Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 21.11.2024 בשעה 13:45, Shmelov כתב:

תלוי איך אתה מסתכל על זה?

הרכב נקנה שבוע אחרי טסט וטיפול בחברה, עם צמיגי דנלופ חדשים (תאריך ייצור שבוע 40 שנת 24, הורכבו לפני הטסט).

איך תתמחר את זה? מבחינתי היא שילמה קצת מעל לוי יצחק...

היא לא שילמה מעט מעל המחירון, אלא הרבה מעליו. אני מקווה שצמיגי דנלופ החדשים היו שווים את זה.

בתאריך 21.11.2024 בשעה 13:45, Shmelov כתב:

. אם אחרי המכירה הבעלים הקודם דיווח שמכר ב-85 כפי שפרסם? מי מנטר את זה? מבקשים ממנו להעביר צילום של העברת זהב? שוק פרוץ לכל דבר.

אפשר להגיד את אותו הדבר על לוי יצחק. 

• רעיון טוב! 1
  • תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, Shmelov כתב:

אתה מחפש רק סיבות למה לא לקנות, בלימה שמתה ב-80? נהגת שנים על 108 ידנית על מה אתה מדבר? אתה רוצה לקבל הכל ולא לשלם, אין דברים כאלה. אנחנו איתך לא נגדך, פשוט כל חודש נפתח עוד שרשור קניה אז זה קופץ לעין, זה הכל.

היא שילמה 80 אלף אך ורק בגלל שהאוטו אחרי טיפול, צמיגים וטסט. במקרה וזה לא היה מבוצע, פשוט הייתה מציעה פחות כסף, הכל מתומחר. גם אני ב-2 רכבים שקניתי שילמתי אקסטרה כי היו בדיוק אחרי טסט, טיפול (כולל ברקסים) וצמיגים חדשים זהים למקוריים שהבעלים הקודם שם בחברה (שילם ליבואן פרמיה יפה). זה לא משהו נדיר ברכבי יד1 בני 3 וגם ברכבים הרבה יותר ישנים כפי ש- @BoazB11 ציין בפניך. אבל לכל דבר יש מחיר.

גם לא ציינתי את המצב של האוטו, רק ק"מ ושנה. מה מיוחד בקניה הזו? רכב שנסע מעל הממוצע, די מבוקש, מטופל בחברה, נמכר בקצת מעל לוי יצחק.

הנה עכשיו פתחתי את הלוח, תן לו מקדמה! עדיין באחריות! יותר חדש בשנה מזאת של המנקה ודורש 80 אלף לפני מיקוח!

https://www.yad2.co.il/vehicles/item/1yfcceb4?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=1&pagination=1

לפתוח שרשור חדש בפורום רכב מדי חודש זה לא הדבר הנורא בעולם. העובדה שנסעתי שנים על פז'ו 108 ידנית (שקניתי כרכב שלישי בבית ונהניתי ממנה מאוד) לא אומרת שבשנת 2025 אני הולך להתפשר על דברים בסיסיים כמו בלימה אוטומטית ברכב חדש.
אני לא ממהר לשום מקום. יש לי בבית שני רכבים נוספים - סקודה אוקטביה בת שנתיים של אשתי וסיטרואן C3 בת 4 שנים שמשמשת את הילדים. הילדים משתמשים ברב-קו במהלך היום, ובערב נוסעים עם הרכב של אשתי בזמן שאני עושה את הנסיעות שלי ב-C3. אני שוקל בניחותא את הקנייה הבאה שלי, ולא מבין למה אתה כל כך לחוץ שאקנה רכב כאילו תקבל עמלה מזה.
לגבי הרכב המדובר: הוא לפני אגרת רישוי, לפני טיפול גדול של 90K, עם צמיגים מקוריים שכבר עשו כמעט 90 אלף ק"מ. המחירון שלו באזור 70 אלף ₪, והמוכר דורש 10 אלף מעל המחירון על רכב שחור לפני תשלום אגרת רישוי, שנסע 30 אלף ק"מ בשנה - פי שניים מהממוצע בארץ. זו ממש לא נראית לי מציאה גדולה.
ושוב לאור מחירי הביטוח למזדה 2, ולאור צריכת הדלקת המזעזעת שלה בשילוב עם הנסוע השנתית שלי שהיא בערך 20K, לא נראה לי הגיוני לרכוש כרגע רכב שעושה באיזור ה1 ל10.

עריכה אחרונה על ידי Alkash
פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, Shmelov כתב:

הנה עכשיו פתחתי את הלוח, תן לו מקדמה! עדיין באחריות! יותר חדש בשנה מזאת של המנקה ודורש 80 אלף לפני מיקוח!

