Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מצורפת התמונה הבאה (הרכב שלי הוא הרכב הלבן)

ב13.2 בכפר סבא, עצרתי בצד הכביש לבערך 5 דקות. נכנסתי עם חצי מהרכב לחניית נכים.

אינני בורח מאחריות כמובן אבל יש לי 2 שאלות 

1. הדו''ח צבר תוספת פיגור של 500 ש''ח, מעולם לא קיבלתי הודעה או דואר בדבר הדו''ח. 

המכתב הראשון שקיבלתי הוא המכתב עם תוספת הפיגור. האם ניתן לערער ולשם את הקנס המקורי בלבד?

2. האם ניתן לערער על העובדה שלא כל הרכב בחניית נכים? וכי הרכב היה מונע ולא באמת חניתי שם?

דוח.png

פורסם

לגבי 1 - אתה צריך לדרוש תיעוד שהדוח נשלח אליך לדואר רשום ומה עלה בגורל המכתב. לצערנו הרבה מכתבים לא מגיעים ליעדם, אבל מבחינת החוק נחשבים כאילו נמסר.

לגבי 2 - אבוד לך. גם עצירה בחנית נכה אסורה.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש סעיפי אישום שמתייחסים אפילו לעצירה ליד חניית נכים. 

כדאי לבדוק האם קיים תמרור לפני המקום שחנית. סימון על הכביש אינו מספיק.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם (נערך)

בצילום רואים את התמרור מימין.

חוץֶמזה, נראה שפות״ש תופס (כמעט) את כל המשבצת, כי בצד הקרוב יש רמפה לטובת עגלת נכים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הוא אמר שהוא הרכב הלבן . יש 3 כאלה בתמונה. כנראה מתכוון שהוא הרכב בצדה השמאלי של התמונה. אם כן, אמנם קיים סימון על הכביש, אבל לא ניתן לראות אם יש תמרור, שאמור להיות מוצב לפני החניה.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אם כבר בפינה הימנית תחתונה, כי שני האחרים חד משמעית לא בחניית נכים (אחד בנתיב נסיעה ואחד בכחול לבן). אכן יש סימון עגלה על המשבצת ואתה צודק לגבי התמרור, אם כינלאור קיומו במשבצת הבאה אני מאמין שהוא קיים. אבל להאמין זה לא לדעת.

פורסם

ענו לך כבר מבחינת העבירה, רק אציין שמכיוון שעברו כבר יותר מ 3 חודשים מזמן מתן הדוח, אין לך אפשרות בכלל להגיש ערעור ו/או להשפט.

כדאי לך לנסות לפנות למחלקת הפיקוח בכפר סבא ולבדוק אם ניתן לשלם את הדוח המקורי בלי הפיגורים.

פורסם

לגבי שאלה 2 "האם ניתן לערער על העובדה שלא כל הרכב בחניית נכים? וכי הרכב היה מונע ולא באמת חניתי שם?"

אתה לא חולק על כך שתפסת חניה, נכון?

איך לדעתך הרגיש הנכה שבדיוק חיפש חניה ולא היה מקום פנוי?

מה היית מצפה ממנו לעשות? (ועם יד על הלב, גם מעצמך היית מצפה לאותו דבר אם נניח היו תופסים חניה שלך?)

פורסם
לפני 10 דקות, ehuds כתב:

לגבי שאלה 2 "האם ניתן לערער על העובדה שלא כל הרכב בחניית נכים? וכי הרכב היה מונע ולא באמת חניתי שם?"

אתה לא חולק על כך שתפסת חניה, נכון?

איך לדעתך הרגיש הנכה שבדיוק חיפש חניה ולא היה מקום פנוי?

מה היית מצפה ממנו לעשות? (ועם יד על הלב, גם מעצמך היית מצפה לאותו דבר אם נניח היו תופסים חניה שלך?)

בתחילת דרכי (הרבה לפני שהיו קנסות כאלו) עמדתי על חניית נכים. מתנדב של משא"ז הגיע אלי. אמרתי לו שאני עומד עם רכב מונע ואזוז אם מישהו יגיע. ענה לי בדיוק מה שאמרת - הוא יראה רכב עומד ופשוט ימשיך מיד לחפש מקום אחר. מאז לא עומד בחניית נכים אפילו לשניה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...