אשמח להמלצות ומחירים. תודה
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
אתמול נכנסתי לתחנת דלק כאשר המיכל ריק לחלוטין (כך לפחות השעון הראה) אך לא נתקעתי בלי דלק. תדלקתי את האוטו ובקבלה היה כתוב שנכנסו למיכל הדלק 70.4 ליטר (כ - 350 ש"ח). הכמות והסכום הדליקו אצלי נורה אדומה, מאחר ויש לי את הרכב שנתיים ומעולם לא נכנסה כמות כזו למיכל. האם מישהו יוכל להפנות אותי או לעזור לי בבירור מה גודל המיכל באוטו שלי שאלו פרטיו: דייהו לגנזה, שנת 2000, נפח מנוע 2000 סמ"ק. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת pug 206 xs, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 948 צפיות
פיאט אונו, מנוע 1000, שנת 92. האם בלימה ברמת חוזק בינונית, הגורמת לשמיעת "חרקה" מעידה על צמיגים בלויים ?
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
חשבנו איך לצפות את תא המטען בוואנדורה (רצפה + צד). חשבנו בהתחלה על עץ, אבל הוא יוסיף משקל לרכב, ויסיים את חייו לאחר כמה הטענות. בעקרון, הדרישות שלנו הם כאלה: 1) שהמשטח יהיה עמיד בעומסים כבדים ולא יסדק. 2) יהיה קל לנקות אותו (במרבית המקרים אנחנו מטעינים על הרכב חלקי רכב שתוצאת הלוואי שלהם הם שמן שניגר על רצפת הרכב. וזו משימה לא קלה לנקות אחר כך...). 3) על הציפוי/משטח להיות בעל משקל קל, כלומר שלא יוסיף משקל מיותר (וכבד!) כאשר הרכב איננו נושא מטען. יש המלצה לחומר גלם שאיתו ניתן להכין אותו? (אנחנו מעדיפים שבעל מקצוע / בית מלאכה כלשהו יעשה את זה + התקנה) אני חושב על אלומיניום, אבל אולי יש חומר יותר טוב לעבוד איתו? עוד שאלה שיש לי: מישהו פעם התקין מדפי…
הודעה אחרונה מאת ד''ר וואנדורה, -
-
- 19 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מישהו יודע למה אי אפשר לשמור על מומנט מירבי בסל"ד גבוה? מה בעצם גורם למנוע ליצר פחות כוח בסל"ד גבוה יותר?
הודעה אחרונה מאת 20VT, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 949 צפיות
שלום רב, לפני כשבוע התחיל לי רעש מוזר שנשמע כמו זמזום(חריקה קלה) שמתחזק עם העברת ההילוכים, בראשון ושני שומעים יותר כי אין הרבה רעש מהמנוע...(306 ידנית 1.6 97) ובנוסף העברת ההילוכים ניהייתה קשה( בעיקר הילוך ראשון ושני- מעצירה ובנסיעה ) נסעתי למחרת למוסך של פיג'ו ( כפר-סבא-אזור תעשייה), השארתי שם את האוטו... התקשרו אליי לאחר בדיקה ואמרו כך : לא היה שמן בגיר, שמנו והרעש נפסק , בנוסף חייב להחליף 2 תפוחי הגה("סכנת חיים") ומחזיר שמן, סה"כ 770 ש"ח, הייתי מרוצה העיניין נסגר נתתי OK ... לקחתי את האוטו > אותה בעיה בידיוק, רעש + קושי להעביר הילוכים, כמובן חזרתי אליהם, אמרו אולי בעיה בגיר צריך לפרק ופה ושם ...(לפעמים עדיף לשים חדש-2500 -3000 כולל הכל מפירוק…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם . יש ברשותי וולוו שנת 1997 מנוע 2.0 ליטר טורבו. לאחרונה החלו רעשים מכיוון הטורבו , ולאחר בדיקה במוסך נאמר לי (איך לא...) שעלי לשפץ את הטורבו. כמובן שהעלות מאוד גבוה (בסביבות ה- 3000 ש"ח רק לשיפוץ) והייתי מעוניין לדעת עם טורבו לא מקורי של וולוו יכול להתאים , וגם יעלה פחות. לאחר חיפושים בגוגל לא הצלחתי למצוא את סוג הטורבו שנמצא אצלי ברכב והייתי שמח לקבל מידע בנושא בכלל ואם טורבו לא מקורי (ומאיזה סוג) יתאים לרכב , ובאיזה עלות. בתודה מראש . יניב.
