Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מוצא את עצמי מחפש רכב כבר כמה שבועות ולא מוצא רכב נורמלי ואם כן מצאתי הוא כבר נתפס, אז אחרי כמה שבועות החלטתי לעלות הילוך, בניתי לעצמי בוט שיעדכן אותי מיד כשמודעה חדשה עולה,

אוקי אני מקבל הודעה מהבוט על רכב חדש, ואחרי דקה מרגע שהמודעה עלתה המוכר מציין שכבר התקשרו אליו לפני "כבר 8" ואני לא מצליח להבין, הרי רק עכשיו המודעה עלתה,

ואז ניסיתי למצוא מידע על זה בגוגל ונתקלתי בכתבה: "מה קורה ביד 2? הסוחרים מקבלים קדימות - והציבור נותר עם שאריות"

https://www.mako.co.il/news-money/consumer/Article-690e882977d3891027.htm

בעצם לפני שהמודעה עולה לאתר, הסוחרים מקבלים קדימות של כשעה..

מה אתם חושבים?

עריכה אחרונה על ידי ariel44
  • מעניין 1
פורסם (נערך)

סוחרים מתקשרים לאנשים, אבל מציעים מחירים נמוכים ממה שבפועל האנשים יכולים למכור.

יש לי רכב בן 12 עם 46K ק"מ בערך, אני יכול למכור ב-10K ש"ח מעל המחירון (לא באמת כי אין לי היסטוריית טיפולים, נניח והייתה היסטוריה, כי אני מטפל עם חבר מכונאי ואין היסטוריה של מוסך ב-3 שנים האחרונות כמעט)

אבל סוחר היה מציע רק 2K מעל המחירון ולכן לא הייתי מוכר לו.

סתם דוגמא..

אופציה אחרת זה לחפש אוצרות דרך פה לאוזן, מכיר מישהי שמכרה ככה יאריס בן 3 לבת של שכנה מבניין קרוב כי אותה המישהי מחליפה אוטו כל 2-3 שנים (חרדות ממוסכים וכדומה)

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • אהבתי 1
פורסם

הפתרון הפשוט הוא לבא ספיישל לראות מי שבא ראשון ומדבר בגובה העיניים יש לו יתרון

בזמנו כשקניתי את הפאביה דיזל האהובה, המוכר היה מיישוב סמוך לנתיבות, אז לקחתי רכבת ממודיעין מרכז דרך ת''א עד תחנת 'להבים' והמוכר בא לאסוף אותי, תוך רבע שעה של בדיקה ונסיעת מבחן כבר העברנו בעלות באיזור אישי

האדם השני שרצה לקנות היה מאבו גוש והתקשר ושאל 'איך נמכר הרי אין דואר ב 9 בערב?' ..

מסקנה: רכב טוב ומבוקש שבאת ראשון הרווחת כי המוכר פחות אוהב להתעסק..

• רעיון טוב! 1

משתדל לעזור

פורסם

רוב האנשים פשוט רוצים למכור כמה שיותר מהר, לכן הראשון שמתקשר אליהם שזה בדרך כלל סוחר, הם פשוט מוכרים לו.
כן יש מקרים שבעלי רכבים לא אוהבים למכור לסוחרים,  אבל הבעיה היא שהרכבים השמורים / ק"מ סביר / מטופלים קבוע, נתפסים עוד לפני שהם בכלל מתפרסמים לכולם,

כלומר ההיצע הרכבים הנורמלי מצטמצם מאוד עד שהם בכלל מתפרסמים לכולם

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, ariel44 כתב:

אבל הבעיה היא שהרכבים השמורים / ק"מ סביר / מטופלים קבוע, נתפסים עוד לפני שהם בכלל מתפרסמים לכולם,

כלומר ההיצע הרכבים הנורמלי מצטמצם מאוד עד שהם בכלל מתפרסמים לכולם

אם מדובר ברכב יפני, שנמכר במצב טוב בגלל סיבה כזו או אחרת, אני מכיר טוב את הסיבה של "חרדות מוסכים" (קרובת משפחה) ככה שלא מפתיע אותי שהרכב נמכר לבת של שכנה מבניין אחר שלה,

ברור לי שזה בכלל לא צריך להגיע ליד2 או משהו כזה אלא עף מפה לאוזן.

אבל אם זה צרפתיה אולי מפה לאוזן לא יעבוד. גם צרפתיה עם נניח 45K ק"מ או 70K ק"מ וכאלה. ואז תהיה הזדמנות.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם (נערך)

אני קניתי רכב לפני שנה וישבתי חזק על יד 2. 

חייב להגיד שכל רכב שעלה מהסוג שעליתי לא נמכר מהר מדי ותמיד כשהתקשרתי בעלי הרכב היו די נוקשים במחיר, במיוחד בהתחלת המכירה, לכן אני בספק שסוחרים קונים במחיר זול את כל המכוניות הטובות במחיר נמוך. אולי הם קונים אותם במחיר מבוקש או מאוד קרוב לכך, אבל לא מאוד זול. רוב האנשים לא טיפשים. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני שעתיים, ניקו פ. כתב:

תמיד כשהתקשרתי בעלי הרכב היו די נוקשים במחיר, במיוחד בהתחלת המכירה, לכן אני בספק שסוחרים קונים במחיר זול

סוחרים עושים מניפולציות שאתה לא עושה, כשהם מזהים פוטנציאל רווח.

הלוואי שהיתה דרך לדעת את המחיר האמיתי של המכירה, ולעשות מזה משהו כמו "מחירון יד2", ואח"כ לנרמל את זה לקונים פרטיים וקונים סוחרים.

פורסם
לפני 11 שעות, גולדן191 כתב:

אבל אם זה צרפתיה אולי מפה לאוזן לא יעבוד. גם צרפתיה עם נניח 45K ק"מ או 70K ק"מ וכאלה. ואז תהיה הזדמנות.

מצאתי מודעה של פיג'ו 301 1.6 בנזין עם 72K ק"מ 2014 על השעון יד ראשונה אישה מבוגרת, היסטוריית טיפולים מלאה במורשה. לפני כשבוע, שראיתי את המודעה ישר הצעתי לחבר שחיפש רכב הוא רכש אותה עבור 12K ש"ח.

עסקה שווה (אבל הצבע של הרכב היה שרוף בגג מהשמש שהכתה עליו..)

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, Deutz912 כתב:

מצאתי מודעה של פיג'ו 301 1.6 בנזין עם 72K ק"מ 2014 על השעון יד ראשונה אישה מבוגרת, היסטוריית טיפולים מלאה במורשה. לפני כשבוע, שראיתי את המודעה ישר הצעתי לחבר שחיפש רכב הוא רכש אותה עבור 12K ש"ח.

עסקה שווה (אבל הצבע של הרכב היה שרוף בגג מהשמש שהכתה עליו..)

נשמע לי עסקה ממש טובה אם המנוע תקין.

פורסם

לפי דעתי כן, אך ויש אבל גדול. השאלה היא באיזה דגם ובמה מדובר יש לא מעט דגמים שלא נמכרים ויוצאים מסריחים רק בגלל הלוגו של המכונית.

אבל הלוחש למכונית אמר הכל והוא צודק באופן כללי. פשוט צריך למצוא שיקוץ כלשהו כמו הפיגו 301 שנכתב עליה כאן. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...