Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בצהריים ביציאה ממרכז מסחרי עשיתי רוורס ובטעות דפקתי אוטו שחנה בצורה בלתי חוקית (חצי מהאוטו היה בתוך צומת) . (לאוטו שלי לא היתה שריטה)

לאחר שדפקתי אותו בעלת הרכב יצאה מהאוטו ראתה את הדפיקה וביקשה ממני שאני יעצור בצד .וככה עשיתי.

עצרתי בצד ונתתי לה את הפרטים בלי התחכמויות ישראליות למינהם (אני מודה שאני אשם ) .

ננתי לה את הפרטים שלי ואת פרטי פוליסת הביטוח וגם את מספר הטלפון בבית..(חכו להמשך)

בזמן שאנחנו רושמים את הפרטים פנה אליי בעלה של האישה וביקש ממני אם אני רוצה שנסגור את הדברים בלי התערבות הביטוח , כלומר: אני והוא נלך לפחח ואני ישלם את תוצאות התיקון.

כמובן שפסלתי את זה על הסף , אפילו שהוא ניסה לשכנע אותי שזה זול יותר לעשות את זה לבד (ברור שזה לא יהיה יותר זול..)

אוקי , שהכל טוב ויפה היא אמרה לי שהפוליסת ביטוח שלה בבית והיא תדבר איתי בטלפון ולמרות שזה נשמע לא בסדר הסכמתי שהיא תתקשר אליי ותתן לי את הפרטים שלה.

שהיא ההתקשרה אליי היא אמרה שלא שמנו לב ושיש נזק נוסף שהוא בצמיג . אבל כאן זאת היתה הטעות שלה.:idea:

סיפרתי לאבי על המקרה והוא ביקש ממני לקבוע איתה ליראות את המכה, וכך היה.

שהגענו לשמה הוא העמיד את האוטו שלי בצורה שתביים את המכה ומתברר שהאוטו שלי מבחינת הגבוה שלו (ה306 קבריולט יחסית נמוכה ...) לא מסוגל ליפגוע איפה שהיא אמרה שזה פגע והוא רק פגע בדופן של בית הגלגל (ראו את הסימנים האדומים של האוטו בברור ) .

הראנו לה את הממצאים ולמרות שהיא לא השתכנעה היא עשתה משהו מכוער מאוד:

היא התקשרה הביתה שלי ואימה על אמא שלי שהיא תתלונן במשטרה עלינו עוד כמה דברים לא במקום שזה כבר ממש לא בסדר אבל לא ירדתי לרמה שלה..

לסיכום התברר שעשיתי לה שיפשוף קל באוטו שאני בספק אם איזה חברת ביטוח תסתכל על זה ולא אני עשיתי את המכה "הגדולה " שהיא האשימה אותי שעשיתי.

למדתי מהמקרה שאסור לתת אף פעם את מספר הטלפון שלך בבית (מקסימום פלאפון ) . הרי בשביל מה אנחנו משלמים כל כך המון כסף לביטוח , שהם ישברו את הראש..

והכי חשוב, למדתי שצריך לבדוק איפה פגעת ואיפה לא כי לפעמים מנסים להלביש עלייך דפיקות בפח שאתה לא עשית.

יוגב

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בפעם הבאה, לצלם!!!!!

לכל אחד כמעט יש מצלמה בפלא פון, וכמובן לפני "שנפרדים" מהפוגע או הנפגע לכתוב את מקום הפגיעה, ומה נפגע, כדי שלא תואשם במשהוא אחר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

באמת היית צריך לצלם, אבל גובה ההשתתפות העצמית נשארת אותו דבר, ככה שמצידך שתלביש עלייך את כל האוטו, חברת הביטוח שלך תשלם וזהו.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

תודה לכולם על התגובות..

אני כבר למדתי את הלקח שלי שכמו כל דבר במדינה הזאת צריך להזהר מנוכלים .

אבל הכי אהבתי איך בעלה בא אלי ואומר לי: "אחשלו, עזוב אותך מביטוח שמיתוח , בא נסתדר לבד!