הודעה אחרונה מאת ymalool, -
-
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ליתר דיוק את האות T תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת kitt, -
- 3 תגובות
- 947 צפיות
האמת אין לי מושג למה לא כתבתי על זה פה לפני, אבל עכשיו פתאום אני רוצה לשתף אותכם במשהו מטורף שקורה לי כל בוקר עם האוטו. העניין הוא כזה, אני מתניע, מדליק אורות (תמיד) ואז מתחילות חריקות מטורפות מהאיזור של המכסה מנוע! תמיד שהייתי פותח אותו זה היה נפסק. עד שפעם אחת תפסתי את זה.... זה הפנס!!! הפנס השמאלי עושה קולות מוזרים של חריקה, או חתול שנדרס ונדבק לגלגל! אני מכבה אורות זה מפסיק, מדליק וזה חוזר... וככה פעמיים שלוש בשבוע הסאקס עושה קולות מפחידים... מה אתם ממליצים? ***עריכה*** הכותרת נערכה, מחמת כבודם של המגיבים, אני לא מעיף את הודעתך. כך זאת לתשומת לבך. עמית
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 4 תגובות
- 977 צפיות
פירקתי את הדיסטביוטר לפני כחודש ותמול הרכבתי אותו בחזרה. אמרו לי שאני צריך לדעת איך להכניס את הרוטור כדי שהכל יעבוד תקין, לא סימנתי איך הכל היה מורכב - פשוט פירקתי. מישהו מבין בזה ? יכול להסביר לי איך מכוונים או משהו.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כ10 דקות לאחר שהרכב מגיע לטמפרטורת עבודה מתחיל להשמע רעש של זמזום בתדר גבוה ( whine ), מתיבת ההילוכים בין 2500 ל2800 סיבובים. הרעש חלש מאוד ואובחן רק לאחר פרוק הרדיו לצורך תיקון. בבדיקה לא נמצא חוסר בנוזל תיבת ההילוכים או בדיפרנציאל. נא עזרתכם באבחון ובעצה. תודה.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 1 תגובות
- 973 צפיות
מה הנתונים האם זה טורבו דיזל או רק דיזל איך האוטו מבחינת תדירות טיפולים קילקולים וכו... תודה
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני כמעט בטוח שיש את הקו המקווקו הזה לעוד רכבים, אבל לא הבנתי מה תפקידו. ויש אותו רק בצד של הנהג.. מישהו יכול להסביר? תודה
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
המשאבה בנויה משני חלקים : הגדול מתחבר לצד בראש המנוע ומקבל שמן מהראש ,השני קטן יותר ויש בתוכו פרפר לעירבול ובאמצע פין עם לשונית מתכת דקה בניצב לו וזיז עם חור מלבני שמתלבש על חלק עגול בחלקו,וכל זה מתלבש על החלק הגדול שהיורכב כבר על הראש הבעיה: 1)אני לא יודע אם חייבים להחליף את טבעת האו-רינג הגדולה שמקיפה את החלק הקטן 2) ההשתלבות של הזיז בחלק השני נראית רופפת או שככה זה צריך להיות? 3) לא יודע אם צריך גם שם למרוח סיליקון או שהאו-רינג מספיק בשביל זה (לא זוכר אם היה שם קודם איטום) רק מישהו שנתקל במשאבה הזו ופירק אותה יודע על מה מדובר תמונות להמחשה אין לי
הודעה אחרונה מאת levil, -
-
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן!!! כשהאוטו נמצא על סל"ד סרק (באיזור ה 1000...) זה נשמע כאילו הוא מתאמץ לשמור עליו, והמחוג סל"ד עולה ויורד בעדינות... זה מחלה בכל הפיג'ו הספוטיביות או שכדי לקפוץ לחברה ולהתחבר למחשב של האוטו???
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 3 תגובות
- 991 צפיות
מקבץ נוסף. תגידו לי מתי די המשך יבוא...
הודעה אחרונה מאת dannyboy, -
- 0 תגובות
- 902 צפיות
הכנות ראשונות להוצאת המנוע... התמונות לא מסודרות כרונולוגית- מצטער!
הודעה אחרונה מאת dannyboy, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בזמן חיפושי אחר מגאן קופה נתקלתי בתופעה הזו של צבע דהוי בעיקר בגג הרכב, הצבע הופך ללבן ודהוי, וזה ממש מכוער.. אמרו לי שזו מחלה ידועה אצל המגאן- הצביעה המקורית הייתה די חאפרית... בכל מקרה- איך נפתרים? פוליש וקס יעזור (למי שמכיר את התופעה)? יש איזה חומר שיכול לעזור ונצא בהישג יד ונוח לשימוש? אני לא רוצה להסתבך אצל בעל מקצוע, אמנם הולכים על בטוח, אבל נאמר לי שהערכת מחיר של צביעת גג יכולהלהגיע לסביבות האלפיה...
הודעה אחרונה מאת AmitGo, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כשקניתי את הרכב פיאט אונו שלי אז לא שמתי לב לדלתות..אמרו לי שזה כלום לסדר אותם פשוט יש לשתי דלתות בעיה שהדלת של הנהג החלון שלה יוריד כשאפשר ליתפוס אותו והדלת האחורית לא ניפתחת מבפנים יש מצב שאני לא עובר טסט בלי לסדר את הדלתות...
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
הי, אני מחפש מוסך אמין להחלפת בלמים בפיאט אונו באזור חיפה ובכלל לטיפולים שוטפים. תודה, ישי
הודעה אחרונה מאת snad, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם היכן אפשר לקנות בזול שמנים של MOBILE-1 .? בברכה מושיק גלימידי
הודעה אחרונה מאת r_106,
-
מי מחובר 5 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 1,568 אורחים (הצג רשימה מלאה)