Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בעיקרון, המנוע לא זקוק לשיפוץ. אבל זה לא אומר שהוא לא יעבור בכל זאת :twisted:

ויני משופצת בלי פשרות. כל דבר שהוא לא מושלם יוחלף במידת האפשר, או ישופץ במידת הצורך.

עד שהבונבון הקטנה תהיה מושלמת (לא שאפשר להגיע לשלמות, אבל בהחלט אפשר לנסות...)

רועי.

תודה לכולם :-)

מדהים...

:mm_yeah:

פורסם

ויני זה קיצור של וינאלה (Vignale). לאוטוביאנקי אני קורא ביאנקי.

ול-106? אין לה שם, למכוניות מודרניות אין מספיק אישיות בשביל זה :wink:

לעידן: ויני היא וינאלה גאמין, גרסת רודסטר בייצור מוגבל לפיאט 500. היא יוצרה על-ידי אלפרדו וינאלה

בסוף שנות ה-70, על בסיס מכלולי ה-500 ספורט (22 כ"ס אימתניים במקום 17.5 ב-500F :razz: ).

הגאמין אמורה להיות גם מעט קשיחה מ-500 רגילה, ועם משקל עצמי מופחת (450 ק"ג~ במקום 520)

היא לכאורה זריזה יותר. לכאורה. בפועל כבר בימיה היא נחשבה לאיטית מדי, עובדה שפגעה במכירות.

היא נמכרה במספרים קטנים מאוד (ככל הנראה פחות מ-300 יחידות), מרביתן עם הגה ימני בגלל עסקה

כושלת שעשה איש עסקים בריטי מפוקפק.

כמו שכתבתי באחת ההודעות הקודמות, בשנת 1969 וינאלה מכר את הסדנה לדה-טומאסו, שהיתה אז בבעלות פורד.

שלושה ימים מאוחר יותר, הוא נהרג בתאונת דרכים שעה שנהג במזראטי שלו. איזה "צירוף מקרים" :???:

פורסם

לא ידעתי שפיאט 500 שוקלת 520 ק"ג, זה יותר מהפרינץ 3 שלי, ולי יש (כניראה) 30כ"ס...

ויני זה קיצור של וינאלה (Vignale). לאוטוביאנקי אני קורא ביאנקי.

ול-106? אין לה שם, למכוניות מודרניות אין מספיק אישיות בשביל זה :wink:

לעידן: ויני היא וינאלה גאמין, גרסת רודסטר בייצור מוגבל לפיאט 500. היא יוצרה על-ידי אלפרדו וינאלה

בסוף שנות ה-70, על בסיס מכלולי ה-500 ספורט (22 כ"ס אימתניים במקום 17.5 ב-500F :razz: ).

הגאמין אמורה להיות גם מעט קשיחה מ-500 רגילה, ועם משקל עצמי מופחת (450 ק"ג~ במקום 520)

היא לכאורה זריזה יותר. לכאורה. בפועל כבר בימיה היא נחשבה לאיטית מדי, עובדה שפגעה במכירות.

היא נמכרה במספרים קטנים מאוד (ככל הנראה פחות מ-300 יחידות), מרביתן עם הגה ימני בגלל עסקה

כושלת שעשה איש עסקים בריטי מפוקפק.

כמו שכתבתי באחת ההודעות הקודמות, בשנת 1969 וינאלה מכר את הסדנה לדה-טומאסו, שהיתה אז בבעלות פורד.

שלושה ימים מאוחר יותר, הוא נהרג בתאונת דרכים שעה שנהג במזראטי שלו. איזה "צירוף מקרים" :???:

NSU Club Israel

פורסם

אכן כן...

זה התחיל בסביבות ה-470 ק"ג לגרסה המקורית (שגם היה לה הספק נמוך יותר - 13 כ"ס בלבד:loco: ), ועלה עם

השנים בגלל תוספות אבזור ושינויים מכניים ל-520 ק"ג. הכבדה מכולן היא הגרדיינרה (סטיישן), ששקלה כ-550 ק"ג.

פורסם

בסוף שנות ה-70(?), על בסיס מכלולי ה-500 ספורט (22 כ"ס אימתניים במקום 17.5 ב-500F :razz: ).

אולי סוף שנות ה-60 ? (ויני עם רישוי מ-72 והשניה שארץ עם רישוי מ-79 שתיהן אני מנחש לא עברו רישוי בשנת ייצורך אלא יובאו ביבוא אישי כמשומשות, האם אני צודק ?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זו כמובן טעות, הכוונה היתה לשנות ה-60 (1967 עד 1970, ככל הנראה).

ויני אגב יוצרה ב-1969, אבל מסיבה כלשהי (יבוא אישי?) הרישוי משנת 1971 בלבד.

לגבי הגאמין השניה אני לא יודע תאריך רישוי.

פורסם

האם מדובר באותה מכונית מכונית כמו בתמונות שהעלתי?, ואם לא, אז איזה מכונית זאת בתמונות??

ולבעלים, כל הכבוד על ההשקעה בפרטים הקטנים ביותר.

מפגש של אלפא 006.JPG

מפגש של אלפא 007.JPG

מפגש של אלפא 025.JPG

פורסם

האם מדובר באותה מכונית מכונית כמו בתמונות שהעלתי?, ואם לא, אז איזה מכונית זאת בתמונות??

ולבעלים, כל הכבוד על ההשקעה בפרטים הקטנים ביותר.

תמונות מוקטנות שצורפוhttp://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=43031&stc=1&thumb=1 http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=43032&stc=1&thumb=1 http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=43033&stc=1&thumb=1

זה לא אותה המכונית זו המכונית הזו בדיוק!!!

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

תודה על ההסבר,

מוזר שלא הכרתי את הדגם הזה מקודם.

בכל מקרה, בהצלחה בפרוייקט ומחכה לראות אותה במפגשים (:

פורסם
התמונה צולמה לפני שנתיים +-.. מה עבר על האוטו המסכן מאז שהוא צריך כזה שיפוץ?
תקרא את ההודעה הראשונה בשירשור הזה, ואת ההודעות המקושרות אליה. כל התשובות שם. דרך אגב - האוטו הזה לא "מסכן" בכלל. הוא דווקא בר-מזל מאד.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...