טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,279 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם! אני חדש פה ומתעניין מאוד בכל נושא הרכב! אני מחפש את המפרט הטכני של Honda Accord EX שנת 91. אם מישהו יכול לרשום לי פה, או להפנות אותי , כי לא מצאתי את המפרט! תודה רבה למגיבים ! ויום טוב!
הודעה אחרונה מאת Chimpo, -
-
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
החיישן בצבע חום - על הבית תרמוסטט. אני חושב שהוא עושה לי את הבעיות התחממות בקסארה הוצאתי אותו , שמתי לו WD40 ובחיבורים, פרקתי את הפגוש הגעתי לביטרון,גם שם שמתי WD40 . עכשיו הם נכנסים ועובדים כמו שצריך... אבל רק בעמידה. תזכורת: מצב 12V (מהיר) עם מזגן. לא נכנס בנסיעה מחוץ לעיר.,בתוך העיר כל עוד הרכב בתנועה. [/img]
הודעה אחרונה מאת T.B_FIREFIGTHER, -
- 0 תגובות
- 939 צפיות
כשאני נוהג באוטו ללא מזגן, אין בעיה בכלל. סל"ד תקין. כשאני מדליק את המזגן, המנוע לא מצליח לשמור על סל" תקין, כשאני עוזב את הגז במכה, הסל"ד נופל מהר והמנוע נכבה. גם בניוטרל הסל"ד לא תקין והמנוע מגמגם. מה הסיבה, ואיך אפשר לתקן? מה המחיר? בתודה מראש, ניר. נ.ב המנוע לא מתחמם(אולי זה קשור?).
הודעה אחרונה מאת nirber, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חבר שלי שואל לא אני.. תודה לעונים שי
הודעה אחרונה מאת toonami, -
- 10 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום!! יש לי כמה שאלות - ראיתי היום פיאסטה 97, דינמיק 16V. קילומטרצ' - 115K ק"מ. 1.שאלתי את בעלת הרכב לגבי טיפולים, והיא אמרה שעשתה ויש לה קבלות שאלתי לגבי החלפת רצועת טיימינג - היא לא יודעת מה זה וכנראה לא עשתה. הסברתי לה שזה עלול לגרום נזק בלתי הפיך למנוע, אבל אז חשבתי - אולי אין למנוע הזה רצועת טיימינג??? (אני יודע שיש מכוניות כאלה ללא הרצועה). מה אתם אומרים??? 2. איך באופן כללי האמינות של המנוע הנ"ל - 1250סמ"ק, 16V??? 3. כמן כן, ראיתי בין השאר גם שרייד 98. הקלץ' שלו היה מאוד מאוד גבוה - כלומר היה צריך להרים ממש גבוה כדי להגיע ל"נקודה". זה אמור להיות ככה?? אני מניח שלא... אפשר לסדר את זה?? כמה זה אמור לעלות?? תודה רבה!!
הודעה אחרונה מאת gibsonlp, -
מה בודקים בטסט? 1 2
מאת R'n'B- 15 תגובות
- 22 אלף צפיות
היית רוצה לדעת מה לבדוק לפני שאני ניגש לטסט על מנת לעבור ב 100%. תודה L.A
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
העניין הוא כזה: כרגע המידה היא 175/65/14 ומכיוון שהג'אנטים כבר ישנים (ואחד או שניים עקומים) הוחלט להחליף אותם. הוצעו לי ג'אנטים של וולקן (המידה של הצמיגים בוולקן 185/60/14). 1.האם אפשר להשאיר את מידת הצמיגים המקורית של ה1600 גם על הג'אנט של הוולקן? 2.אם לא אז הבנתי שכדי לאשר את המידה החדשה אני צריך להתקשר למחלקה הטכנית של היבואן,לבקש אישור,להרכיב את הצמיגים (במידה וקיבלתי אישור),להגיע לאחד מהמכונים שעושים טסטים ולבקש אישור זמני לשינוי מידת צמיגים,הבנתי נכון? 3.האם יהיו שינויים גדולים בצריכת הדלק? תודה מראש לכל העונים,ומצטער על הבורות...
הודעה אחרונה מאת deltaHF, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי אוטו בלי אבזור בסיסי ורציתי לשאול אם יש אפשרות להוסיף נעילה מרכזית למשל.
