Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתי מכונית נפתחת לחלוטין ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחריי כמה קילומטרים המכונית נפתחת ?

ומה ההשפעה של העניין הזה על המכונית , כלומר באיזה אופן מכונית שלא נפתחה מוגבלת ?

פורסם

אכן המנועים עוברים הרצה כבר במפעל,אך בספר הרכב היצרנים בכל זאת ממליצים על תקופת הרצה.

תבדוק בספר רכב שלך כמה ק"מ ממליץ היצרן.

מנוע "שנפתח" לרוב מראה צריכת דלק טובה יותר ומרגיש חזק יותר.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

יש לי סובארו אימפרזה.

בכבישים מישוריים היא נוסעת בסדר גמור אבל בעליות [ירושלים] היא מגמגמם קצת והשעון תורים נשאר מקובע .

המכונית עברה 8 אלף קילומטר אז לדעתכם כל הדברים האלה מוצדקים?

פורסם

היום מכוניות נפתוח בד"כ אחרי שהיא פוגשת איזה חברה, או איזה עמוד...

אם אתה רוצה, שרותי הכבאות יכולים לפתוח לך את המכונית.

כן כן, לא לא.

פורסם

^

אני הרצתי את האימפרזה שלי 1,500 ק"מ על פי המלצת היבואן.

השאלה המקורית שלך היתה מתי המנוע "נפתח", כלומר מתי הוא מגיע לשיא היכולת שלו. לזה אין לי תשובה..

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

תלוי באוטו בדרך כלל אחרי משהו כמו 10,000 ק"מ אתה תרגיש שהמנוע נפתח תרגיש קצת יותר כוח באוטו שהאוטו יותר סובח והאצות שלו יותר מהירות.

עדיף לאבד רגע בחיים ואת לא את החיים ברגע... :snipersmi

פורסם
אף מכונית לא עוברת שום הרצה על פס היצור מדובר באגדה מופרחת !

מופרחת לא , זו לא יונה וגם לא נאד - אבל מופרכת כן.

ההרצה נעשתה בימים עברו כיוון שהטולרנסים בין הרכיבים השונים במנוע עקב איכות עיבוד נמוכה בזמנו היו כאלה שקודם היו מרכיבים את המנוע , מחזקים קצת , ואז נותנים למנוע לעבוד עד שהשחיקה במהלך העבודה תעשה את שלה והחלקים "יתיישבו" במקום - ואז היו מחזקים את העסק כראוי.

כיוון שהיום איכות הייצור הגבוהה והדיוק גבוה גם הוא -אין צורך בהרצה כבעבר.

עם זאת - היצרנים ממליצים לתת למנוע לקבל מעט שחיקה בלי לאמץ אותו -ורק אז לדחוק בו.

פורסם
היום המכוניות המודרניות עוברות כבר הרצה במפעל יצור

ככה אומרים אבל לא כך הדבר. אני אישית ראיתי במו עיניי איך "פותחים" מכוניות בארץ ממש לפני שמוסרים אותם לבעלים. כעקרון כל רכב חדש צריך לעבור הרצה של 1500 ק"מ, מספר אלפי ק"מ אחרי ההרצה ניתן להגיד שהמנוע נפתח.

פורסם

צריך לפתוח רק מכוניות חברה והשכרה , אני מתכוון , לפתוח להן את הצורה !!:twisted: (ישראלי טוב)

תכלס אנחנו הרצנו מנוע של יאריס 1000 סמ"ק 1000 קילומטר . לא שאחרי זה האוטו היה עושה 8 שניות למאה אבל יש שינוי קטן אחרי הרצה .

ים long time no

פורסם
יש לי סובארו אימפרזה.

בכבישים מישוריים היא נוסעת בסדר גמור אבל בעליות [ירושלים] היא מגמגמם קצת והשעון תורים נשאר מקובע .

המכונית עברה 8 אלף קילומטר אז לדעתכם כל הדברים האלה מוצדקים?

אחרי 8000 ק"מ המנוע בכל מקרה הגיע למעטפת הביצועים המקסימלית שלו. אם המכונית מגמגמת ולא סוחבת בעליות - תשתמש בכפתור או מצב ביטול הילוך יתר (הילוך רביעי) בתור התחלה .

• תוכן חדש...