Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי ביטוח שני רכבים (רכב דיילי + רכב 'סופ"ש')

Old-School

פוסטים מומלצים

היי

אני כבר כמה שנים עם רכב ספורט שאני משתמש כדיילי, אני מאוד מרוצה ממנו, רכב כיפי, חזק ואולד-סקול כזה (עוד רחוק מלהיות אספנות).

עכשיו נקודת החוזקה שלו היא גם חולשה בקונטקסט של רכב דיילי:  הוא קשיח ברמות ושובר עצמות 😂.

לאחרונה אני שוקל לקנות רכב זול שיהיה נוח יותר וישמש אותי ליום יום, ואז הרכב הנוכחי יהיה רכב סופ"ש כזה - זאת אומרת שהוא יעמוד רוב הזמן.

אני בודק עלויות שונות, ואני תוהה לגבי ביטוח, האם יש אפשרות לבטח שני רכבים כך שאחד מהם יהיה מוגדר כרכב שני שלא יסע הרבה ובכך להוזיל עלויות?

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הלוואי. זה גם המצב שלי, יש לי רכב שטח שנוסע כמעט רק לטיולים ולעיתים עומד שבועות בלי לזוז מלבד התנעת תחזוקה. נאמר לי שבארה"ב אתה יכול לבטח בביטוח צף את הרכב שהנהג נוסע בו שאותו רגע (הרכבים שעומדים לא מבוטחים). אתה יכול להחזיק כמה מכוניות על פוליסה אחת. כמובן טוב לתאונות, לא לגניבה.

עם גולף ידנית שנת 1995 לומדים לא לבזבז אף טיפה של כח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הרכב הדיילי יהיה זול, לא נראה לי שהוא יהיה נוח במיוחד. וגם לא תהנה ממנו ביומיום כמו מרכב הספורט.

אולי תשקול שינויים ברכב הנוכחי על מנת שיהפוך ליותר נוח? אם הוא מונמך תבטל את ההנמכה. יש בולמי זעזועים שנותנים ביצועים ספורטיביים יחד עם נוחות, ממליץ על Bilstein B6. אולי מושבים טובים יותר יעזרו.

אם תפרט באיזה רכב מדובר אולי יוכלו לעזור לך יותר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...