Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיבורית קבועה לרכב.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעצותיכם. יש לי ברכב דיבורית קבועה "מוטורולה ספיריט" שכנראה כבר עשתה את שלה. מעוניין להחליף אותה במכשיר דומה - עם הסים  שיש לי בספיריט. האם קיים בימינו משהו כזה ואם כן, איזה?

פורסם
לפני 46 דקות, Buki כתב:

מה הכוונה מכשיר דומה? שתהיה ממש ערכת טלפון פיזית באוטו?

כן, מכשיר בדומה לספיריט.

פורסם
לפני שעתיים, avz כתב:

האם קיים בימינו משהו כזה ואם כן, איזה?

לא קיים וגם הקטגוריה לא קיימת יותר. כל הדגם וחצי שתמכו ב3G יפסיקו לעבוד מינואר 26.

פורסם

@avz אתה מדבר על המכשיר מלפני 25 שנה שהיית מפעיל עם מכה על הראש? הנייד הטוב ביותר לרכב מעולם, פיתוח וייצור ישראלי, ממשק מצויין כולל חיוג בדיבור לרמת הספרה. הבעיה - דור 2, בעוד חצי שנה הרשת נסגרת.

כשעברנו לדור 4 התקינו לאשתי מכשיר של איזה חברה צרפתית שאיני זוכר את שמה, מוטורולה כבר יצאה מהשוק.

עם התפוצה הנרחבת של קישור BT המכשירים הקבועים לרכב נעלמו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 22 שעות, avz כתב:

מעוניין להחליף אותה במכשיר דומה - עם הסים  שיש לי בספיריט. האם קיים בימינו משהו כזה ואם כן, איזה?

די היחידים שמצאתי: 

https://www.peitel.com/de/produkte/loesungen/ptcarphone

https://www.truckphones.com.au/product/bury-cp1100-4g-lte/

אבל בדומה לשאלות שנשאלו כבר ולאור התמחור (והצורך למצוא דרך לייבא), מדוע לא למצוא פתרון הולם מודרני יותר? מה החשיבות למכשיר קבוע כזה שדיבורית אחרת מודרנית יותר, בין אם חיצונית או דרך מערכת מולטימדיה לא יודעים לספק לך? 

פורסם
בתאריך 6.8.2025 בשעה 09:12, avz כתב:

האם קיים בימינו משהו כזה ואם כן, איזה?

החלופה המתבקשת היא ספיריט משומש. בזמנו היה להם שוק די מפותח באתר יד2 ואני מניח שעדיין יש כמה מתקיני מערכות מולטימדיה שיושבים על סטוק של כאלה שפורקו לטובת שדרוג.

לפני 21 שעות, sperial כתב:

חברה צרפתית שאיני זוכר את שמה

אני מהמר על Sagem, ולמיטב זכרוני הייתה גם תקופה קצרה שבמהלכה Telit הציעו משהו בקטגוריה הזאת.

פורסם
לפני 19 שעות, avz כתב:

נו, אז?

בדרך כלל, למיטב זכרוני, היית מקבל מתנה מדבקה של NO FEAR שמוסיפה כ-5 כ"ס לרכב בקנייה של רדיו נשלף.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

באיזה רכב מדובר?

כיום (אני מניח שדי בגלל תקינה אירופאית) רכבים כבר מגיעים עם מערכת לשליטה קולית או דרך כפתורים על ההגה. החיבור מתבצע דרך בלותות׳ לפלאפון. יש מיקרופון מובנה והשמע עובר דרך מערכת המולטימדיה של הרכב (רדיו).

לדעתי, הנסיון ללכת בכוח ולמצוא משהו שהיה פסגת הטכנולוגיה לפני 25 שנים הוא לא חכם. גם לא בטוח שהמכשירים האלה תומכים ברשתות מדורות מתקדמים.

פתרון יותר הגיוני הוא למצוא מולטימדיה שמתאימה לרכב שלך, אם חייבים מספר טלפון נפרד, גם זה ניתן לפתרון.

• אהבתי 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

@Derish אכן Sagem . אם זכרוני אינו מטעני Telit היו בימי ה-CDMA.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 שעות, Tom_22 כתב:

אבל בדומה לשאלות שנשאלו כבר ולאור התמחור (והצורך למצוא דרך לייבא), מדוע לא למצוא פתרון הולם מודרני יותר? מה החשיבות למכשיר קבוע כזה שדיבורית אחרת מודרנית יותר, בין אם חיצונית או דרך מערכת מולטימדיה לא יודעים לספק לך? 

יתכן וזה יישמע טיפשי אבל בשבילי זו פשוט שאלה של נוחות, יש מכשיר קבוע ברכב, לא צריך להתעסק עם חיבור של הנייד בכניסה וניתוק ביציאה, השמע חזק ו- התרגלתי.

• תוכן חדש...