Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, 

מחפש המלצות על שירותי דייטלינג וציפוי ננו חוץ . (הרכב המיועד הוא וולוו S60 T8 2020)
אשמח לשמוע מכם איפה עשיתם?

ואם לא בבית אז על מי אתם ממליצים?

מה הדברים החשובים לבדוק בהצעת המחיר ?

אלו דברים הם "בסיסי + חובה " ואלו נחשבים אקסטרא ?

תודה רבה לכולם כל עזרה מכם מוערכת מאוד מראש

פורסם

אני מהמרכז אבל ממה שיצא לי לראות יש המלצות טובות על Emp - ציפוי ננו קרמי בחיפה

בגדול השלב הראשון אצל כולם די זהה וזה שטיפה יסודית הכוללת הסרת מזהמים כימית ומכאנית (פלסטלינה) ומכאן הלקוח בוחר את החבילה שלו. 

לאחר שלב זה יש מקומות שאומרים לך לבחור כמה שלבים של פוליש (אחד עד מקסימום של שלושה) בתכלס אתה כלקוח שלא אמור להיות מבין גדול פשוט רוצה צבע נטול סווירלים ושריטות קלות, לא מעניין אותך כמה שלבים נדרשים, מעניינת אותך רק התוצאה הסופית. 

לאחר שקבלת צבע חלק ונקי, נשאר לבחור את סוג הציפוי. כל מקום עובד עם חברה אחרת, רובן טובות, ויש כנראה לכל מקום הצעות על אורך החיים של המוצר וכו'. במקום שהמלצתי משתמשים בציפוי שהאמת אישית אני לא מכיר כי זה מסוג המוצרים המשווקים רק לסדנאות ולא לפרטיים ולכן גם אין סקירות על המוצר. זה אמור להיות ציפוי מהסוג הגמיש, עבה יחסית שעם החום של השמש מתקן בעצמו סווירלים ושריטות קלות (קלות מאוד). 

ציפוי חישוקים לא חובה, חלונות צד אפשר אבל גם לא חובה כי במקרה זה אוטם צבע על החלונות מחזיק מעולה. חלון ראשי אפשר אבל רק עם חומר ייעודי וגם זה, לא באמת חובה מהניסיון שלי. 

לסיכום:

1. שטיפה להסרת מזהמים

2. פוליש להסרה מלאה של סווירלים ושריטות

3. ציפוי ננו רק לצבע עם הבטחה לעמידות של 3 שנים לפחות 

4. הדרכה לתחזוקה כדי שתהנה ממלוא הפוטנציאל של המוצר לאורך השנים. 

אני אוסיף רשימה של ציפויי ננו שאני מכיר והם טובים וגם עובדים איתם בארץ (כי יש אין סוף מותגים): Carpro, Gyeon, ArtDeShine

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...