הודעה אחרונה מאת dannyvas, -
- 6 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
בחצי שעה הראשונה קשה להחליף הילוכים , לא עובר חלק ראשון לא נכנס בכלל צריך להפעיל כוח זה גיר או קלאץ או מה זה יכול להיות ??? תוד המראש , שבת שלום
הודעה אחרונה מאת dannyvas, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הורדתי ראש באלפא וגילתי שסתום פליטה שבור (למנוע לא נגרם כל נזק). איפה אני יכול להשיג שסתום פליטה ותושבת למנוע 1800 twincam של אלפא . תודה, אורן
הודעה אחרונה מאת levil, -
- 1 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
טוב , אז למי שקרא את הת'רד הקודם שלי (ולמי שלא... ) - פירקתי את הטורבו מהוולוו 940 2L של אבא , והגעתי למסקנה שיש צורך בשיפוץ - נזילות שמן גומיות קרועות ושאר ירקות. הייתי מעוניין לדעת היכן ניתן לקנות (במחיר סביר) קיט שיפוץ מקורי של וולוו לטורבו (T04) יפני?ומה העלות המשוערת של קיט כזה . הבנתי שיש אנשים שזה מקצועם (שיפוץ טורבו) אבל היות ויש לי רקע לא מבוטל במכונאות הייתי מעוניין לנסות לשפץ לבדי. תודה מראש לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת Suppressor, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, הקרבורטור בסובארו שלי דפוק. ניקוי אצל ינקו יעלה לי 400 ש"ח. (צביקה, לא להעלב הוא קרוב לי לבית, מבחינתי כולם אותו הדבר, יש חוו"ד מצויינות על שניכם, מה שכן, לפני ביצוע דבר כלשהו, הייתי שמח לקבל ממך הצעת מחיר בפרטי, יכול להיות ששווה לי להגיע מחולון לנתניה בשביל זה) חבר אמר לי שאפשר להחליף קרבורטור לקרבורטור משופץ, בת"א, 250 ש"ח כולל שנה אחריות. מה כדאי לעשות, ואצל מי ? תודה לכולם ויום טוב.
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היום, לאחר זמן מה סוף סוף התקנתי את הבולמים שלי. מרגע הראשון שקניתי את האוטו הבולמים זה חלק הראשון שרציתי להחליף, לפני חודש סוף סוף הם הגיעו סט של קוני מתכוונים. תחילת יום שישי קמים על הבוקר 7:00 (סוף סוף יום חופש מעבודה ) מתקשרים לחבר שלי שיבוא לצלם מגמגם כמה מילים חוזר לישון בנסיעה על כביש גהה הבולם השמאלי חורק לי במוח. נסיעה לכיון רחוב הירקון בבני ברק מגיעים למוסך יוסה מתחילים בפירוק המתלה המייסבים היו גמורים בקושי זזים המייסבים אחראים לסיבוב של המתלה ברגע שהם שחוקים ההגה קשה וגם גורמים למשיכה של הגה . רק בשעה 1:00 הגיעו על הדרך החלפתי כריות למרות שהישנות היו במצב טוב האחוריים הרכבו תוך 10 דקות כיוון למצב 2 הכיוון שרציתי הוא 50%…
הודעה אחרונה מאת Casper, -
-
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ביום שישי הזה אם הכל הסתדר אני הולך להרכיב סט בולמים לאוטו מישהו יודע כמה אמור לעלות כרית בולם ומיסב ואיזה עוד חלקים צריך להחליף על הדרך ומה מחיר רצועות מזגן ואלטרנטור
הודעה אחרונה מאת redman, -
- 25 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
והפעם במחלקת צביעת החלקים (או - אני והשגעונות שלי שוב...) הופניתי לאייל מרעננה - בחור מוכשר שתחביבו העיקרי הוא בניית דגמי מכוניות ומטוסים , שקבע כי הדרך הטובה ביותר לגרום לחלקי פנים הרכב למראה "חדש" היא לצבוע אותם בעזרת AIR BRUSH בצבע מיוחד לפלסטיק ולאחר מכן 2 שכבות לקה. את התוצאות תראו בתמונות שצירפתי - ומי שיירצה את פרטיו של אייל החביב והזול (כל העבודה עלתה לי 280 ש"ח) מוזמן לפנות אליי בפרטי ואתן לו את פרטיו
הודעה אחרונה מאת פאסאט מהגהנום, -
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש לי ניסן אלמרה 99 1600 סמ"ק גיר רגיל מנוע לא משופר בינתיים אבל אני גם לא ממש מת לשפר אותו. מה שאני רוצה במנוע זה קיט יניקה טוב. השאלה שלי היא על איזה קיט יניקה אתם ממליצים כי בזה אני לא ממש חזק. עוד דבר שאני רוצה לשים זה קיט פליטה (סעפת פליטה, צינור פליטה , אגזוז לחץ) אני אישית מאוד רוצה לשים של רימוס אבל עם יש לכם משהו אחר להמליץ לי עליו אני ישמח לשמוע. עם אתם גם יכולים בבקשה אז ציינו כמה כוחות סוס מוסיף כל קיט. תודה.
