Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעה, Doron_Z כתב:

מעדיף בכל יום רכב מושך יותר ומעניין יותר חיצונית עם קצת מוזרות/קטע בעיצוב מאשר שיממון מוחלט והרמוני. 

איך להגיד שאני אוהב את העיצוב של המולטיפלה בלי להגיד שאני אוהב את העיצוב של המולטיפלה. גאון.

אגב, אני לחלוטין איתך (חוף מהמולטיפלה)

עריכה אחרונה על ידי GTאי
  • מצחיק 5
פורסם

צבע יכול להשפיע הרבה.
אמרת שאתה לא אוהב את האדום, האצ' באדום נראית טיל!
האמת שגם בכחול הכהה היא נראית טיל!
אני מעדיף את ההאצ' גם בצבעים שפחות מחמיאים לה (צבעי פסטל), אבל גם הסדאן נראית טוב.
Turbo vs NA : r/mazda3

• רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

שקלתי את הכחול הזה לרגע, הבעיה היא שהוא יפה רק באור ישיר , אחרת הוא כמעט שחור. אפשר לראות את זה בצילום עצמו, הבט בדלתות 

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם
לפני 21 שעות, mcshmupi כתב:

שקלתי את הכחול הזה לרגע, הבעיה היא שהוא יפה רק באור ישיר , אחרת הוא כמעט שחור. אפשר לראות את זה בצילום עצמו, הבט בדלתות 

הבעיה הכי גדולה של צבעים כהים זה שאחרי יום הם מאבדים את הפואנטה שלהם, מרוב אבק. ואז אין טעם בזה שהצבע יפה. ואין ספק שהצבעים הכהים יפים, כשהם נקיים. 

חוץ מזה, אין על הצבעים של מאזדה - במיוחד הכהים. אני עם CX-5 2023, נורא רציתי את האדום העמוק שלהם (אבל אשתי פסלה מיידית), או את האפור/כחול "מעונן": 

2022-mazda-cx-5-review-for-those-who-think-young.thumb.webp.fe0e07e2f2e6479b6a142842c71b26bc.webp

בסוף הבנתי שאם לא צבע מיוחד, אז אלך על הכסוף (כי לבן יותר מדי משעמם) כי בכל זאת הוא שימושי. ואפילו הכסוף של מאזדה שונה במקצת מהיצרנים האחרים. קצת כהה ועמוק יותר. 

אני הייתי בוחר בצבע כהה במידה ואני חונה בחניון תת קרקעי באופן קבוע, במיוחד אם זה גם בבית וגם בעבודה. אם לא? חבל על הצבע... 

פורסם
לפני שעה, Eyal Amzleg כתב:

לגבי המאזדה, נראה שיש כאלה גם יד ראשונה 0 ק"מ

יש כמה יחידות של הטורבו סדאן ספיריט באתר Direct (דלק מוטורס), יד 00, ב-178K כולל צבע.

מחיר לא רע.

• אהבתי 1

פורסם

זאת מתיחה לדגם האירופי,

חוץ מזה, מאוחר מדי בשבילי...

בתאריך 16.5.2026 בשעה 09:47, Avia כתב:

יש כמה יחידות של הטורבו סדאן ספיריט באתר Direct (דלק מוטורס), יד 00, ב-178K כולל צבע.

מחיר לא רע.

זה באמת מחיר לא רע אבל אני העדפתי את הפרמיום 

בתאריך 16.5.2026 בשעה 08:43, yohai71 כתב:

או את האפור/כחול "מעונן": 

אז למה בסוף העדפת כסוף?

אגב, ה308 שלי היתה כסופה וכסוף בהחלט גדל עלי. מה גם שזה הצבע של מרצדס ופורשה...

פורסם
לפני כשעה, mcshmupi כתב:

אז למה בסוף העדפת כסוף?

כי הצבע הזה נראה מגעיל כשהוא מלוכלך, וכסוף בכל זאת פרקטי יותר (ועדיין פחות משעמם מלבן). 

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

טוב, זה כבר לגמרי עניין של טעם.

אישית הייתי הולך על ההאצ'בק בכחול כהה, אבל מה זה משנה לצורך העניין? אני לא זה שקונה את הרכב...

אין ספק שהסדאן יראה סולידי יותר שזה גם יתרון וגם חיסרון, תלוי לאן מכוונים. אותו דבר הצבע. מי שיש לו סבלנות לשטוף כל שבוע את האבק יהנה מצבע מיוחד, אבל מי שרוצה שההתעסקות שלו ברכב תהיה בעיקר נהיגה, עדיף לו צבע פחות מפונק.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 שעות, `Infinity כתב:

הודיעו על מתיחת פנים ל 3, יחסית מינורית אבל אם אין לך לחץ להחליף אני הייתי מחכה

https://www.icar.co.il/news/hjlzkw71me/

ממש לא עדכון ששווה לחכות למענו לטעמי. בקושי שווה אזכור, רק מטריקס לד. ואל תצא מנקודת הנחה שדלק לא יעדכנו את המחירון שלו מעלה אחרי העדכון, לפחות ככה הם עשו במיאטה על כל רענון 🥲

פורסם
לפני 45 דקות, SlowRide כתב:

טוב, זה כבר לגמרי עניין של טעם.

אישית הייתי הולך על ההאצ'בק בכחול כהה, אבל מה זה משנה לצורך העניין? אני לא זה שקונה את הרכב...

אין ספק שהסדאן יראה סולידי יותר שזה גם יתרון וגם חיסרון, תלוי לאן מכוונים. אותו דבר הצבע. מי שיש לו סבלנות לשטוף כל שבוע את האבק יהנה מצבע מיוחד, אבל מי שרוצה שההתעסקות שלו ברכב תהיה בעיקר נהיגה, עדיף לו צבע פחות מפונק.

לשטוף זה סוג של תרפיה. 
ומאז שהתחלנו את השיחה הזאת שמתי לב שההאצ'בקים של ה3 תמיד נראו מוזר, בכל 4 הדורות.
אני מעדיף האצ'בק על סדאן באופן כללי אבל מעדיף סדאן במאזדה 3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לי השטיפה היתה תרפיה במשך 15 שנה עם רכבים לבנים, אבל מאז שעברתי לרכב שחור כל יום אובך וכל קקי של ציפור מציקים לי יותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...