זה ק"מ של מונית. מה כל כך טוב ברכב הזה?
אני מבין ששוק היד 2 השתגע, במיוחד של רכבים בתקציב של 60-90K, אבל אין שום דבר טוב ברכב הזה שצריך לרוץ ולקנות אותו.

כמעט השתגעתי בעצמי עכשיו וקניתי ג'יפ במחיר מופקע, מזל שאנשים חכמים הורידו אותי מזה. לוקח את הזמן ומחפש בנחת.
אם בשיא הטירוף של תקופת הקורונה הצלחתי למצוא רכב די נדיר, יד ראשונה שנסע 50K ב-4 שנים נקי ומצוחצח עם טסט די חדש ושילמתי עליו רק 1500-2500 שקלים מעל המחירון לא רואה סיבה שאדם שמחפש בנחת לא ימצא את מבוקשו גם עכשיו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 5 שעות, Alkash כתב:

לגבי הרכב המדובר: הוא לפני אגרת רישוי, לפני טיפול גדול של 90K, עם צמיגים מקוריים שכבר עשו כמעט 90 אלף ק"מ. המחירון שלו באזור 70 אלף ₪, והמוכר דורש 10 אלף מעל המחירון על רכב שחור לפני תשלום אגרת רישוי, שנסע 30 אלף ק"מ בשנה - פי שניים מהממוצע בארץ. זו ממש לא נראית לי מציאה גדולה.

אני מבין שדיברת איתו, הוא עדכן עכשיו את המחיר ל-77 אלף, בטח יצאת עליו בלי רחמים חחח עוד קצת מיקוח פנים מול פנים והוא כבר בכיוון ה-72-73 אלף אני מניח... פה אתה אומר שהיא לא נראית לך מציאה אבל את זאת של המנקה עם 65000 קמ שישנה מזאתי בשנה אמרת שחוטפים תוך רבע שעה בוטים של כל הסוחרים בארץ. מה עשה את ההבדל? טסט, טיפול וצמיגים ששווים ביחד 5000 שח בערך? גם אם קונים ב-75 אלף ומשלמים על השאר, הרכב יושב עליך נגיד 80 אחרי הכל וקיבלת רכב שנסע סה"כ 18000 קמ יותר משל המנקה וחדש משלה בשנה. 

לפני 4 שעות, farkash7 כתב:

זה ק"מ של מונית. מה כל כך טוב ברכב הזה?

לא כזה טוב אבל אם תיקח את אותו רכב באותו שנתון ומצב עם נניח 20000 קמ אז יבקשו עליו 100 אלף לפחות, זה הפער! אני אישית מעדיף רכב חדש יותר עם יותר קמ (בגבול ההגיון כמובן) מאשר רכב ישן יותר.

הנה מודעה עם ק"מ נמוך יותר:

https://www.yad2.co.il/vehicles/item/i91ls2hm?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=3&pagination=1

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, Shmelov כתב:

לא כזה טוב אבל אם תיקח את אותו רכב באותו שנתון ומצב עם נניח 20000 קמ אז יבקשו עליו 100 אלף לפחות, זה הפער! אני אישית מעדיף רכב חדש יותר עם יותר קמ (בגבול ההגיון כמובן) מאשר רכב ישן יותר.

הנה מודעה עם ק"מ נמוך יותר:

https://www.yad2.co.il/vehicles/item/i91ls2hm?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=3&pagination=1

אני לא מבין אתה כאילו מסתלבט או שאתה באמת חושב שכל הדברים האלה הן הצעות טובות? אני מתחיל לחשוד ברכב שעזרת למנקה המסכנה לקנות.

מהרצה פשוטה באינטרנט הרכב הזה תקוע כבר 4 חודשים אצל סוחר ביד 2 ואף אחד לא קונה אותו.
בנוסף אם נעזוב רגע את היכולות המוטוריות להכנס לאתר "משומשת" ולהעתיק לשם את כל סיפרות מספר הרכב באופן תקין. אתה לא רואה שיש חור במרכז הפגוש הקדמי של הרכב רק מהתמונה הזאת? ועדיין הוא דורש יותר מהמחירון.
אבל אתה באמת חושב שיש איזה סיכוי שמזדה 2 שלא נסע בכלל מיד 1 פרטית, עומדת 4 חודשים אצל סוחר ביד 2 והיא לא אחרי אובדן להלכה?

