Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין, אהבתי. יוזמה טובה!

כמה הארות:

הניסוח השיווקי שלך אולי טוב שיווקית, אבל לא בדיוק "אמיתי"...

טרנטה היא פלטפורמת אנליטיקה צרכנית שנועדה לייצר שקיפות בשוק הרכב המשומש. המטרה היא לצייד אותך במידע מדויק,

מציע לשנות ל: העדכני ביותר במודעות המכירה

כדי שתוכל/י לקבל החלטות מבוססות נתונים במקום להסתמך על תחושות בטן או על ידע חלקי.

הפלטפורמה מרכזת עבורך את הנתונים הרלוונטיים, ומציגה אותם בפורמט ויזואלי וברור אשר קל לנווט בו. בעזרת תרשים מחיר מול גיל הרכב, תוכל/י לזהות בקלות את מיקומו של כל רכב בשוק ביחס למחיר הממוצע. כך, במבט אחד, תדע/י האם המחיר מוצדק או מנופח.

במקום לבזבז שעות על חיפושים ידניים ואימות נתונים, גם טרנטה לא מבצעת אימות נתונים...  טרנטה מרכזת את כל המידע הנדרש במקום אחד, חוסכת לך זמן יקר ומונעת טעויות ובכך מעצימה את הצרכנ/ית אותך! בתהליכי קנייה ומכירה של רכב משומש.

כל עוד אתה לא מציע שירות כלשהו (אימות מידע למשל), אל תדבר עליו כחלק מחווית הלקוח. 

אם אתה רוצה, נסה כן להוסיף אימות מידע- לכל הפחות בצורה של לינק נוסף לאתר של בדיקת שיעבוד או משהו בסגנון. 

הייתי מוסיף אולי לינק למחירון- אם מדובר על מודל עסקי, שווה אולי לבדוק היתכנות מול לוי יצחק להשתמש בנתונים שלהם באופן מסחרי (לקנות רישיון להציג) או לכל הפחות לתת לינק לאתר של לוי יצחק (עם הסבר שזה עשוי להיות כרוך בתשלום שאינו קשור לאתר שלך). 

הדבר האחד שאני הייתי רוצה לראות כלקוח לפלטפורמה זה תמונה מתוך המודעה שקופצת כשאני עומד על אחת מהנקודות. תמונה בימינו זה מסננת משמעותית מאד.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אני הייתי מקים את הפלטפורמה הזו, הייתי מתנסח בצורה הבאה:

טרנטה היא אתר (אפליקציה?) השוואת נתונים של רכבים משומשים שנועדה לייצר שקיפות בשוק הרכב המשומש. המטרה היא לצייד אותך במידע העדכני והנחוץ לך ביותר במודעות המכירה באתר המכירות הנפוץ ביותר, יד2.

כל זה נועד להקל עליך לקבל החלטות מבוססות נתונים ולקבל את התוצאה הכי טובה עבורך.

האתר (אפליקציה?) מרכז עבורך את הנתונים הרלוונטיים, ומציגה אותם בפורמט ויזואלי וברור אשר קל לנווט בו. בעזרת תרשים מחיר מול גיל הרכב, תוכל/י לזהות בקלות את מיקומו של כל רכב בשוק ביחס למחיר הממוצע. 

במקום לבזבז שעות על חיפושים ידניים, טרנטה מרכזת את כל המידע הנדרש במקום אחד, חוסכת לך זמן יקר ומונעת טעויות ובכך מעצימה אותך! בתהליכי קנייה ומכירה של רכב משומש.

הבדלים קלים בניסוח אבל לדעתי הם די משמעותיים. הכל עם שקיפות, ובמידה ותחליט להוסיף דבר מה (קישור למחירון, לא יודע מה עוד) תוכל להתיחס לזה גם כן בהמשך הטקסט. 

פורסם

קודם כל ברמה הלימודית 

אחלה כלי ואחלה שימוש בוויב קודינג

יש הרבה אופציות להמשיך מפה, השאלה מה הכיוון, האנליטיקה ממש עושה שכל אבל היא אמצע הדרך כי מייד קופצות לך מודעות ״ירוקות״ שאתה רוצה לבדוק,  ולמשל לחיצה על הגרף לא מאפשרת להגיע להמודעה הספציפית, אי אפשר לשים מגבלת מחיר ..

אבל אחי אחלה מימוש ליכולת טכנית 

ממש אהבתי

אם אתה רוצה להמשיך בכיוון הזה תנסה (בתשלום תלוי שימוש ותדירות) courser, github co-pilot

אם בא לך לקשקש על הנושא זמין בפרטי

פורסם

היי תודה!

משתמש בכל מה שכתבת בשביל הפרויקט.

אם נותנים דאבל קליק על הנקודה בגרף, המסך קופץ למודעה הספציפית...

אני תוהה איך באמת המשתמש אמור להבין את זה... אולי ב hover?

פורסם
לפני 13 דקות, ב.ס כתב:

אני תוהה איך באמת המשתמש אמור להבין את זה... אולי ב hover?

לדעתי ההובר אמור להקפיץ תמונה של הרכב מתוך המודעה. 

אני הבנתי את זה או אינטואטיבית או מתוך ההסבר שכתבת בהודעה המקורית- אני כבר לא זוכר, וזו אכן נקודה חשובה להתייחסות. צריך להסביר את זה איפה שהוא.

פורסם
לפני 9 שעות, חד אופן כתב:

הם קשוחים, אני בניתי תוסף שיושב על יד 2

ושולח את הנתונים למשומשת ומאגרי המידע הממשלתיים

אחרי כמה ימים נחסם לי האתר למשך חודש

איך נחסם לך האתר? איך הם יכולים לדעת שאתה שולח נתונים?  

פורסם (נערך)

במשך תקופה ארוכה כשניסיתי לפתוח יד 2

האתר לא נפתח והופיע לי שגיאה קלאסית של גוגל בסגנון 'לא ניתן לגשת' או משהו דומה

הם כנראה מזהים תעבורה חריגה מהכתובת שלי

תוך כדי הפיתוח פתחתי עשרות כרטיסיות אם לא יותר

ומעבר לכך התוסף משך את כל התמונות (מהכתובת המקורית של הנתונים, לא מהמודעה עצמה) של המודעות שפתחתי

ושלח לסריקה של AI

עריכה אחרונה על ידי חד אופן
פורסם (נערך)

חדשות טובות!

פתרתי את הנושא של החסימה באמצעות שירות צד ג׳ שעושה את זה עבורי תמורת סכום לא גבוה.

הכפלתי את מספר הדגמים - יש עכשיו הונדה סיוויק למי שהתעניין.

אשמח להתייחסות למי שמוכן.

https://taranta.lovable.app/

עריכה אחרונה על ידי ב.ס

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...