Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 שעות, whiterabbit כתב:

יוסי ורונן אלו החברה מהמוסך התכוונת?

אלו הבעלים במוסך גבע,

אנשים מדהימים, ביחס - במקצועיות - באמינות.

תוכל לקחת מהם מק"ט ולארגן חלק מקורי מחו"ל

פורסם
לפני 20 דקות, chezik כתב:

אלו הבעלים במוסך גבע,

אנשים מדהימים, ביחס - במקצועיות - באמינות.

תוכל לקחת מהם מק"ט ולארגן חלק מקורי מחו"ל

אין צורך, הוא יכול לחפש דרך alvadi לפי הדגם של הרכב שלו, ובכדי להיות בטוח לשלוח להם אח"כ מספר VIN של הרכב והם יוודאו שהחלק תואם ב 100% לרכב שלו

פורסם
לפני 10 שעות, Deutz912 כתב:

אין צורך, הוא יכול לחפש דרך alvadi לפי הדגם של הרכב שלו, ובכדי להיות בטוח לשלוח להם אח"כ מספר VIN של הרכב והם יוודאו שהחלק תואם ב 100% לרכב שלו

ואם יצא עדכון לחלק משופר עם מק"ט חדש? יכול להיות שתקבל את החלק הישן, והוא באמת יתאים, אבל עם חלק משופר תקבל פחות תקלות

אין לי מושג לגבי החלק המדובר כאן, אבל קיימת תופעה כזאת, ובפרט בסיטרואן - פיז'ו.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

בעקרון מצאנו את המקט באתר של פיג'ו הישראלי ווידאנו מול רונן שזה המקט הנכון

תודה על ALVADI לא הכרתי

מה שכן אני לא מוצא מקורי שם. יכול להיות שהמוסך אומר מקורי אבל בעצם זה תחליפי של חברה טובה?

כאילו, מה זה מקורי בעצם? זה אמור להיות תוצרת של PSA?

עורך: מסתבר שכן יש מקורי או לפחות נראה ככה, צירפתי תמונה

זה באמת עולה פי 2 מתחליפי... שווה להשקיע? בעקרון היא רוצה להפטר מהרכב מתישהו כי נמאס לה מכל התקלות היקרות האלו

thermostat.png

ויש גם אחד אחר ב 140 דולר... https://alvadi.com/original/12832405-9807198480-PSA-OPEL?sv=5

אני מאוד מבולבל פה.

עריכה אחרונה על ידי whiterabbit
פורסם

אני הייתי קונה מאליאקספרס מהחנות של LittleMoon ידוע שהוא מוכר מוצרים מקוריים ב-180 ש"ח יש לו מקורי סיני ומקורי צרפתי (הצרפתי לא במלאי) הייתי גומר סיפור עם המקורי סיני

פורסם
לפני 3 שעות, Deutz912 כתב:

אני הייתי קונה מאליאקספרס מהחנות של LittleMoon ידוע שהוא מוכר מוצרים מקוריים ב-180 ש"ח יש לו מקורי סיני ומקורי צרפתי (הצרפתי לא במלאי) הייתי גומר סיפור עם המקורי סיני

אתה יכול לעשות לי קצת סדר, מה הכוונה מקורי סיני? אני חשבתי שמקורי זה תוצרת של פיג'ו PSA

אם זה סיני, זה אומר שזה לא מקורי, לא?

פורסם

Chinese Original – חלק שיוצר בסין, על ידי היצרן המקורי או על ידי ספקים מורשים. האיכות יכולה להיות זהה, אך לעיתים יש הבדלים קלים בחומרי הגלם או בתהליכי הייצור.

פורסם
לפני 13 דקות, Deutz912 כתב:

Chinese Original – חלק שיוצר בסין, על ידי היצרן המקורי או על ידי ספקים מורשים. האיכות יכולה להיות זהה, אך לעיתים יש הבדלים קלים בחומרי הגלם או בתהליכי הייצור.

אוקיי,תודה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...