פורסם

בחיפושי אחרי אותו ג'יפ מבוקש ומתסכל אמרתי בוא נרים טלפון לסוחר.
סך הכל פירסם מודעה יפה, גם הק"מ לא היה חשוד מדי לטובה.
שיחה, שאלות, הסוחר קצת חסר סבלנות אז אמרתי לו דוגרי "תשמע, אני מפחד לקנות מסוחרים אז אני שואל הרבה שאלות", "למה מפחד? הכל סיפורים של לפני 40 שנה" ענה הסוחר.
מנתק את הטלפון, מבצע בדיקה לפי מספר רכב, כמובן ששיחקו עם הק"מ של הרכב, אבל הכל סיפורים של לפני 40 שנה 😂.
לא אקנה רכב מסוחר גם אם הוא יהיה 0 ק"מ עם ניילונים עליו.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 7 דקות, farkash7 כתב:

בחיפושי אחרי אותו ג'יפ מבוקש ומתסכל אמרתי בוא נרים טלפון לסוחר.
סך הכל פירסם מודעה יפה, גם הק"מ לא היה חשוד מדי לטובה.
שיחה, שאלות, הסוחר קצת חסר סבלנות אז אמרתי לו דוגרי "תשמע, אני מפחד לקנות מסוחרים אז אני שואל הרבה שאלות", "למה מפחד? הכל סיפורים של לפני 40 שנה" ענה הסוחר.
מנתק את הטלפון, מבצע בדיקה לפי מספר רכב, כמובן ששיחקו עם הק"מ של הרכב, אבל הכל סיפורים של לפני 40 שנה 😂.
לא אקנה רכב מסוחר גם אם הוא יהיה 0 ק"מ עם ניילונים עליו.

99.99% מהסוחרים עושים שם רע לשאר.
סוחרי רכב הם אוסף של פסולת אדם רקובים מבפנים וללא טיפת מצפון. במיוחד אלה שלא עובדים במגרשים גדולים, שמקבלים את הפסולת של עולם הרכב כתחנה אחרונה לפני גריטה. לצערי במקום לגריטה, הרכבים האלה בדרך כלל מגיעים לאיזה זוג מבוגר תמים.
הכי מצחיק אותי הסוחרים בפייסבוק, שבכל פעם שמישהו מזהיר אחרים לא לקנות אצל סוחרים הם מיד קופצים עם איומים בתביעת דיבה 'כי אתה הורס לנו את הפרנסה'. באמת שקשה לי לחשוב על קבוצה שאני שונא יותר מסוחרי רכב.

• רעיון טוב! 1
פורסם

קשה? לי קל מאוד, אבל לא רוצה להפוך את הדיון לפוליטי.
רק ניתן רמז, הקבוצה שאני מדבר עליה מכילה באופן מוחלט גם את סוחרי הרכב.

• רעיון גרוע 2
  • מצחיק 2

פורסם (נערך)
לפני 29 דקות, Alkash כתב:

אני לא מבין אתה כאילו מסתלבט או שאתה באמת חושב שכל הדברים האלה הן הצעות טובות? אני מתחיל לחשוד ברכב שעזרת למנקה המסכנה לקנות.

מהרצה פשוטה באינטרנט הרכב הזה תקוע כבר 4 חודשים אצל סוחר ביד 2 ואף אחד לא קונה אותו.
בנוסף אם נעזוב רגע את היכולות המוטוריות להכנס לאתר "משומשת" ולהעתיק לשם את כל סיפרות מספר הרכב באופן תקין. אתה לא רואה שיש חור במרכז הפגוש הקדמי של הרכב רק מהתמונה הזאת? ועדיין הוא דורש יותר מהמחירון.
אבל אתה באמת חושב שיש איזה סיכוי שמזדה 2 שלא נסע בכלל מיד 1 פרטית, עומדת 4 חודשים אצל סוחר ביד 2 והיא לא אחרי אובדן להלכה?

סתם זרקתי את המודעה כדוגמא לקמ נמוך, לא אמרתי שזאת הצעה טובה.

אבל אתה לא ענית למה הרכב של המנקה צריך להחטף ברגע והמזדה 2022 זו לא מציאה?

עריכה אחרונה על ידי Shmelov

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, Shmelov כתב:

סתם זרקתי את המודעה כדוגמא לקמ נמוך, לא אמרתי שזאת הצעה טובה.

אבל אתה לא ענית למה הרכב של המנקה צריך להחטף ברגע והמזדה 2022 זו לא מציאה?

חשבתי שזה מובן מאליו.
50 אלף ב4 שנים
או 90 אלף ב3 שנים.
אני יכול לעשות את החילוק בשבילך אם תרצה.

