Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר הרבה זמן שאני חושב לקנות נינג'ה גריל 

אני מסתכל בגוגל אני רואה מחירים ב 600 עד 1100 שקל

מה ההבדל בין הדגמים? 

או בכלל כדאי לקנות מנגל גז (יש נקודת גז במרפסת)??

פורסם

נינג׳ה גריל ומנגל גז הם מכשירים מאוד שונים.

מנגל זה יותר לכמויות ולאירועים, נינג׳ה גריל נוטה להיות בתוך הבית בשימוש יומיומי של כמויות קטנות בזריזות.

תנסה לכוון אותנו עם הטעם / מטרה :)

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נראה לי שאם זו ההתלבטות שלך אתה צריך להתלבט בין מנגל גז לנינג'ה Woodfire, שגם לו יש מספר גרסאות אבל הוא מאפשר לעשות בשר טוב, מגיע לטמפרטורות גבוהות יותר לצלייה ואף מאפשר לעשן בשר.

פורסם

אנחנו לא קניבורים מיוחדים או כאלו שחשוב להם לבדוק בטמפרטורה את מידת העשיה של הבשר. אוהבים לאכול בשר כחלק מתפריט שבועי

הסיבה שאנחנו לא עושים הרבה על האש זה בגלל כל התהליך של הדלקת הפחמים ולא עקרוניים כ"כ על ההרגשה של בשר על האש

אולי לא הבנתי אבל אמרו לי שנינג׳ה גריל נותן אפקט של בשר על האש (אולי זה הסוג של woodfire)

פורסם

אז נינג'ה. תתחדש ותיהנה 😃

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

אז בהחלט נינג'ה...

Woodfire זו סדרה מתקדמת יותר ויקרה יותר, שנותנת צלייה בטמפרטורה גבוהה יותר ואפשרות להוסיף שבבי עץ לקבלת בשר עם ניחוח עשן (עד מעושן ממש) ובמצב כזה הוא יושב מחוץ לבית (מרפסת למשל).

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

אם זה השיקול, אז נינג'ה. בלי להתלבט.

שים לב שיש בשוק הבדלי מחיר לאותו דגם. זה בגלל יבואן רשמי או מקביל.

אנחנו מפעילים מחוץ לבית כי מזמן התייאשתי מלנקות אותו. מנקה רק את משטחי וכלי הבישול. 

מבחינה זו, זה המכשיר עם הנדסת האנוש אחת הגרועות שיש. 

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
לפני 7 דקות, sorvall כתב:

אנחנו מפעילים מחוץ לבית כי מזמן התייאשתי מלנקות אותו. מנקה רק את משטחי וכלי הבישול. 

מבחינה זו, זה המכשיר עם הנדסת האנוש אחת הגרועות שיש. 

לא הבנתי, למה?

הוא מוציא עשן בבית או מה? כשאתה מוציא חלקים לנקות הוא מלכלך את השיש או מה?

תסביר בבקשה

פורסם

עוקב.

woodfire גם שוקל לרכוש, רוצה בשר עם טעם כמה שיותר קרוב לעל האש. עושה בבית ולא בחצר

עד כמה המכשיר עושה את העבודה? איך הניקוי שלו?

פורסם
בתאריך 2.4.2026 בשעה 15:49, גולדן191 כתב:

לא הבנתי, למה?

הוא מוציא עשן בבית או מה? כשאתה מוציא חלקים לנקות הוא מלכלך את השיש או מה?

תסביר בבקשה

חוץ מהפלנצ'ה שלו והסלסלה, שנכנסים למדיח ומגש איסוף שומן, השאר לא פריק. את הסחל'ה שנדבק מהבשר מאוד לא נוח לנקות וקשה להגיע לכל האיזורים המלוכלכים. יש לנו 2 נינג'ה. אחד רק לצ'יפס שעובד גם בבית ושני עם מעשנה שרק בחוץ. בגלל הליכלוך שנדבק.

• אהבתי 1

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

עשו פה סלט.