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אז ככה יש לי כריזמה 98 ומשום מה, ברגע שמחנים את האוטו ישנה נזילת שמן, אומנם קלה ביותר, אבל יש נזילה שנראית על קצה המנוע ממה זה יכול לנבוע ואיך אפשר לסדר את זה לבד (אם בכלל) בלי לגשת למוסך? ניסינו אני ואבא שלי לאטום את המנוע כי חשבנו שזה נבע מכך שבטיפול האחרון (שנערך לפני משהו כמו 4 חודשים) המוסכניק לא אטם לחלוטין את המנוע, אך זה לא עזר והיום שוב הופיע הנזילה ושוב אני אומר זו לא נזילה חריפה, אלה ממש קטנה, אבל בכל זאת מציקה מישהו יודע למה זה?
הודעה אחרונה מאת שגיא ישראל, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב אנשים... יש לי שאלה... שהאוטו עומד מונע בהילוך סרק , כמה דלק הוא צורך בערך? עם מזגן ובלי מזגן...... כי פשוט ממש מעניין אותי , הוא שותה הוא רק מטפטף דלק... מי שיוכל לענות לי אני יודה לא ..
הודעה אחרונה מאת NadavRally, -
מישהו יכול להפנות אותי לאתרים שמוכרים ג'נטים בישראל?(15 אינץ) שכחתי לכתוב שצריך שיהיה כתוב מחיר באתר
הודעה אחרונה מאת rozwarez, -
שומע את הכביש 1 2
מאת DRS-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
דייהו רייסר שנת 94 צמיגים מקוריים מהירות של 100 קמ"ש למשל חלונות סגורים הכל סגור ואני שומע את הכביש חשבתי שזה רעש מנוע אבל אני משלב לניוטרל לבדיקה ב-ל-ב-ד הסלד יורד ל-1000~ אבל עדיין אני שומע את הכביש / את הנסיעה, חשבתי אולי לחץ אוויר לא נכון אבל מילאתי לפי הוראות יצרן ועל צמיגיים לא חמים... (לא פתר תבעיה) בנוסף בדקתי את הצמיגים האחיזה טובה לגמרי הצמיגים מעל 2 מ"מ בחריצים ... יכול להיות שמש וסדקים אמנם קלים בצמיג הם שעושים את הרעש הזה של בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב עבה כזה ? ? ? אגב אני לא מדבר על הרעש בסיבובים של כיכרות ופניות מחום של כביש וכאלה..
הודעה אחרונה מאת DaMN, -
-
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם! כבלי ההצתה המקוריים ( 7mm silicone BOSCH) החזיקו אצלי כ 13 שנים, עד שאחד מהם נהרס קצת. קניתי כבלים חדשים של חברה לא ממש ידוע ( B.S 7mm suppressor cable. made in usa) עלו לי 178 ש"ח. אחרי כשני טיפולים הם התחילו להיתפרק לי, כשהחלפתי פלאגים. עכשיו אני נוסע שלושה כבלים חדשים (B.S) ושניים מקוריים (BOSCH). הייתי בחנות היחידה באזור מגוריי (קרית גת) שבה מוכרים חלקי חילוף והמוכר שוב הציע לי את הכבלים של B.S ואמר שאין לו אחרים. אחרי בירור עם הספק שלו המוכר הציע לי קבלים גרמניים (לא ברור מאיזו חברה, אבל אמר שהם מקוריים של אופל) ב 300 ש"ח. היכן מוכרים כבלים איכותיים במחירים נורמליים באיזור הדרום (קרית גת, אשקלון, קרית מלאכי, רחובות)? כשאני מוציא את…
הודעה אחרונה מאת zvika_v, -
- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם. ברשותי מאזדה 6 שנעה על הכביש כבר כשנה וחצי. הרכב עבר 26000 ק"מ, שכללו כמעט לרוב נסיעות קלות ללא מאמצים וללא נהיגה חזקה עם הבלמים. בזמן האחרון התחלתי להרגיש שכל הרכב רועד בזמן לחיצה על דוושה- סימנים של דיסק עקום/חרוט שדורש חריטה או רפידות שחוקות. (נראה הגיוני יותר שהדיסקים פשוט לא ישרים ודורשים חריטה ). קצת מוזר לי שצריך לעשות חריטה לדיסקים כבר אחרי 26000 ק"מ.. בעיקר לאור העובדה שאני יודע שהרכב עובר נסיעות מאוד רגועות. ולשאלה העיקרית- האם אני יכול "לסחוב" עוד 4000 ק"מ עד לטיפול 30 ושם אני כבר יטפל בהכל או שעדיף להחליף רפידות/לחרוט דיסקים כבר עכשיו?? יכול להיות שהדיסק יהרס יותר ויותר אם אני ימשיך לסחוב אותו ככה? חשוב רק לציין שהר…
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
הצינורית שמובילה מיים, לרדיאטור לא. מתחברת למיכל מים. (מה שממלאים בו מיים לרדיאטור).. גם האזיקון ברזל לא. מי יודע מה ? וגם הפתח במיכל שאליו אמור להתחבר הצינור לא. מי יודע מה? יש למישהו איזה רעיון מה ניתן לשות זמני... חיבור בעזרת סיליקון יכול להוות פתרון זמני? או שהוא לא יעמוד בטמפרטורות הגבוהות האלו אני מאוד אודה לעוזרים **** עריכה - ההודעה הגיעה ללא סימני פיסוק ****
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רציתי לדעת איפה מוכרים בארץ את המדבקות האלה של הלוח שעונים בצבע לבן כו כול אחד אחר.. ועם לא ידוע לכם איפה אז יש לי עוד שאלה רציתי לצבוע אותו בעצמי התחלתי את תהליך הפירוק של הלוח ואז כשבר פירקתי הכול ראיתי שהוא מחובר גם מאחור עכשיו איך אני מנתק אותו גם מאחורה מאיפה? והאם יכולות להיות בעיות בהחזרה?
