Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמל של סיויוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סמלים ניתן להשיג מפירוק או חדש מהחברה.

אני ממליץ לך לא לשים שוב סמל מכיוון שהסמל של הונדה מאוד מבוקש בקרב הילדים שגונבים את הסמלים הללו.

המלצתי לך: לך לאוטו-דיפו או מקום בסגנון, תקנה מדבקה זהה לסמל (עולה כ-15 ש"ח) ולך לישון בשקט.

פורסם

באוטודיפו הבדסקות האלו יקרות, 35-40 ש"ח למדבקה,עדיף שתלך לחנויות לאיבזרי רכב שם תוכל לקנות אחת ב15-20 ש"ח. אין טעם שתקנה סמל חדש אלא אם כן תחבר אותו עם ניטים, לי גנבו כבר פעמיים סמל מההונדה. זה החסרון היחיד שיש ברכב הזה, יש ביקוש גבוה לסמל.

פורסם

אין להם לעשות עם זה כלום, זה הריגוש של "אולי יתפסו אותי"

"אני גונב", וכל מיני שטיקים מטומטמים כאלה.

ילדים- רוצים ריגוש??

לכו לסופרלנד על הרכבת הרים המפחידה, ותספרו לחבר'ה אח"כ איזה גברים יצאתם, לא צעקתם

ולא השתנתם במכנסיים אפילו לא פעם אחת :ladysman:.

משחיטי רכבים, אם אני תופס אחד מכם, לא תלכו לבית ספר שנתיים אחרי זה :twisted:.

משתתף בצערך, עדיף ללכת לפירוקיה לקנות ב-50 ש"ח סמל וזהו.

פורסם

אני לא מאמין שזה הריגוש של יתפסו, לא יתפסו... זה הרי ידוע שהרוב מעדיפים לא להתפס... :wink: יכולות להיות הרבה סיבות אבל הרבה פעמים זה סתם ונדליזם פשוט; בדיוק כמו לזרוק אבנים על מנורות רחוב, לעקור דברים וכו'... אותו הדבר. לפעמים זה סתם צרות עין ומלווה בשריטות לרכב...

את האמת, גם יכול להיות שזה קטע של "אני גבר-גבר" גנבתי סמל ולא תפסו אותי, עכשיו אני אראה אותו לחבר'ה..

ולפעמים זה פשוט "השלמת ציוד"... מישהו שגנבו לו והוא פשוט משלים מלאי..

פורסם

וואלה רסמי כל יום אני לוקח את האוטו מחנה יפה יפה...

וכל פעם חוזר בצוהריים ובודק אם הכל בסדר כי אני יודע שסמל של הונדה זה רק עניין של זמן דרך אגב הסמל היה מודבק עם סיליקון שחור של חלונות משהו שקשה להוציא...

*דרך אגב זה הדבר הראשון שעשיתי שקניתי את האוטו, הסיפור היה שהמוכר הוציא את הסמלים ושמר בצד כי ניסו לגנוב לו אותם וברכישה הוא נתן לי אותם, וראוי לציין שבאותו היום הלכתי למוסך ב.ג.מ. ירושלים וטיפלו בי יפה יפה!!! ואחד האחראיים הדביק וכביכול נתן את הטיפ לקטע הזה של הסמלים.

קיצור כנראה באמת יש איזה אחוזי רייטינג גבוהים לסמל של הונדה.... כל סיוויק שניה מחוררת מאחורה בגלל שגנבו את הסמל.... (השם ייקום דמו של כל סמל וסמל!!!)

ועוד משו.... לעזאזל מילא תסתכל על האוטו תתפאל אבל דחילק איך אתה מרשה בכלל לגעת באוטו!??! (והרכב הנ"ל מאוד יקר לליבי) רכוש שלך?? פשוט בושה שאין כדוגמתה!

ודבר אחרון, מי שחושב שלהונדה יש חסרונות חלילה... אז לא נראה לי... חוץ מטיפולי יוקרה במוסכים. שזה באמת מעצבן ואוכל את הלב.

ובכל מקרה אני עדיין :-(

Polo 2012

פורסם

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...