ה WOODFIRE זה לא מנגל ולא תחליף למנגל - זה טאבון. המכשיר מיועד ל-2 דברים (לדעתי זה או-או ולא גם וגם, כי זה יסריח את המכשיר);
א. פיצות
ב. צליה של בשר + עישון (מסופקת עם המכשיר תבנית יציקה כבדה לצורך העניין ואביזרים לעישון עם מתקן ייעודי).

נינג'ה גריל זה פתרון ALL AROUND גם לחימום או בישול או אפיה של כל דבר שאתה רוצה (צ'יפס, שניצל, בורקסים, בשר וכו').

מנגל גז זה....מנגל.

(נ.ב. - יש לי את שלושת הנ"ל).

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חוששני שאיציק קצת עשה סלט נינגה.

יש שני דגמים שונים של נינגה woodfire, כולם מיועדים לשימוש חוץ. אחד זה תנור, בצבע אדום, שהוא סבבה כטאבון ואפשר גם לעשות בו בשרים מעושנים וכו, והשני נינגה גריל מיועד רק לבחוץ עם תוספת של מעשנה, ונדמה לי שמבנה שלו שונה מהנינגה גריל הרגיל. יש כבר כמה דגמים כאלה, אחד קטן, אחד גדול יותר ובחול יש דגמים עם חיבור לאפליקציה ותצוגה של הטמפ הפנימית של הבשר. הרעיון שיש מדחום שאתה תוקע בבשר, יכול לכוון את הנינגה גריל חעבוד איתו ובדגם הכי מתקדם גם רואה הכל באפליקציה, כרגע לא נמכר בארץ.

אני חושב שאיציק התכוון שאם אתה מתחיל להכין פיצות, ואז לעשות על זה בשר, בפיצה הבאה תקבל טעמי בשר.

נינגה גריל רגיל - הבנתי שזה כמו הדגמים הישנים של אפל - בכוונה מייצרים כמה דגמים שונים כל אחד עם יתרון וחסרון ולא אחד שמכיל את כולם....

פורסם
לפני 3 שעות, KipodYam כתב:

חוששני שאיציק קצת עשה סלט נינגה.

יש שני דגמים שונים של נינגה woodfire

צודק. יש WOODFIRE GRILL ויש כמובן WOODFIRE טאבון.

שניהם נקראים WOODFIRE ושניהם גם משחקים תפקיד של מעשנה ולכן זה מבלבל.

ע"מ לא להתבלבל נגיד שאחד מהם זה טאבון והשני זה גריל.

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)
בתאריך 30.3.2026 בשעה 08:12, עדי-אל כתב:

כבר הרבה זמן שאני חושב לקנות נינג'ה גריל 

אני מסתכל בגוגל אני רואה מחירים ב 600 עד 1100 שקל

מה ההבדל בין הדגמים? 

או בכלל כדאי לקנות מנגל גז (יש נקודת גז במרפסת)??

אם אתה מחפש פתרון קומפקטי all-in-one למטבח, ואתה לא צריך להכין כל יום ארוחות ל-5+ איש, לך על הדגם ה"פשוט":

https://ksp.co.il/web/item/141517

אפשר להכין בו בשר, מפרגיות, דרך נתח כתף בקר ועד אנטריקוט (יוצא לא פחות טוב מ"על האש"), תפוחי אדמה, אנטיפסטי, פילה סלמון ועוד.

אפשר להגיד שהוא מחליף את התנור וגם נותן מענה חלקי לשימוש בכיריים או גריל. במכשיר עצמו יש אופציות של גריל, אפייה, טיגון אוויר ועוד.

היתרונות זה קומפקטיות, פשטות ההפעלה, מהירות יחסית (סטייק בדקות בודדות, אפשר גם בלי להפשיר מראש), וגם ניקיון פשוט וקל - החלקים המתפרקים ניתנים לניקוי במדיח, ואת שאר המכשיר אפשר פשוט לנגב עם נייר לח/מגבון.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

• תוכן חדש...