הודעה אחרונה מאת coolpix, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כבר זמן מה בא לי "להשקיע" באוטו : כמו לשים פילטר, אגזוז, במיוחד ציפ וכ"ו אם זה באמת יתרום או לא, לא ממש משנה לי בדפדוף בפורום ראיתי לא קצת אנשים כמוני, לחלקם עניתם "בהצלחה", ולחלקם עניתם "שממש לא שווה האוטו לא בנוי לשיפורים שזה רק יהרוס וכו" השאלה היא לגבי האוטו שלי: האם האוטו מתאים לשיפורים, לפחות קצת, אני ממש לא מתכנן לעשות ממנו "מטוס".... ואילו שיפורים אפשר לעשות לו....מה הכי ממולץ.. רצוי לכיוון השיפורים היותר זולים מישהוא דיי חובבן אמר לי:שים גיר "4WD" או "AWD" זה יוסיף לך 60 כ"ס בכול מקרה אני ישמח לחוות דעת על האוטו בכללי (כמה בכלל כ"ס יש לו עכשיו) מה שווה לשפר ומה לא, מה אפשר לבד לעשות(אני אוהב לסדר לבד דברים קלים כמובן) וכיו"ב. …
הודעה אחרונה מאת ADVANT, -
היום בעת שהייתי בחניה בחניון בעת סיבוב כמעט מלא של ההגה, הוא נהיה פתאום קשה מאד, ובקושי זז. הייתי צריכה להפעיל כוחות כדי שהוא יזוז במעט. בדקתי נוזל הגה כוח, ויש מספיק. יש לציין שלפני קרוב לשנה הייתה לי נזילה מהמשאבת הגה כוח, ושמו לי פלסטיקים לאיטום בליטל. קבעתי אתם להגיע מחר. יש לכם השערה מה יכולה להיות הבעיה?
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ההתחממות בעמידה (בלבד) ממה זה נובע ?
הודעה אחרונה מאת ariKk, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הסיאט אינקה של אחי עם מנוע 1900 דיזל המוכר של קונצרן VW נוסע בטורים גבוהים לפי דעתי האם הגיוני שהוא ייסע כ-100 קמ"ש ב3000 סל"ד כאשר הגבול האדום הוא ב4500 לערך?? המנוע עבר כ 200K ק"מ הרכב שנת 99.
הודעה אחרונה מאת micam, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בBX של האישה 1992 פנס שמאלי אחורי לא עובד. פרקתי ומצאתי קונקטור לארקה שרוף. אין כזה קונקטור אצל חשמלאים . בסוף מוסך פרק לי מגרוטאה תמורת 50 שח. חיברתי- לא עובד. מסתבר שכל המעגל עליו יושבות הנורות הותך ומקצר. יש לי עוד זוג פנסים אחוריים אבל בסיטרואן זה לא עוזר! הפנסים משנת1998 דומים לשנת 1992 אבל לא זהים! אז איפה מוצאים 1992 לפרוק -- ------------------------------------------------ מחפש BX 1992 לפרוק-
הודעה אחרונה מאת ymalool, -
-
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי ניסאן סאני שנת 93 בחודשיים האחרונים הוא ממש התחיל להגזים אם הדלק אם בדרך כלל הייתי עובר איתו עם 22 ליטר דלק 240-250 קילומטר בממוצע היום אני עובר 150-160 קילומטר נכנסתי לאיזה מוסך והוא המליץ לנקות את האינגקטורים(350שקל)
הודעה אחרונה מאת Speed Man,
-
מי מחובר 5 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 1,568 אורחים (הצג רשימה מלאה)