Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עשיתי מנוי ל cyberghost VPN כי זוגתי רצתה לראות סדרות בנטפליקס שזמינות רק בארה״ב, והילדים שלי נפלו על הפרסומות האינסופיות של אור בוטבול ל cyberghost, ואני נפלתי בלהקשיב לילדים.

אבל אז התחילה הבעיה: אנחנו יכולים לראות את התכנים רק על המחשב, וזה קצת מבאס. כן, אפשר לעשות קאסטינג לטלויזיה, אבל זה האסל, והתחלתי לתהות אם יש דרך כלשהי להגדיר את כל הרשת הביתית כ VPN, כך שכל התעבורה מכל הבית תצא ״ממדינה אחרת״, כך שגם הסטרימר של גוגל או הטלויזיה החכמה יוכלו להתחבר לחשבונות סטרימינג אמריקאיים (או לפחות לכאלו שאינם מתחכמים כמו אמזון פריים וגם דורשים כ״א אמריקאי...).

בעצם, אולי יש גם דרך להשיג כ״א אמריקאי?

:-)

אז מה דעת הפורום יודע-הכל על VPN שמכסה את כל הרשת הביתית?

עריכה אחרונה על ידי Fazer
פורסם (נערך)

קורא את השאלה וחושב לעצמי- :LOL: WIFI עם מבטא :LOL:

בערוצי היומדרוב השונים שאני פוקד תדיר, אני לרוב נתקל בNORD VPN. מעולם לא ניסיתי, לא יודע מה הוא שווה, אבל תלוי בערוץ- אפשר לקבל הנחה לכמה חודשים או משהו. אולי גם יש להם מדריך הסבר לגבי החלה על כל הרשת. 

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

איזה ראוטר יש לך בדיוק?

הפתרון הכי פשוט הוא לבדוק אם הוא תומך בלהיות VPN Client, רוב הראוטרים הפשוטים לא (VPN Server כדי להתחבר מחוץ לרשת אל תוך הרשת יותר נפוץ, אבל VPN Client פחות).

אם הוא כן יהיה לך בממשק הניהול שלו אפשרות להגדיר את פרטי ה- VPN והוא יתחבר אליו כקליינט (בדיוק כמו שהמחשב שלך עושה עכשיו) וכל התעבורה שתעבור דרכו תצא דרך ה- VPN לעולם.

אם הוא לא תומך זה קצת מסתבך, תלוי כמה טכני אתה, מהקל למסובך:

1. לקנות ראוטר שכן תומך בזה במקום הראוטר הקיים.

2. לקנות ראוטר שכן תומך בזה בנוסף לראוטר הקיים ולחבר אותו כמכשיר נוסף ברשת ואז יהיו לך שתי רשתות בבית - אחת שתצא רגיל ואחת שתצא דרך VPN ותוכל להחליף מכשירים ביניהן. אפשר בשביל זה גם להשתמש במכשירים כמו רסברי פאי

3. להחליף את ה- Firmware של הראוטר שלך באחד חלופי שכן תומך בזה (Openwrt במידה ותומכים בדגם שלך / asuswrt-merlin אם זה אסוס)

עריכה אחרונה על ידי Amired
פורסם
לפני 4 שעות, Gorpi כתב:

איזה ראוטרים תומכים בזה? ב-asus זה עובד?

ראוטרים של asus תומכים ב PPTP, L2TP, OpenVPN ו-WireGuard

אם cyberghost תומכים באחד מהפרוטוקולים הנ"ל תוכל להגדיר את ה-VPN ישירות בראוטר.

פורסם

בקישור ש-Tomerll צירף יש צילומי מסך איך להתחבר עם נתב של אסוס. 

• אהבתי 1

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

הנתב שלי הוא משהו כנראה בסיסי למדי שפרטנר סיפקו לי, נקרא Technicolor TG789vac v2 - נכנסתי לממשק הניהול שלו ולא מצאתי שם שום דבר שמדבר על VPN, כך שלדעתי במקרה שלי הפתרון היחיד הוא החלפת הנתב.

• תוכן חדש...