פורסם

זה 65000 מול 83000, אתה לא חזק במספרים הא?

אז ה-2022 נסעה פר שנה יותר, אבל היא חדשה יותר.

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם
בתאריך 21.11.2024 בשעה 11:40, Shmelov כתב:

ראיתי שאתה מחפש רכב מפברואר וכבר פתחת 5-6 שרשורים בנושא. רכבים בקטגוריה שאתה מחפש יש עשרות אלפים על הכביש, זה לא לייבא דיאבלו SV סגולה. סופר מיני משומשת ב-80 אלף מוצאים תוך שבוע-שבועיים גג.

סופר מיני משומשת במחיר של 80 אלף אכן ניתן למצוא תוך שבוע-שבועיים. לעומת זאת, סופר מיני שמורה, עם נסועה שנתית ממוצעת (או פחות), בבעלות פרטית, עם טיפולים מסודרים במוסך מורשה ובשמירה כללית על פנים הרכב, זה משהו שיכול לקחת בקלות מספר חודשים טובים. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, CrankyCPA כתב:

סופר מיני משומשת במחיר של 80 אלף אכן ניתן למצוא תוך שבוע-שבועיים. לעומת זאת, סופר מיני שמורה, עם נסועה שנתית ממוצעת (או פחות), בבעלות פרטית, עם טיפולים מסודרים במוסך מורשה ובשמירה כללית על פנים הרכב, זה משהו שיכול לקחת בקלות מספר חודשים טובים. 

בשביל מה? אפשר פשוט לקנות את הראשונה שרואים ביד 2 ב10 מעל המחירון ולהיות מאושרים.
ולהנות מהארבע צמיגים חדשים.

פורסם

אבל אתה אמרת שהיא נחטפת ברבע שעה וזה טוב מידי מכדי להיות אמיתי 🤣

בינתיים זאת של 2020 ששמתי פה קישור אתמול עם הק"מ הנמוך כבר ירדה מהלוח! העיקר יש חור במרכז הפגוש הקדמי! בסה"כ חסר הפקק של החיבור גרירה שמביאים מפירוקיה בחינם ורק מהחוסר נעימות אתה קונה לבעל המגרש גלידה מגנום 🤣 יצא לי להביא למזדה 3 ול-CX5 כי נגנבו או נפלו...

תשמע, אני צוחק בקול! אמיתי לגמרי. איך אתה מנסה מפה ומשם אבל לא הולך. מצידי תיסע באופניים, אני באמת שרק ניסיתי לעזור. אתה מחפש עוד מעט שנה, תמשיך לחפש עוד שנה, אם אתה לא ממהר לשום מקום ונהנה מהתהליך הכל בסדר, העיקר שאתה מבסוט! 

• מצחיק 1

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם
לפני 3 דקות, Shmelov כתב:

אבל אתה אמרת שהיא נחטפת ברבע שעה וזה טוב מידי מכדי להיות אמיתי 🤣

בינתיים זאת של 2020 ששמתי פה קישור אתמול עם הק"מ הנמוך כבר ירדה מהלוח! העיקר יש חור במרכז הפגוש הקדמי! בסה"כ חסר הפקק של החיבור גרירה שמביאים מפירוקיה בחינם ורק מהחוסר נעימות אתה קונה לבעל המגרש גלידה מגנום 🤣 יצא לי להביא למזדה 3 ול-CX5 כי נגנבו או נפלו...

תשמע, אני צוחק בקול! אמיתי לגמרי. איך אתה מנסה מפה ומשם אבל לא הולך. מצידי תיסע באופניים, אני באמת שרק ניסיתי לעזור. אתה מחפש עוד מעט שנה, תמשיך לחפש עוד שנה, אם אתה לא ממהר לשום מקום ונהנה מהתהליך הכל בסדר, העיקר שאתה מבסוט! 

המאזדה של אתמול היא אובדן להלכה מלפני כחצי שנה. ערכתי עליה בדיקה לפני כחודשיים, לאחר שיחה עם הסוחר. הוא אף שלח לי בוואטסאפ תמונות של התאונה והתיקון. כמות חומר המילוי בקורת הצד של הנהג הייתה מספיקה לבניית דירה קטנה. זו הסיבה שהרכב הופיע בלוח יד2 במשך ארבעה חודשים, עד שכנראה נמצא קונה תמים, או שהסוחר העביר את הרכב לסוחר אחר.
אגב, אשמח אם תשתף את מספר הרישוי של המאזדה שעזרת למנקה לרכוש, כדי שנוכל לצחוק יחד, חבל שרק אתה צוחק.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...