Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוי ואבוי...

דווקא, האוטו שהערסים הכי אוהבים באנגליה ממה שאני שמתי לב (רוני הולך להרוג אותי עכשיו) זה הסקסו

VTS/VTR...

עושים לה שיפורי "יופי" יותר גרועים מל306 הזאת...חבל שלא צילמתי זה היה מחזה מזויע!

פורסם

לא הייתי קורא להם ערסים...

שם, אלו(רובם לפחות) ששמים חישוקי 19' על סקסו עם מנוע ליטר, יודעים שהיא לא תזוז מהר ולא נכנסים לסרט רע שהם הכי-מהירים-בארץ-באח'שלו...

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם
שאתה מקבל ביטוח חינם - זה לעיתים הרבה יותר שווה מלקבל את הזכות להתגאות ב-H על הגריל.

לפי מיטב זכרוני , את הביטוח חינם הם קיבלו על הסקסו ולכן הם העדיפו אותה על ה106 GTI - העדפה כלכלית...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
לפי מיטב זכרוני , את הביטוח חינם הם קיבלו על הסקסו ולכן הם העדיפו אותה על ה106 GTI - העדפה כלכלית...

התכוונתי בכלליות כמובן, לא התייחסתי רק לפיג'ו, שהרי ידוע שהביטוח היה יוזמה של סיטרואן.

נכון שלסיוויק יש מקדם פוזה לא קטן, אבל שאתה מקבל ביטוח חינם, אתה מוכן לנסוע גם על קאיה פרייד (טפו!)

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
אמר בעל האסקורט אלף-מאה שנת 71 צבע חציל מסמיק :lol:
החציל המסמיק (בשאיפה לבננת-פשע) ימשיך לנסוע הרבה אחרי (אולי בגלל שאין לה ברקסים? :shock:) שהלבן ירד לך מהראלי...:lol:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

• תוכן חדש...