נלך לפחח ותשלם תזנק מה אתה אומר.."

אכן הוא ניסה לעשות עליי קומבינה וטוב שלא הסכמתי.

יוגב

פורסם

למדת לפעם הבאה,

זה נכון.

גם אם חס וחלילה יש מכת/שיפשוף חניה, צריך מזל עם האנשים..

לי קרה ששיפשפו את האוטו, ולא ראיתי מי זה בכלל.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

תלמד להסתובב עם מצלמה דיגטלית קטנה ופשוטה ברכב, מה שנקרא לכל מקרה.

מנסיוני במקרה שכזה עליך לצלם את שני הרכבים במצבם לאחר הפגיעה (מבלי להזיזם) ולדאוג לצלם את בעל/ת הרכב סמוך לרכבים.

אבל במקרה שלך אל תפחד, במידה והדבר יחזור על עצמו, פנה ישירות למשטרה (אני מקווה שרשמת את מס' הרכב שלה...)

שלומי

קאדילק לימוזין

פולסוואגן פאסאט 2003 טיפטרוניק

פיג'ו 205 GTI 1992 יחיד במינו בארץ

פולריס ריינג'ר 2005

פורסם

מכות קטנות נוהגים לסדר ללא התערבות הביטוח בדרך כלל, נכון?

לא הבנתי למה כל כך רצית לערב את הביטוח. הרי ההשתפות עצמית הייתה יכולה להגיע לגובה עלות התיקון.

והפוליסה בשנה שאחרי זה הייתה עולה.

אני צודק?

פורסם

שמע המקרה (הזה לפחות) הוכיח שמה שעשיתי הוא בסדר.

כי אם הייתי מסכים ללכת איתו למוסך הייתי משלם על המכה שלא עשיתי וזה היה עולה ..

אני בכל אופן עידכנתי את הסוכן ביטוח שלי ולפי דעתו ההשתתפות העצמית פה תיהיה שולית מאוד אם בכלל תיהיה כי כולה עשיתי לה שיפשוף של 5 ס"מ שווקס פוליס וצביעה מעלימים אותו לגמרי.

אז בגלל המקרה הקטן הזה לא נראה לי שהפוליסה שלי תעלה ..

יוגב

פורסם

אני שואל את זה כי לפני איזה חודש גםאני דפקתי איזה מישהו בטעות, שברתי לה את הפנס ודווקא התעקשתי לא לערב את הביטוח.

מכיון שאני נהג צעיר וחדש ידעתי שזה ישר יעלה את מחיר הפוליסה והעדפתי לסגור את זה ב200-300 שקל, כמה שעולה פנס.

בסופו של דבר קניתי לה פנס חדש מפירוק, שעלה 85 שקל.

פורסם

צחי 1 רשמתי לך בהודעה שלי שההשתתפות עצמית פה תיהיה שולית אם תיהיה כי זה כולה שיפשוף של 5 ס"מ..

לפי דעתי השמאי רכב שיראה את זה יצחק שבכלל הוא בא.

יוגב

פורסם

יוגב, אם ההשתתפות העצמית שלך היא 1000 ש"ח לדוגמא, והנזק הוא 1100 ש"ח, עדיין תשלם 1000.

אתה תמיד תשלם את ההשתתפות העצמית במלואה, בלי קשר או יחס לנזק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בסדר אני ישלם את ההשתתפות העצמית שלי אין לי בעיה עם זה.מה שאני פגעתי אני ישלם (הגיוני לפי דעתי..).

אבל הבחור שפגעתי באוטו שלו שלא יתחיל להמציא פגיעות שלא עשיתי , הוא בסוף יגיד שעשיתי לו פגיעה בשאסי :roll:.

זה מה שעצבן אותי שהוא בא לעשות עליי קומבינה בזמן שאני הייתי הכי הוגן שיכולתי להיות.

בגלל זה גם לפי דעתי זה לא היה אפשרי ליסגור את זה אצל פחח בלי לערב את הביטוח כי הוא "חושב" שעשיתי לו דפיקה שממש לו הגיוני שהגעתי לשמה .

יוגב

• תוכן חדש...