Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין צרכים מיוחדים.. אינטרנט ביתי של 100\1000 זה די והותר.

יש להם חבילה ב 95 ש"ח כולל נתב - כמה עשרות שקלים פחות מאחרים.

מישהו התנסה לחיוב או שלילה?

פורסם

אני בגילת כחודש וחצי. אולי חודשיים.

עד עכשיו, הבעיה היחידה שנתקלתי בה, זה ה-WIFI של הראוטר. יש לי בעיה שמכשירים יחסית ישנים מתנתקים פתאום מהוויפי.

בד"כ כיבוי והדלקה מחדש של הראוטר פותר את הבעיה.

אני לא יודע אם זאת בעיה של הראוטר או של המכשירים הישנים (במכשיר חדש זה לא קורה).

זה מטריד, אך לא ברמה שאני אטרח לפנות לגילת. עדיין לא.

פורסם

אני כמה חודשים על חבילה של 59 שקלים, 1G ראוטר פרטי וממיר סיב מאליאקפרס.
אין בעיות בינתיים, הם בתשתית בזק.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

בעבר שקלתי להצטרף אליהם ועקבתי אחרי פורום מתמחה בסיבים. יש מרוצים ויש שלא. הבדיקה הנכונה לעשות לדעתי זה לבדוק עם השכנים אם יש מחוברים ומרוצים.

פורסם

הבן שלי חיבר את החם שלי ואת החם של אישתו (עבור העובדים הזרים). מדווח שההתקנה היתה זריזה ובמקרה אחד של תקלה השירות טוב. דומני שההתקנה עם מתאם סיב ומודם פרטי, כך שאין חוו״ד על המודם המסופק על ידם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

הבן שלי חיבר את החם שלי ואת החם של אישתו (עבור העובדים הזרים). מדווח שההתקנה היתה זריזה ובמקרה אחד של תקלה השירות טוב. דומני שההתקנה עם מתאם סיב ומודם פרטי, כך שאין חוו״ד על המודם המסופק על ידם.

כמובן סבא של אשתו

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איתם שנה וחצי, מתאם סיב מעליאקספרס, ראוטר פרטי

אחרי החצי שנה המחיר עולה, צריך לבקש מהם הנחה, לא הסכימו מתחת ל 80, זה מה שאני משלם

מבסוט, מבחינת תקלות, אין בכלל. ושישאר ככה (מבוסס סיב בזק, חיוג pppoe זה אומר תשתית בזק נכון?)

מישהו מקבל מהם מחיר יותר טוב לאחר שנה+ אצלם?

פורסם
לפני שעתיים, גולדן191 כתב:

אחרי החצי שנה המחיר עולה, צריך לבקש מהם הנחה,

זה תלוי בחבילה/ מבצע שהיה כאשר התחברת. במבצע כיום של 95ש"ח -> זה מחיר שהם התחייבו עליו ל"כל החיים".

לפני 18 שעות, guya72 כתב:

עד עכשיו, הבעיה היחידה שנתקלתי בה, זה ה-WIFI של הראוטר. 

רק בשביל לחדד את הנקודה.

1. זה ראוטר שגילת סיפקו.

2. עובד ב-WIFI 6.  עכשיו הסתכלתי באתר שלהם, וראיתי שיש אפשרות שדרוג לראוטר עם WIFI 7 בתוספת 10 ש"ח לחודש.

פורסם

איתם שנתיים וחצי.
אני עם ציוד פרטי.
משלם על חבילה של 1000\250 + כתובת IP סטטית 115 ש''ח.
בינתיים 0 תקלות, מרוצה מאוד.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 21 שעות, avngas כתב:

בעבר שקלתי להצטרף אליהם ועקבתי אחרי פורום מתמחה בסיבים. יש מרוצים ויש שלא. הבדיקה הנכונה לעשות לדעתי זה לבדוק עם השכנים אם יש מחוברים ומרוצים.

תוכל לצרף קישור?

תודה 

לפני 6 שעות, גולדן191 כתב:

מבסוט, מבחינת תקלות, אין בכלל. ושישאר ככה (מבוסס סיב בזק, חיוג pppoe זה אומר תשתית בזק נכון?)

ppoe זה פרוטוקולי חיבור שקיים בכל חברה לא רק בזק

לפני 3 שעות, guya72 כתב:

2. עובד ב-WIFI 6.  עכשיו הסתכלתי באתר שלהם, וראיתי שיש אפשרות שדרוג לראוטר עם WIFI 7 בתוספת 10 ש"ח לחודש.

אין היום כ''כ הרבה מכשירים שתומכים בזה אז זה די מיותר

פורסם
בתאריך 4.12.2025 בשעה 17:18, שחר 1 כתב:

חיפוש בפורום היה מביא לך את השרשור הזה

תודה על ההקפצה - מכיר את השרשור. שם זה חוויה של משתמש אחד (זוועתית ככל שתהיה) ולא התרשמות של כמה וכמה משתמשים.

פורסם
בתאריך 5.12.2025 בשעה 12:53, tan tan כתב:

אין היום כ''כ הרבה מכשירים שתומכים בזה אז זה די מיותר

Key Models with Wi-Fi 7 Support (or Confirmed for Future):
  • Samsung: Galaxy S24 Ultra, S25 Series, Z Fold 7, Z Flip 7.
  • Google: Pixel 8 Pro, Pixel 9 Series (Pixel 9, 9 Pro).
  • OnePlus: OnePlus 12, OnePlus 13.
  • Asus: ROG Phone 8 Pro, ROG Phone 9 Series.
  • Apple: iPhone 16 Series (expected), iPhone 17 Series (expected).
  • Vivo: X100 Series, X Fold 3 Pro.

נראה לי שכל הקשת מכסה..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ומה אתה עושה עם המהירויות האלה בתנאי בית? זה לא שימושי, מה גם שהגורם המגביל הוא השרתים אליהם אתה מתחבר. כמה זמן צריכה לקחת הורדת דף CF? כלום ורבע. אבל ממתינים בתור שניות ארוכות.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...