Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני לא מומחה כמו אדי, אודיו קינג והשאר אבל אני באתי מאותו מקום בדיוק כמוך, מערכת של פניו סבירה + והרגשתי שהיא לא ממצה את עצמה מה עשיתי בסוף? היה לי במחסן HU ישן של פיוניר - AVH215BT משהו כזה, לא אנדרואיד ולא כלום. אבל מכשיר לסאונד, איכותי, קרוסאובר, TC, והאמת? בשניה שהוא נדלק - לא נגעתי בכיוונים בכלל הסאונד ברכב השתפר פלאים! אז כן החוליה החלשה זה הHU הסיני (היה לי משהו שבא עם הרכב) *עם כל המתאמים שבעולם, הזמנתי מחול צמות וaxxess כדי לשמר את השליטה מההגה - בסופו של דבר, עם כל המתאמים וCANBUS, אמרתי שהכל יז***ן - שלא תהיה מצלמת רוורס, שלא יהיה שליטה מההגה, תן לי סאונד טוב - הסתדרנו על השלט של פיוניר ובלי מצלמות רוורס שנים, נשרוד ללא

עריכה אחרונה על ידי trip_88

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 3 דקות, trip_88 כתב:

אז לפחות במקרה שלי — החוליה החלשה הייתה ה־HU הסינית (גם אצלי משהו גנרי שבא עם הרכב).

מה שלומך חן? 

הבאלנו עדיין נוסעת? עדיין קיימות בה יריעות העופרת? 

חוזקה של שרשרת תמיד כחוזקה של החוליה החלשה. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

הכל טוב אדי מה שלומך? 
 לא איפה... הבלאנו מתה מזמן, עברתי המון בחיים מאז....   

עריכה אחרונה על ידי trip_88

פורסם

סתם ניחוש פרוע - משאבת מים או איזושהיא רצועה שהלכה - מנוע שהתחמם וסוף הסיפור? 

בכל מקרה - כמוך כמוני - עברנו הרבה. מחזיר את השידור לאולפן בכל מקרה לפותח השרשור אם ירצה לעדכן. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...