Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

206 מד טורים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, קניתי רכב לפני 4 חודשים בערך, 206 1400 שנת 99,האוטו במצב פצצה מכנית וחיצונית אבל שקניתי אותו המד טורים התחיל לזייף עד שיום אחד הוא פשוט נעצר.

אני יודע שזאת בעיה כללית של 206 מהשנים האלו אבל תיקון של המד עולה 500 שקל! אני סטודנט ואין לי כסף מיותר לזרוק על האוטו אבל זה חשוב לי כי זה צורם בעיניים....

מישהו פה בפורום נתקל בבעיה והצליח לסדר את זה בעצמו? האם זה רק שבר או משהו במד עצמו או שצריך להחליף איזה חלק? אני רוצה להבין מה הבעיה לפני שאני מפרק את כל הלוח שעונים.

אז אם מישהו נתקל בבעיה ותיקן אותה בעצמו או במוסך בבקשה תכתבו תגובה.

תודה רבה מראש

שלומי

פורסם

אם אתה סטודנט ולא רוצה לזרוק את הכסף, אז אל תתקן את זה להרבה אנשים אין אפילו מד-טורים.

לי לא היה עד מזמן. אני באמת מקווה שיש פה מישהו שיכול להגיד לך איך לעשות לבד, אם אין אחד כזה אז עדיף שתעזוב ולאט לאט אתה תתרגל :) .

Polo GTI 2013 APR stage 1

פורסם

לא רמזתי אפילו שאני לא יכול לנהוג בלי זה או שאני משתמש בזה,אז אל תזרוק תגובות בלי תוכן! שאלתי איך ואם אפשר לתקן את זה.

זה מפריע לי בעין כי אני אוהב שהכל עובד.

אם מישהו כן יודע ויכול לעזור.

תודה

פורסם

"לפני שאני מפרק את כל הלוח שעונים."

האם זה איום????

לדעתי שאל בPSI בטח זה קרה שם גם למשהו.....ובוא יכול להגיד לך אם זה חלק או חיבורים וכו....

פורסם

דבר ראשון, אין צורך להיות אגרסיבי.

דבר שני, אל תיגע תפרק את האוטו מבלי לדעת מה אתה עושה - אתה יכול לעשות יותר נזק מתועלת.(ואם אתה יודע אז סלח לי באמת)

דבר שלישי, מצד אחד, אתה אומר לנו שאין לך כסף לתקן את התקלה, ומצד שני אתה מאוד רוצה לתקן את זה. עצה? אם תפתח את הדאשבורד עם מברגה וטסטר, ותעשה איזה קומבינה שתחזיק בדיוק שבועיים - לא יתן לך שום דבר.

דבר רביעי, לך למכון ספידומטרים שיתנו לך הערכת מחיר, לך אפילו לכמה מכונים, שיתנו לך הצעת מחיר, ותעשה אתה את השיקולים שלך.... קח בחשבון שזאת לא בעיה שתחזור על עצמה בזמן הקרוב, ככה שזאת הוצאה, שנכראה תהיה חד פעמית על הרכב הזה.

כמו כן אתה תמיד יכול לקחת קצת איזולירבאנד חבלה ולכסות את הטאקומטר עד שיהיה לך עוד כמה גרושים בעו"ש, ואז תקלף ותתקן.

בברכה,

שלד(שמקווה מאוד שחמומי המוח לא מתעצבנים עליו)

פורסם

מאיפה אתה?

יש בראשון באזור התעשיה הישן מרכז הספידומטר(משהו כזה)

תבדוק אצלו אם הוא יוכל לטפל לך בבעיה

מגאן קופה 1.6

פורסם

היגיון בריא אומר, כל המכלולים באוטו אמורים לעבוד!!

מעצבן לחשוב ששעון טורים שיושב ממש מול העיניים לא יעבוד!!

תמשיך לחפש במחיר הגיוני, לא חייב במוסך יכול ליהיות חשמלאי יפתור לך בקלות את הבעיה.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...